u blitze mi smajda hl. prevodovy kolo ..
nejspis v tom ma prsty pruzinka na spojce , jeji konec-seriznuti , tak stycna plocha s podlozkou je cca 3/4 jeji otacky .. tim padem podlozka je nakrivo a na jednu stranu tlaci vic .. viz foto.
jenze takle to je podle manualu... ?
Bud bych pružinku vyměnil za tu z Firestorma,má rovnější hrany nebo tu stávající líznout bruskou,aby se srovnala dosedací plocha.
Jinak je to zjevně špatně udělaný díl nebo vyprojektovaný.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
vyřešilo se tohle nějak? mám na blitzu stejnou situaci... I když neřekl bych, že to je tou pružinou...ten spur šmajdá i bez ní... případně opravdu to může motory odrovnat?
Díky
Já sem měl ten samej problém a vyřešilo to pořádný urovnání spojky teď jede rovně
Mex-II: LRD 110 Zebra, régl_Novak rooster crawler, servo_bluebird, nápravy_yota, motor_rc4wd, kardany_NOTYRO ♥SCALE♥
Xray T3R: ford focus, régl_ezrun 60A, servo_Savox, motor_ezrun.. řemeny a rally ♥
Ta-01: Subaru impreza, régl_ezrun 35A, servo_bluebird, motor_ezrun.. Předělává se na Drifťáka Jezdim na LiPo, nic jinýho mi nevoní! Jedu si podle sebe a je mi jedno co řiká ten druhej!! Rajče a fotky všeho
Podle mě by to úplně ideálně spravila ta bruska jak píše jirka,v podstaně si na ní nastavíš úhel jakej chceš.. A hlavně na tý fotce je to asi přetažený,zkus to udělat jak u Firestorma..tam je z výroby úplně dotahnout a pak 6x otočka povolit
možná trochu ot, ale zdá se mi to nebo je v cz celkem problém najít všechny 3 spur kola pro blitze (77, 83, 88T)?...třeba 83 jsem nenašel vůbec :/ ani u pelikána to zdá se nemají...