SROVNÁNÍ DFka s podvozkem REELY EB250 TW
Moderátoři: rotruck, Loupák83, tjjack, Jirkacbx
Re: SROVNÁNÍ DFka s podvozkem REELY EB250 TW
No to je slovo do pranice.. Takže jsme zase na začátku.. Jsem ztracený...je jasný, že každý podvozek má svoje plusy a mínusy...tím, že nascada nejde kopit jako samostatný podvozek, tak vypadává...
Teď tedy rozhodnout mezi LRP nebo tím REELY...rallycross jezdit určo nebudu a na vyblbnutí to zrovna nemusí být...
LRP: značkový,plastové převody v základu ,dražší díly a údržba, větší dostupnost dílů díky univerzálnosti s HIMOTO
REELY: nevím proč, ale více se mi zamlouvá konstrukcí a materiálem šasí, ocelové převody v základu
Asi to vidím tak, že ještě zajdu do kamenného obchodu, kde už jsem jeden model koupil (ale jsem mimo a mám to skoro 200Km, takže těžko říct, kdy se tam dostanu) a uvidím, co mi poradí ještě tam....
Ale dík, udělal jsem si alespoň přehled, co a jak mám řešit a na co si dávat pozor.. snad najdu ideální řešení...
Teď tedy rozhodnout mezi LRP nebo tím REELY...rallycross jezdit určo nebudu a na vyblbnutí to zrovna nemusí být...
LRP: značkový,plastové převody v základu ,dražší díly a údržba, větší dostupnost dílů díky univerzálnosti s HIMOTO
REELY: nevím proč, ale více se mi zamlouvá konstrukcí a materiálem šasí, ocelové převody v základu
Asi to vidím tak, že ještě zajdu do kamenného obchodu, kde už jsem jeden model koupil (ale jsem mimo a mám to skoro 200Km, takže těžko říct, kdy se tam dostanu) a uvidím, co mi poradí ještě tam....
Ale dík, udělal jsem si alespoň přehled, co a jak mám řešit a na co si dávat pozor.. snad najdu ideální řešení...
...::: Ford Mustang 2011 na LRP S10 chasis + LiPO, Modelcraft GT3 :::...
...::: Honcho na Axial SCX-10 chasis + LiPO, Modecraft GT-3 :::...
Je ještě jedna možnost, někomu na fóru se podařilo domluvit s dovozcem těchto podvozků, koupil podvozek bez rádia, ale asi s elektronikou.
Je mi jasné, že hledáš pouze podvozek, ale pokus se sním domluvit. Snad ti to pomůže v rozhodování
Je mi jasné, že hledáš pouze podvozek, ale pokus se sním domluvit. Snad ti to pomůže v rozhodování
-
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
hele, na jednu věc si dej pozor - plastový převody možná na LRP jsou, ale kde? Plastový je jen SPUR, jinak převody v diferenciálech jsou už kovový !
můj názor - plastový spur je výhoda. je lehčí, má menší setrvačnost, se správně nastaveným pastorkem je nesmrtelný. A i kdyby odešel 1x za sezónu - novej stojí kolik, 80kč? Zatímco "super" kovový znamená, že sebemenší kamínek bude dělat neskutečnej bordel, protože kov se "neuhne" jako plast. Navíc to, že Reely je z hliníku (či čeho ) taky není výhoda. Kde plast propruží a vrátí se beze škod, hliník se ohne, praskne a auto bude do banánu...
Údržba bude stejná u obou podvozků, ale to reely má horší materiály...
a posílám Ti SZ, aby se Ti lépe a více přemýšlelo o té nascadě
můj názor - plastový spur je výhoda. je lehčí, má menší setrvačnost, se správně nastaveným pastorkem je nesmrtelný. A i kdyby odešel 1x za sezónu - novej stojí kolik, 80kč? Zatímco "super" kovový znamená, že sebemenší kamínek bude dělat neskutečnej bordel, protože kov se "neuhne" jako plast. Navíc to, že Reely je z hliníku (či čeho ) taky není výhoda. Kde plast propruží a vrátí se beze škod, hliník se ohne, praskne a auto bude do banánu...
Údržba bude stejná u obou podvozků, ale to reely má horší materiály...
a posílám Ti SZ, aby se Ti lépe a více přemýšlelo o té nascadě
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros
Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
Chlapi to je boj.... Vubec nevim co ted mam delat a co si vybrat Vim ze kovove sasi se ohne a je to v pr..., ale X-Ray, ktery jste mi tu nekdo doporucili jako prvni moznost je prece taky z nejakeho kovu, ne? Tak nevim. Nebo mam teda fakt koupit TT-01 a k tomu klickove loziska? A osadit to lepsima tlumicema (ty mam taky doma)...???
Xray neni z kovu, ten má kompozitový plato (buď skleněný nebo uhlíkový vlákna). TT-čko určitě ne, LRP-čko a Himoto je lepší.
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
- freestyler
- Píšu fakt hodně
ja by som siel do LRP
už len Eagle Racing TA-05 GRT Ver. III CS 1,55
bolo: HPI E10, Tamiya DF-03Ra, Tamiya Double Blaze, Tamiya TB-Evo IV, 3Racing Sakura D3 CS
bolo: HPI E10, Tamiya DF-03Ra, Tamiya Double Blaze, Tamiya TB-Evo IV, 3Racing Sakura D3 CS
-
- Píšu nejvíc
- Kontaktovat uživatele:
http://www.forum.tamiyaforum.cz/viewtop ... 45&t=17334 to se přímo nabízí samo, ne?
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros
Jo jo díky, taky už jsem to objevil a už jsem poslal SZ
Jestli, jak jsem nakonec poridil, tak jsem dal na radu Pajika_CZ a koupil LRP uvedene v topicu o par prispevku vyse. Vcera to dorazilo, vypada to moc dobre. Diky vsem, co poradili LRP, vypada to, ze je to presne to, co jsem si predstavoval... Jeslti je to pravda ale ukaze az cas, az to poradne projedu...