ale pro začátek - za ty prachy

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech

, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech

Teď jsem to trochu EDITOVAL, tak raději čti.lowendead píše:Super,mam taky o nej zajem tak si rad prectu nejakou kratsi (klidne i velkou) recenzi

No jééje. Je to to samé, jako s elektronikou.lowendead píše:takze tt01 je lepsi ?

Já zespodu podvozku mám napsáno HBX, na kolech je taky HBX, z toho jsem usoudil, že Reely= HBX, nebo jsou díly od dvou výrobců?Jirkacbx píše:Dovolim si oponovat.Reely neni čína,je to Conrad.Lepší materiály a zpracování oproti číně.I co jsem osobně zkusil.
Tudíž REELY neni tolik od věci,větší děs mam z HBX,Haiboxing a podobně.

To je docela možné, ale ta v mém případě cena - výkon, za to to stojí.Vrakouš píše:Monstry TL-01 B mám jednoho od REELY a druhého HBX, dozdíl v tom nevidím.A klasické TL-01 mi prošlo rukama dobrých 10 kousků, také od obou výrobců, kvalita srovnatelná, stejná serva, motory, régly i RC soupravy...Připadá mi to jako LRP a Nosram, dvojí označení pro stejné výrobky.Mohu se samozřejmě mýlit,ale je to na jedno brdo.Poslední dobou mi subjektivně připadá, že REELY má kvalitu plastů lepší.Hlavně po svém Vánočním extempore s monsterem, to, co podvozek vydržel za ránu mě opravdu velmi příjemně překvapilo.
![]()