Vítku , není ten pán - Rc Truck Zahorak , to je jediná S730T co v okolí Google našel na Fecebooku , ale jestli se mi to podaří dokončit a zůstanu v psychické kondici

tak bude i ta 8kola.

Kyberbob , máš pravdu , není nad vlastní tvorbu , ale nakreslit něco takového je nad můj um

a rozhodné to také nechci kreslit 100 let

. Já nemám morální problém si data koupit , když to někdo kvalitně nakreslí tak proč se s tím dělat

Škodovka také jednotlivé součástky nevyrábí a nevyvíjí ,jen skládá auto z dílů od subdodavatelů . V době kdy jsem to stahoval jako novinku tak se tam nikde v komentářích nepsalo že to stoji za starou bačkoru a klasickou S730 tisklo spoustu Němců .

Jak píše Bořík nebylo by špatné na fóru založit nějakou kategorii 3D

Po vzoru ze zahraničí ji zamknout jen pro přihlášené

Pak by se tam dali věci i ukládat , nebo odkazovat na nějaké úložiště a hádám že by to přitáhlo i další nové členy fóra
No a protože k té potvoře není interiér , tak jsem uplácal sedadlo které možná to ze Scanie zdálky bude připomínat , taky to má spoustu chyb a ale slicery píšou že je to OK

Ještě jsem upravil bočnice na správné parametry , ta krátká dole je z původních dat . Tím pádem mám krátký rám a další problém

Nevíte někdo náhodou o zadních blatnících na Scania 6x4 ?