vyber rc monstra do 3100Kč

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack

safasa
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

vyber rc monstra do 3100Kč

Příspěvek od safasa »

dobry den chtel bych se zeptat jestli by ste nevedeli o neakem levnem monstru.. Premyslim o bonzrovi a himoto EMXT-1:10 ART Hlavne nechci pohon reminky s ti mmam spatne zkusenosti prosim poradte ja se v tom moc nevyznam .. :oops:
P@tr!cson
Nováček
Nováček

Re: vyber rc monstra do 3100Kč

Příspěvek od P@tr!cson »

Himoto EMXT-1 by nemusela být špatná volba Himota na svou levnou cenu nejsou špatná..

A kdyby jsi náhodou chtěl Monstera co se staví na zadní tak http://www.mz-racing.net/p5531-r39304-s ... truck-rtr/ by byl slušný za tu cenu, Robitronic nemá špatné podvozky..
Naposledy upravil(a) P@tr!cson dne úte říj 12, 2010 8:28 pm, celkem upraveno 1 x.
Hi(hi)moto Nascada --> WRC Rally
safasa
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od safasa »

no ale skoro kazdy rika ze himota jsou hodne poruchova tak nevim
Pajik_CZ
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik_CZ »

jednoduchy - bud budes mit pevny, kvalitni ale drahy auto, nebo se vejdes do tvy cenovky, ale pocitej s tim, ze neco dalsiho nastrkas do dilu, ktery znicis. Za 3100,- nesezenes nic kvalitnejsiho.
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros :D

Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
P@tr!cson
Nováček
Nováček

Příspěvek od P@tr!cson »

Tak za cenu do 3100 ani nemuzes cekat kvalitnejsi material pokud chces nerozbitneho Monstera tak to šetři aspon do 9 000 kč ;)
safasa
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od safasa »

A myslyte ze bonzer by byl lepsi volba .?
a jak udelat na auto bordel kryt.?
Pajik_CZ
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik_CZ »

Heleď, co si něco přečíst? Je toho tu plný fórum, a tohle se tu řeší dnes a denně. Mám 100 chutí to locknout, a pokud se nezačneš ptát na věci, co se tu neprobíraly, nebo tu nejsou, tak to fakt udělám. :wink:
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros :D

Jirkacbx
Cestář
Cestář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirkacbx »

safasa : Monstra bych vzal minimálně od Ansmanna,dost se v plastech zlepšil nebo Stradu Maverick.
Zakrytování podvozku si bud vymysli podle svýho nebo hledej na foru.
Pajík má vyjímečně pravdu :-),je tu toho dost.

A nemáš napsáno odkud jsi.Někdy dost podstatná informace.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
P@tr!cson
Nováček
Nováček

Příspěvek od P@tr!cson »

Pokud se bojí Himota tak at Stradu ani nebere je to zhruba tatáž :boohoo: Protože součástky pasují na obě ty samé.. Je to Himoto jen od jiné firmy oo-)
kolajz

Příspěvek od kolajz »

a este vibirej podle nahradnich dilu :) kdyz neco rozbijes at to mas taky kde opravit :) (dili)
safasa
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od safasa »

a nevite jestli jsou do HIMOTA nahradni dily stejne jestli bych mohl dat trba zaves z brontosaura do stadium trucka..?? :D
subaru_impreza
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník

Příspěvek od subaru_impreza »

neni to tvoja cenovka,ale len tak nanete som nasiel toto http://www.rc-auta.eu/zbozi/4450/MONSTE ... WD-RTR.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ,nwm aka je dosupnost na nahr. diely :?
SUBARU STi :)
TAMIYA TT-01 Drift Style --- EZRUN 60A-SL + 8.5T ; Speed Pasion Carrera 2 2,4Ghz

http://www.rcautopresov.eu
Pajik_CZ
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajik_CZ »

co totok? http://www.electro24.cz/detail-153317-m ... tavebnice/" onclick="window.open(this.href);return false;
a za zbytek si kup elektroniku - když budeš chytrej, tak se vejdeš
- rc souprava 2,4GHz 500,-
- rozumný nabíjení cca 700,- (pokud si seženeš někoho, kdo ti upraví zdroj z PC, pokud ne, tak ještě zdroj +300)
- servo 250,-
mno a nějakou NiMh baterku - nevýhoda tohohle podvozku je, že tam nedáš LiPo. Výhoda je, že za pár šušní je na aukru 3půlky náhradních dílů.
Jo, vidíš čoveče, zapomněl jsem na regl. takže ještě +500,-..... a jsme přes rozpočet... :doh: takže šetři dál.

Na tom shopu mají i RTR verzi http://www.electro24.cz/detail-245389-1 ... er-ii-rtr/" onclick="window.open(this.href);return false; ale počítej s tím, že bude trpět klasickou RTR nemocí - elektronika na prd.

EDIT> další varianta, kterou ti můžu s čistým svědomím doporučit je toto http://www.mz-racing.net/p2195-hmhi2111 ... -1-10-rtr/" onclick="window.open(this.href);return false; . Neboj se toho, jak tu každej straší, že himoto je strašný, a že se ani nerozjede. Pokud to nepřemotoruješ ( což nepředpokládám) anebo to nenarveš do nějaký překážky a nebudeš skákat metr vysoko (což už by byl tvůj problém), tak se s tím nechá jezdit obstojně a přiměřeně cenovce. Samozřejmě se k tomu autu musíš chovat a nedělat takový prasárny jako s modelem za 10 000,- jinak se z něj začne chumelit a budeš muset prodat mámu, aby jsi měl na díly, ale to je ti doufám jasný. A pořád platí to, co jsem napsal výše - RTR nemoc - elektro na prd. Sám jsem truggy od himota měl. Díly jsem měnil jen po nehodách anebo skocích - měl jsem tam silnej motor (stříďák 13,5) a díky tomu, že to nemá spojku praskaly poloosy ve velkým. Když jsem neskákal, bylo to v pohodě.

KillBull
Nováček
Nováček

Příspěvek od KillBull »

za seba ti mozem doporucit toho EXTREMA je to silne a celkom rychle auto uz v zaklade...nahradne diely nie su problem
a s CROSS TIGROM mam tiez skusenosti a neviem mne moc nevyhovoval:)
deathskull
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od deathskull »

Pajik_CZ píše: - rozumný nabíjení cca 700,- (pokud si seženeš někoho, kdo ti upraví zdroj z PC, pokud ne, tak ještě zdroj +300)
.
no, za 700,- se da sehnat rozumny nabijeni i se zdrojem! zdroj cca 200,- a 500,- stoji accucel 6 - nabiji vsechny baterie a ma balancer
Xray T2R PRO (RA), Xray T2 008 (RA),
Zamčeno

Zpět na „REELY“