Ahoj,
kolegovi se libi tenhle podvozek, ale chtel jsem se zeptat, da se s nim jezdit i rychle v terenu, jak se to chova proti df-03ra?
Jeho predstava je podvozek na radeni se silnym stridakem ale aby se to popralo i s terenem.
CC a jezdeni
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
CC a jezdeni
Život je otázka priorit - přešel jsem na LIPO
HighLift F-350 ve výstavbě
Tamiya DF03-RA + Subaru 2008, BMW320WTCC, Lancia Delta HF Integrale + Robitronic Speedstar Brushless 8.5 + Robitronic Platinium Brushless 9.5T
E-revo 1/16 VXL - Brushless
Ansmann AR W3.1 2.4GHz FHSS + Raytronic C14
Tamiya DF03-RA + Subaru 2008, BMW320WTCC, Lancia Delta HF Integrale + Robitronic Speedstar Brushless 8.5 + Robitronic Platinium Brushless 9.5T
Re: CC a jezdeni
Na řádění v terénu radši nějakou slušnou buggy CC-čko má vysoký těžiště a pevná náprava vzadu taky neni moc dobrá kromě toho střídavku by to nemuselo vydržet
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
- Jirkacbx
- Cestář
- Kontaktovat uživatele:
CC na řádění v terénu?Na to si pořid buggy nebo monstra 8)
CC je na klidnou jízdu terénem s vysokozávitovým motorem.
Hezky klídek tabáček.
CC je na klidnou jízdu terénem s vysokozávitovým motorem.
Hezky klídek tabáček.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no to neni pro me, ja prohanim df03ra Ale vysvetlim mu to tak, ho bralo, ze je to vysoky, je to s nim tezky, on chce aby to vypadalo jako skutecny auto, tudiz zadna buggy, truggy, monster apod. Takze zustava asi volba na df03ra
Život je otázka priorit - přešel jsem na LIPO
příspěvek po víc jak 10-ti letech ... musím se omluvit všem majitelům CC-01. Považoval jsem ten podvozek za zastaralý, nedokonalý a skoro méněcenný ( oproti Traxxasu, Absimě a dalším novým ). Ale jen do tohoto videa: https://www.youtube.com/watch?t=7&v=tCB ... e=youtu.be
Tak nádhernou a maketově věrnou jízdu jsem už dlouho neviděl. Ten podvozek ja parádně naladěný a málokdo to dokáže takto seřídit.
Tak nádhernou a maketově věrnou jízdu jsem už dlouho neviděl. Ten podvozek ja parádně naladěný a málokdo to dokáže takto seřídit.
Dobře naladéné určitě je , ale musíš si to video zrychlit ..... i když jsem to dal na 1,75 co to šlo tak se pořád ještě není reál , poŕád se ještě ta tráva vzadu ve větru hýbe zpomaleně.