No Jirko, jak mi říkal Admin, tak on je většinou pod parou..., a oni si ho nevšímají... A s těmi mými regulátory se to tak trochu vyřešilo. Dodělal jsem mechanické práce, abych mohl přední motor umístit na místo, a aby fungovaly i brzdy, a když jsem to měl takto pohromadě, tak jsem zapojil starý regulátor na přední 1,5 kW motor, a odzkoušel. Potom jsem to přehodil na nový regulátor a zadní 2 kW motor, a vyzkoušel funkci. Pak jsem zapojil napájení do obou regulátorů, zapojil oba motory, a měřil jsem napětí na výstupních konektorech pro ovládání rychlosti. Mezi(+) červenými vodiči bylo napětí necelý volt, mezi (-)černými vodiči nebylo žádné napětí, a ani na vstupních zelených vodičích nebylo nic. Tak jsem propojil ty mínusy, a přivedl k nim vodič černý z ovladače, to samé jsem udělal se zeleným, na výstup kladného napětí na ovladač jsem připojil jen jeden plus z regulátoru. Otočil jsem rukojetí plynu, a oba motory se rozeběhly!

Sluchem jsem ale poznal, že ten nový zadní motor točí asi víc. Vzal jsem si obrátkoměr Hasler, který má i kolečko na měření obvodové rychlosti, a dal se do měření. Vpředu jsem naměřil 920-30 m/min, ale vzadu to bylo 1180 m/min! To je cca 71 km/hod! Chtěl jsem zjistit, čím to je, tak jsem ten nový regulátor zapojil na přední motor, ale nic se nezměnilo, točil zase těch 930 m/min. Tak jsem si říkal, že je to asi konstrukcí motoru... Přepojil jsem to zase zpátky, udělal jsem odpojování předního motoru na zeleném vodiči do regulátoru, vyzkoušel to, a zdálo se mi, že ten zadní motor už tolik netočí. Vzal jsem obrátkoměr, a zjistil jsem, že točí stejně, jako ten přední 930 m/min!? A ať jsem dělal cokoli, kontroloval zapojení, zapojil jen jeden regulátor, tak jsem už ten motor nedokázal roztočit na víc, a to mě pěkně sere.

Ale jsou tací, kteří se dokážou do toho regulátoru napíchnout na softwear, a dokonce tam něco i změnit, jestli to správně popisuji?! Je tu mezi vámi někdo takový odborník?