Potřebuju poradit TL- 01

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Andy94
Píšu hodně
Píšu hodně

Re: Potřebuju poradit TL- 01

Příspěvek od Andy94 »

Přesně tak :wink:
Teď už jen něco málo co zbylo z předchozích RC.. až budu mít lovky,
tak se k modelaření vrátím ;)

http://www.andy94.rajce.idnes.cz/
rotruck
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od rotruck »

Nazdárek - odbočím od motorů
Potřebuju poradit - nebo spíš schválit řešení.
Vyměnil jsem na Dakarce - TL-01 od Reely gumy a ejhle :-oo
původní byly OK a ty nový Blazingy na předku drhnou o kuláče spojovačky řízení :roll:
Jelikož nemám nejmenší chuť měnit disky a nechce to moc tak jsem to mezi diskem a unašečem vypodložil .
Mám dvě varianty - obyč šroubková podložka (případně fíbr) , nebo O kroužek tvrdá guma.
Obojí "nanečisto" funguje - jen bych nerad až vyrazím do sezony honil kola po pískovně :--)
Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vrakouš »

Zkus podložky M4 s větším vnějším průměrem.Koupíš v každém železářství, jdou přesně do šestihranu disku a obyčejné samozajišťovací matky M4 bez těch spodních kroužků, menší riziko povolování.
CHASSIS: X-ray T1R Obrázek, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
rotruck
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od rotruck »

OK Díky , tak teda vidím ,že už je odzkoušeno :clap: tak mám aspoň jistotu ,že to neodrovná unašeče, či něco.
Tyhle podložky už tam mám , padnou tam jako p*del do gatí.
Andy94
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od Andy94 »

Přesně to se mi stalo, koupil jsem kola Ansmann a taky lehce drhnou ale dá se to přežít.

veverka69
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veverka69 »

No mne se to stalo taky, ale jak jsem kupoval TL tak mi dali jako bonus klouby zataceni v hliniku od Yeah racing, ty maji malinko jinej tvar a jsou vic zahnuty k sasi, takze to funguje i s velkyma kolama. Stridam to, jezdim s tim rally a pak tam seknu kola z Forda 350 a muzu jezdit po zahrade :twisted: tohle se mi osvedcilo, ale pravda, drazsi reseni nez podlozky, ale kdyby ty delaly problem, je to lepsi nez micudou do rozkroku:)
Andy94
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od Andy94 »

Je to nahoda ale ja si k tem kolum taky objednal ty klouby, ale nemuzu je tam nacpat pac mam jiny zavit na cepech i na sroubech, ktere ty klouby uchycuji. :(

Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vrakouš »

Do AL kloubů musíš pořídit šrouby s M závitem, do plastových jsou samořezné.
CHASSIS: X-ray T1R Obrázek, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
veverka69
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veverka69 »

jo to jsem zapomnel zminit, ale je to divny, ja je mel normalne u toho, jeste s takovejma zarazkama, aby se to melo o co oprit, kdyz to dotahnu. Jo a jeste to chce serizovaci spojovacky rizeni, protoze jak je to bliz k sasi, objevi se tam najednou silena sbihavost, ale ty spojovacky, to je asi stejne prvni vec kterou si kdo koupi, misto tech hruz co tam davaji :idea: mimochodem, pamatuji si, ze jako malej kluk jsem dostal FF-02, zbytky tu jeste na dily mam a byla to uplne obyc predokolka, ale mela kulickovej diff, olejovy tlumice, serizovaci spojovacky, kovovy poloosy i naboje..... Ted kdyz jsem zacal na vlastni triko s autama znovu, nestacil jsem se divit, kde vsude panove od tamiye zacali setrit (zacinal jsem na TT jako skoro asi kazdej) pravda, ze cena tomu odpovida (1500 jen za zakladni sasi) ale stale je s reglem a kastli kolem 3000 a neni tam nic. Ty spojovacky.... :doh: :doh: :doh: to me pri stavbe dostalo. Pak v TL-01 kdyz jsem pri prvni jizde ukroutil hned dve poloosy najednou, jsem se uz moc nedivil. snad nejnamahanejsi cast na aute a oni to daj do plastu s kovem, jeste hur, nez u TT. :evil:
Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vrakouš »

Na spojovačky stačí patřičně dlouhé šrouby, uříznot hlavičky a očka, která se dají koupit za pár korun.Výroba spojovaček trvá tak půl hodinky a dost ušetříte.
Právě špatnou geometrií poloosy trpí a brzo odejdou.Nedávno jsem koupil nové TL-01.Originál Tamiyu.Kvalita šla hodně dolu, materiály stejné nebo spíš horší nežli od REELY !!! :doh: REELY podvozky se mi naopak poslední dobou jeví kvalitnější než v minulosti. :shock: A navíc podvozky alespoň částečně ložiskují. :clap:
veverka69
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veverka69 »

Taky jsem nad tim uvazoval, ze az dodelam TL od Tamiye pujdu do reely. Ja mam TL strasne rad :oops: takovej nezmar na vsechno, vydrzi hrozne moc a na zablbnuti pred barakem mi to prijde jako nejlepsi univerzal :twisted:
xxMIKExx
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xxMIKExx »

Tim píše:Chtěl jsi tim říct že STOCK jsou nerozebiratelný?
Andy94 píše:Přesně tak :wink:
tak to je trochu divny ne??zajimavy že mam motorek od tamiye stockovej a je rozebíratelnej
CHASSIS: TB-02,DF-02 MOTOR: Tamiya super stock TZ,RZ 23z. ezRun 9z
REGULÁTOR: LRP Bullet reverse,Hobbywink-eZRun
BATERIE: Nosram 3000,4600 Ni-Mh
KAROSERIE: Subaru Impreza,Audi Quattro,Mitsubishi Lancer Evo VI
=====RALLYBRNO.CZ=====
veverka69
Pravidelný navštěvník
Pravidelný navštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od veverka69 »

to se mi taky nezda, zrovna si ho prohlizim, na co by byli asi ty srouby? Stock neznamena nerozebiratelny....
Andy94
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od Andy94 »

Já nevím, někde tady na foru byl odkaz na nějáké slovenské stránky a tam bylo vše o el. motorech i časování a rozebírání a psali tam přesně tohle.

Odpovědět

Zpět na „TL-01“