Brushless is betterBylo:Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker http://www.vkphoto.cz
A další téma navíc,když tu má NOUZA svá téma pro Svýho Slashe.
Poděkujte mu.
A k tlumičům.
Při závodu 3.5.,v tý zimě,slusně fungovaly tlumiče s 20kou olejem.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Né že bych tyhle informace potřeboval ,ale klidně mu poděkuju. Aspoň se tu něco děje a je to přehledný , když přijde někdo kdo potřebuje poradit s tlumičema na slashe tak vleze do sekce traxxas a už uvidí slash tlumiče a nemusí prolejzat několika stránkový téma a ve finále tam nic nenajít ,ale takovej asi není účel tohodle fóra.
Omlouvám se za zakládání stále nových témat. Ale jak píšou kluci, mě to přijde přehlednější. Když čtu nějaké téma o 30 stranách, tak mi to příjde zmatený a občas se vůbec nic nedozvím.
Já osobně se taky přidám k tomuto. Do toho tématu co má Nouza na slashe bych prostě dával jenom otázky a věci typu, že nejde něco namontovat, že se tady udělal vůle a pod. Prostě řešit mechaniku podvozku případně úpravy co si tam sám udělá
OK,trochu to zkousnu 8)
Ale taky musíte pochopit,že mít KAŽDÝ podvozek SVOU sekci na různý fičurky by bylo dost náročný.
Jak administraci,tak i případný dotazy.
Ale zkuste WINa,jestli to třeba nějak předělat a co a jak.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec