Baja 5b SS WAR10CK

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Odpovědět
WAR10CK
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Baja 5b SS WAR10CK

Příspěvek od WAR10CK »

Tak je to asi týden co jsem si domu přivezl Baju 5b SS, bohužel až teď jsem si nasel čas abych Vám napsal... Zatím jsem ji tz. repasoval. byla použita, avšak jako auto na náhradní díly, člověk co ji měl přede mnou ji používal jako dul na díly na závodech( pak díly poctivě dokupoval) takže auto prakticky rok stálo. Musel jsem repasovat tlumice, nové "O" kroužky novy olej 5w zadní 40w přední. Rozebral jsem celou zadní nápravu a převodovku, dal nove Shafty do diferaku a vyměnil olej. Cele auto bylo do sroubku rozebrané, vyčištěné a znovu složené, dnes sem ji poprvé navrčel... :-) už se těším až přijde přijímač a půjdu se svézt:-) 8) 8) :text-woo:
Jinak taky mi dnes pomohl balíček z obchodu http://www.rcplace.cz/ , ve kterém byly díly nezbytné k dokončení :violin: ( shafty, oleje, manžety, převleky na tlumice, prachovky atd...)
Takže jsem to dnes dokončil, ještě mi schne vzducháč a taky čistím box na elektroniku vpředu...
Zatím nějaké foto HIR :

Obrázek
rozebírání zadní nápravy

Obrázek
Diferák po sestavení a nove shafty

Obrázek
akorat pred par minutama vrcela(brumlala):D pač vrčí prej spalovák a ne natural:-D, jeste dat filtr a el.box a tradááá 8) 8)

Obrázek

Obrázek
RC Dorifto zakladatel
TRF-416WE , TT-01D,B-2 Stealth Bomber ,HPI Baja 5b SS 28ccm (superchargered) :-)
Futaba 2PL- 2.4Ghz
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Re: Baja 5b SS WAR10CK

Příspěvek od kolajz »

Pěkná bája , takže nakonec ju máš :clap: Nějaký poznatky při rozebírání apod ? na co si dát pozor ....
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
WAR10CK
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od WAR10CK »

No na to, že je to moje vůbec první Baja tak docela jednoduché. Vse snadno rozebiratelne:-) akorat sem byl trochu zmaten, když jsem v manualu koukal na rozebirani diferaku a jeho udrzbu. Psali pokazde menit podlozky pod satelity.... Důvod? jsou jak nový... tak sem je nechal a snad bude vše v pořádku:-)
RC Dorifto zakladatel
TRF-416WE , TT-01D,B-2 Stealth Bomber ,HPI Baja 5b SS 28ccm (superchargered) :-)
Futaba 2PL- 2.4Ghz
Citelis
Píšu hodně
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Citelis »

Taky mám furt původní a to jsem repas diferáku dělal mockrát ... spíš pokaždé dám nová těsnění :)
Pěkná, jen bych doporučoval dokoupit tuningový kryt spojky, dost to prodlouží životnost obložení spojky.
Rám máš přeříznutý, takže připravená se vším všudy :twisted: :dance:
HPI Sprint2 StageD - toho času - Nissan Silvia S15 Drift
HPI Baja 5b SS - Anděl s ďáblem v duši :twisted:
Losi Micro-T - Andělíček s ďáblíkem v dušičce :twisted:
WAR10CK
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od WAR10CK »

kryt spojky a prefiltry mam na ceste, zitra tu snad budou takze:) uz jen vyrazit:) jo a dnes mi praskla pruzinka na starteru... byla stara a zrezivela:D takze zitra jedu pro novou...:)

Jinak momentálně čekám na díly až přijdou a jdem ladit větší výkon:-) Má někdo zkusenosti s karburatorem Walbro WT-813 ?
RC Dorifto zakladatel
Futaba 2PL- 2.4Ghz
Dunebuggy
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od Dunebuggy »

Ahoj moc pěkná baja mohl by jsi mi poradit kde koupit ty gumy hostile mx?
karlos77
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra

Příspěvek od karlos77 »

ahoj,moc pekne to delas,poridil jsem pred 2mesici take baju a od sroubku jsem ji zacal delat repas.je to radost,vse je stavebnice :D jinak diky kolajzovi za veskere informace o tomto super auti.Karlos
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od kolajz »

NP :) , akorát tahle baja tohohle uživatele je už momentálně na prodej.
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
Odpovědět

Zpět na „1:5 a 1:6“