jaky mate mobil??

Vše co se netýka RC

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Odpovědět
LEON_CZ
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: jaky mate mobil??

Příspěvek od LEON_CZ »

Outdoorový Ulefone Armor 27, pořizoval jsem si ho hlavně kvůli dlouhé výdrži, bezdrátovému nabíjení, NFC a DualSIM. Výdrž 5 dní intzenzivního používání, nebo týden, pokud jen volám a občas surfuju na netu. Samozřejmě v režimu nabíjení 20-80%, při ždímání baterky by byla výdrž ještě o něco větší. Bezdrátové nabíjení jsem potřeboval proto, protože mám smůlu na USB konektory a u všech mých předchozích mobilů mi začalo po několika letech nabíjení nebo propojení s PC blbnout a vypadávat při sebemenším drcnutí do kabelu.
Váhal jsem při výběru mezi Ulefonem a levnějším Xiaomi Redmi Note 15 Pro. Zatím nevím, jestli by nebyl ten Redmi 15 lepší volbou, nicméně jsem nenašel na Ulefonu výraznější nedostatky. Snad kromě zvuku, při hlasitém přehrávání hudby měl můj starý Redmi 9 přece jen lepší zvuk, Ulefone při maximálním volume nestíhá a chrčí. Redmi hrál čistě i na maximální hlasitost
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Bořík
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od Bořík »

Tomu poškození USB-C se dá docela snadno vyhnout - stačí použít nabíjecí šňůru s magnetickou koncovkou. Pak stačí jen konec šňůry přiblížit k tomu adaptéru a oba konce se samy spojí. Např.: ( výběr je obrovský ) https://www.aliexpress.com/ssr/30000051 ... fdf6973f25
LEON_CZ
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LEON_CZ »

Jo, o tom jsem začal nakonec také přemýšlet, viděl jsem to u šéfa v práci. Ale nakonec jsem se rozhodl pro integrované bezdrátové nabíjení, kde stačí mobil jen položit na podložku, nebo na stojánek s integrovaným bezdrátovým dobíjením a nemusím už žádné kabely a konektory řešit vůbec. I do auta jsem si pořídil nabíjecí podložku a některá nová auta mají bezdrátové nabíjení v odkládacím prostoru na mobil již integrované z výroby.
Ono za to poničení USB v mobilu jsem si občas mohl i sám :? Rád jsem totiž používal USB pravoúhlé konektory, protože jsem odkládal mobil na stojánek a tam by přímo dolů trčící USB kabel překážel. Jenže občas se mi stalo, že jsem za ten mobil nešikovně vzal a kabel se napnul. Přímý USB konektor by se v tomto případě samovolně vysunul, pravoúhlý se jen vzpříčí a po několika takových incidentech prostě něco v mobilu časem povolí...
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Odpovědět

Zpět na „Pokec“