F 103 GT

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack

Odpovědět
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Re: F 103 GT

Příspěvek od Tim »

no to určitě na dráhu patří, ono ta světlá výška asi 4mm je hodně málo,ikdyž stejnou výšku jezdím i na svým Assu, tedkon přes zimu nebude s ní nic,ale po zimě budem snad zase jezdit na lužinách na tom hokejbalovým hřišti,tam to bude super a pak jí taky budu brát s sebou na čelákovice drifty,kde jí můžu projet na dráze,škoda že to mám do těch čelákovic takovou dálku :(
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya F103GT - custom made
Pohon : Mamba max + MIG500 na závody + LRP X11 4,5T na zábavu
Virtual
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od Virtual »

Právě z těch důvodů už jinam než na dráhu s onroadem nechodím...zpět k tématu: viděl jsem ty závody eFek právě v čelákovicích a moc se mi to líbí - levný a přitom pěkný závodění, ideální k naučení se precizního ovládání modelu a jízdy ve stopě na dráze ...a v čelákovicích budou jezdit i přes zimu v hale.
Tamiya TRF416 WE Stock spec.
Tamiya F104 Pro brushless + lipo
Tamiya Ford F-350 High-Lift brushless + lipo
Active A210SS brushless + lipo
ondrabmw
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrabmw »

JJ, já se tam taky pojedu podívat, ale mimo pořadí s F103RM, abych měl nějaké využití pro formuli, hrozně moc se mi líbí :mrgreen:
Ondřej Koutský - Team Associated B44, XRAY T2'007, 2x YOKOMO DRIFT PACKAGE, HPI E10 Drift, AX10 SCORPION TCS, Tamiya F103GT, F103RM, CC-01
Obrázek
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

Něvíte někdo jakej pastorek tam hodit? Dneska jsem si vyzvedl střídák do F103GT(představím později o co jde) a jdu do garáže a pastorek s modulem 0,4 nikde, všude jenom 48p. A protože si nepamatuju kolik zubů tam bylo,tak se ptám,jakej pastorek koupit s modulem 0,4? Díky :)
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
ondrabmw
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrabmw »

20-27z
Ondřej Koutský - Team Associated B44, XRAY T2'007, 2x YOKOMO DRIFT PACKAGE, HPI E10 Drift, AX10 SCORPION TCS, Tamiya F103GT, F103RM, CC-01
Obrázek
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

Ok díky :)
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

Tak pastorek už mám,vzal jsem 25z , dal tam střídáka, zaizoloval elektroniku, obul speciální Dunlopy na vodu a šel jezdit. Nevím čím to je,jestli pneu,těžším převodem nebo jinou přední rozbíhavostí,ale to auto je řiditelý :shock: :shock: :shock: , bez plynu trochu nedotáčivý,každopádně ted konečně jezdí jak má a já jsem spokojen :)
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

Tak jsem si udělal nový šásko,protože to původní už bylo dost do*ebaný . Koupil jsem si sklolaminátovou desku o tlouštce 2mm , ideál by byl asi 2,5mm,ale ten v MIPě neměli. Vyříznul jsem to lupenkovou pilkou, zlumil asi 8 listů v ní :lol: :mrgreen: , a pak už jenom pilníkem piloval a piloval aby to mělo tvar jako originál. Pak jsem si vyvrtal díry pro šroubky, normálníma vrtákama na železo. A pak už jenom poskládal :) . Pro zajímavost jsem to zkusil zvážit a to co jsem vytvořil je lehčí než orig. Tamiya šásko z FRP . Tady jsou nějaký fotky
1.jpg
(206.11 KiB) Staženo 879 x
2.jpg
(226.18 KiB) Staženo 880 x
3.jpg
(253.15 KiB) Staženo 881 x
Naposledy upravil(a) Tim dne pon lis 10, 2008 9:41 pm, celkem upraveno 1 x.
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
ondrabmw
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondrabmw »

