F 103 GT
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Re: F 103 GT
no to určitě na dráhu patří, ono ta světlá výška asi 4mm je hodně málo,ikdyž stejnou výšku jezdím i na svým Assu, tedkon přes zimu nebude s ní nic,ale po zimě budem snad zase jezdit na lužinách na tom hokejbalovým hřišti,tam to bude super a pak jí taky budu brát s sebou na čelákovice drifty,kde jí můžu projet na dráze,škoda že to mám do těch čelákovic takovou dálku 
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya F103GT - custom made
Pohon : Mamba max + MIG500 na závody + LRP X11 4,5T na zábavu
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Právě z těch důvodů už jinam než na dráhu s onroadem nechodím...zpět k tématu: viděl jsem ty závody eFek právě v čelákovicích a moc se mi to líbí - levný a přitom pěkný závodění, ideální k naučení se precizního ovládání modelu a jízdy ve stopě na dráze ...a v čelákovicích budou jezdit i přes zimu v hale.
Tamiya TRF416 WE Stock spec.
Tamiya F104 Pro brushless + lipo
Tamiya Ford F-350 High-Lift brushless + lipo
Active A210SS brushless + lipo
Tamiya F104 Pro brushless + lipo
Tamiya Ford F-350 High-Lift brushless + lipo
Active A210SS brushless + lipo
- ondrabmw
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
JJ, já se tam taky pojedu podívat, ale mimo pořadí s F103RM, abych měl nějaké využití pro formuli, hrozně moc se mi líbí 
Ondřej Koutský - Team Associated B44, XRAY T2'007, 2x YOKOMO DRIFT PACKAGE, HPI E10 Drift, AX10 SCORPION TCS, Tamiya F103GT, F103RM, CC-01

- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Něvíte někdo jakej pastorek tam hodit? Dneska jsem si vyzvedl střídák do F103GT(představím později o co jde) a jdu do garáže a pastorek s modulem 0,4 nikde, všude jenom 48p. A protože si nepamatuju kolik zubů tam bylo,tak se ptám,jakej pastorek koupit s modulem 0,4? Díky 
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
- ondrabmw
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
20-27z
Ondřej Koutský - Team Associated B44, XRAY T2'007, 2x YOKOMO DRIFT PACKAGE, HPI E10 Drift, AX10 SCORPION TCS, Tamiya F103GT, F103RM, CC-01

- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Ok díky 
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Tak pastorek už mám,vzal jsem 25z , dal tam střídáka, zaizoloval elektroniku, obul speciální Dunlopy na vodu a šel jezdit. Nevím čím to je,jestli pneu,těžším převodem nebo jinou přední rozbíhavostí,ale to auto je řiditelý
, bez plynu trochu nedotáčivý,každopádně ted konečně jezdí jak má a já jsem spokojen 
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si udělal nový šásko,protože to původní už bylo dost do*ebaný . Koupil jsem si sklolaminátovou desku o tlouštce 2mm , ideál by byl asi 2,5mm,ale ten v MIPě neměli. Vyříznul jsem to lupenkovou pilkou, zlumil asi 8 listů v ní
, a pak už jenom pilníkem piloval a piloval aby to mělo tvar jako originál. Pak jsem si vyvrtal díry pro šroubky, normálníma vrtákama na železo. A pak už jenom poskládal
. Pro zajímavost jsem to zkusil zvážit a to co jsem vytvořil je lehčí než orig. Tamiya šásko z FRP . Tady jsou nějaký fotky
Naposledy upravil(a) Tim dne pon lis 10, 2008 9:41 pm, celkem upraveno 1 x.
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
- ondrabmw
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Jooo, tak ty jsi správnej modelář! Jen teda vpředu ty díry pro usazení přední nápravy nic moc a tam nám to vždy dělalo při dlouhých závodech problém, že i se standardním platem byla přední náprava hodně namáhaná a občas se povolily šroubky. No jinak koukám na zajímavé uložení réglu nad motor. Není té váhy vzadu až moc? 

- JILJI13
- Píšu hodně

- Kontaktovat uživatele:
Snaha se samozrejme ceni.
Ale tohle mi prijde takovy... odflaknuty...
Nezlob se na me, ale plat uz jsem v ruce par rezal a toto je takovy vlnity, krivy (hlavne v zadni casti) atd... 
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
ondrabmw píše:Jooo, tak ty jsi správnej modelář! Jen teda vpředu ty díry pro usazení přední nápravy nic moc a tam nám to vždy dělalo při dlouhých závodech problém, že i se standardním platem byla přední náprava hodně namáhaná a občas se povolily šroubky. No jinak koukám na zajímavé uložení réglu nad motor. Není té váhy vzadu až moc?
Ty díry na usazení nápravy no to mi povídej... Uvidím jestli se to vyžvejká,jestli jo,udělám plato nový s co nejlepšíma dírama a jestli ne, nechám to tak. Každopádně je to bez vůle a to mi stačí. Ten regl je tam trochu blbě,ale jelikož to přehazuju mezi TC4 a tímhle tak jsem to neprodlužoval, a taky když mám proudloužený kabely tak se mi to s 27AM vysílačkou trochu cuká a když si vezmu jak to jezdí rychle tak by náraz nebyl pěknej.
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
-
tomaslambo
- Neaktivní uživatel

to šasko je pěkné. jen nevím jestli fakt že lehčí je ku prospěchu. taky si občas na svoje GTčko něco málo vytvořím. naposledy jsem si nechal z teflonu vytočit třecí kotouče na tlumič a momentálně mám ve výrobě rozšíření zadní náprávý o 8 mm na každé straně, uvidím jak to dopadne. Taky se už delší dobu zabývám upravou zavěšení zadní nápravy(uvažuji o implantaci stabilizátoru nebo přidat další dva olejové tlumiče). Jo a tady přidávám jeden z mých výrobků Setup list pro 103GT(mám ho i v mnohem lepší kvalitě v PDFku ale píše mi to tady že jsou zakázané nebo co). Takže pokud má někdo zájem rád jej pošlu třeba mailem
Na začátku tohoto tématu je psáno, že tento podvozek není vhodný pro začátky s on road, ale právě tento podvozek je mi doporučován jako vhodný pro začátečníka. Po pročtení několia diskuzí jsem se rozhodl, že do něj půjdu a přes zimu bych zkusil nějaký halový závod na koberci. Chtěl bych tedy poradit, jaký je nevhodnější pohon pro daný poozek vč. baterií. Myslím, že na začátek by stačila i plechovka co vy na to? S o road nemám ještě žádnou zkušenost.
-
Pajik_CZ
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
přečti si pravidla závodů, na které chceš jet - 100% tam budou technická pravidla pro podvozky 
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros
Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
to jsem četl, akorát jem to zapoměl napsat, že jsou povoleny jsou pouze motory typu 540, bez omezení počtu závitů a typu (střídavé i stejnosměrné), ale právě nevím, jaký je pro začátečníka nejvhodnější motor, zda plechovka, či stříďák, abych se s tím případně nepral....