Naviják na CC-01
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
Re: Naviják na CC-01
Dik za radu,ale stejně jsem s toho jelen,první řadu vypínače dám z přijímače +/- na druhou řadu to samé a na třetí řadu navijak akorát přehodit +/- ?

- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Jo.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Je to lepší zapojit na vypínač,stejně si k tomu autu musim kleknout Abych zahakl hák a zas tak daleko nejsem od auta abych navijak musel ovládat na vysílačce,na třetí kanál jsem nechal svetla,jirka děkuju
Naposledy upravil(a) jajek dne úte kvě 01, 2012 2:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Už mi to jede,dík

řešení dobrý , ale když to neni zapojený přes vysílačku, ale na přepínání na autíčku tak se to na videu tak nevijímá když tam začnou lítat ruky nějakého obra
,
taky nemám na vysílači volný kanál , ale vymýšlím alespoň jak to udělat, aby to člověk rukou zapl, ale když naviják přijede do koncové pozice-navinuto tak aby se sám vypnul, napadnul mě malý dvoupolohový spínač ( ten s pružinkou) , do jeho páčky bych udělal drážku a na laně, kousek před háčkem bych dal malý doraz (suk) který by se při navíjení zachytil v drážce té páčky a vypnul pouze funkci navíjení
zkuste zhodnotit takovéto řešení
díky
taky nemám na vysílači volný kanál , ale vymýšlím alespoň jak to udělat, aby to člověk rukou zapl, ale když naviják přijede do koncové pozice-navinuto tak aby se sám vypnul, napadnul mě malý dvoupolohový spínač ( ten s pružinkou) , do jeho páčky bych udělal drážku a na laně, kousek před háčkem bych dal malý doraz (suk) který by se při navíjení zachytil v drážce té páčky a vypnul pouze funkci navíjení
zkuste zhodnotit takovéto řešení
díky