Jooo, tak ty jsi správnej modelář! Jen teda vpředu ty díry pro usazení přední nápravy nic moc a tam nám to vždy dělalo při dlouhých závodech problém, že i se standardním platem byla přední náprava hodně namáhaná a občas se povolily šroubky. No jinak koukám na zajímavé uložení réglu nad motor. Není té váhy vzadu až moc? :P
Obrázek
JILJI13
Píšu hodně
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JILJI13 »

Snaha se samozrejme ceni. :wink: Ale tohle mi prijde takovy... odflaknuty... :( Nezlob se na me, ale plat uz jsem v ruce par rezal a toto je takovy vlnity, krivy (hlavne v zadni casti) atd... :(
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

ondrabmw píše:Jooo, tak ty jsi správnej modelář! Jen teda vpředu ty díry pro usazení přední nápravy nic moc a tam nám to vždy dělalo při dlouhých závodech problém, že i se standardním platem byla přední náprava hodně namáhaná a občas se povolily šroubky. No jinak koukám na zajímavé uložení réglu nad motor. Není té váhy vzadu až moc? :P

Ty díry na usazení nápravy no to mi povídej... Uvidím jestli se to vyžvejká,jestli jo,udělám plato nový s co nejlepšíma dírama a jestli ne, nechám to tak. Každopádně je to bez vůle a to mi stačí. Ten regl je tam trochu blbě,ale jelikož to přehazuju mezi TC4 a tímhle tak jsem to neprodlužoval, a taky když mám proudloužený kabely tak se mi to s 27AM vysílačkou trochu cuká a když si vezmu jak to jezdí rychle tak by náraz nebyl pěknej. :? Už sem se tím do nohy trefil,bolelo to :mrgreen: . Vzadu to tak hrozný není , jeden ten zoubek je o toho usazení toho Tčka pro odpružení,ale nikde to neškrtá a funkci to plní o což mi šlo . Uvidíme co ukáže čas s tím :)
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
tomaslambo
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od tomaslambo »

to šasko je pěkné. jen nevím jestli fakt že lehčí je ku prospěchu. taky si občas na svoje GTčko něco málo vytvořím. naposledy jsem si nechal z teflonu vytočit třecí kotouče na tlumič a momentálně mám ve výrobě rozšíření zadní náprávý o 8 mm na každé straně, uvidím jak to dopadne. Taky se už delší dobu zabývám upravou zavěšení zadní nápravy(uvažuji o implantaci stabilizátoru nebo přidat další dva olejové tlumiče). Jo a tady přidávám jeden z mých výrobků Setup list pro 103GT(mám ho i v mnohem lepší kvalitě v PDFku ale píše mi to tady že jsou zakázané nebo co). Takže pokud má někdo zájem rád jej pošlu třeba mailem
F103GT - SETUP LIST II.jpg
(152.84 KiB) Staženo 533 x
Tamiya F103GT
Tamiya F104 PRO
XRAY X10 T-bar

www.rc2wd.cz
vrkal
Nováček
Nováček

Příspěvek od vrkal »

Na začátku tohoto tématu je psáno, že tento podvozek není vhodný pro začátky s on road, ale právě tento podvozek je mi doporučován jako vhodný pro začátečníka. Po pročtení několia diskuzí jsem se rozhodl, že do něj půjdu a přes zimu bych zkusil nějaký halový závod na koberci. Chtěl bych tedy poradit, jaký je nevhodnější pohon pro daný poozek vč. baterií. Myslím, že na začátek by stačila i plechovka co vy na to? S o road nemám ještě žádnou zkušenost.
Pajik_CZ
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik_CZ »

přečti si pravidla závodů, na které chceš jet - 100% tam budou technická pravidla pro podvozky :wink:
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros :D

Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
vrkal
Nováček
Nováček

Příspěvek od vrkal »

to jsem četl, akorát jem to zapoměl napsat, že jsou povoleny jsou pouze motory typu 540, bez omezení počtu závitů a typu (střídavé i stejnosměrné), ale právě nevím, jaký je pro začátečníka nejvhodnější motor, zda plechovka, či stříďák, abych se s tím případně nepral....
Odpovědět

Zpět na „F-103 , F-103GT , F-104 , F-104 PRO“