TA05ver2 Nastavení

Moderátoři: rotruck, Loupák83, tjjack, Jirkacbx

janos666
Nováček
Nováček

Re: TA05ver2 Nastavení

Příspěvek od janos666 »

Ok, spis to tu vypada, jak zacit jezdit s podvozkem TA 05 od A do Z. Co treba zacit jeste s pneumatikama a tlumicema? Ty se tu jeste na foru moc neprobirali. :--)

:text-lol:
1:10 TA-05 v carbonu, Axial XR10 crawler, x-ray T3 2011 rally special
1:1 Opel Manta B GT/E, Opel Kadett Cabrio 2.0 16v , Honda Accord 2.0i, Nissan double cab
a nakonec Opel Manta 400 ve vývoji...
Perlicka.honza
Nováček
Nováček

Příspěvek od Perlicka.honza »

jo jo tak jsem se chtěl radši zeptat než něco začnu ničit.Už se mi to stalo věčně jsem bez baterek ted už vím že nechávat je v garáži to je blbost pak jdou do koše.Jinak chci se zeptat ještě na dyferáky napýnal jsem řemínek a koukal jsem na dyferáky že po zakrytování nejsou na středu a jsou k jedné straně no nebo spíš křivě a když jsem to rozjel tak mi to brousí kolo je u toho bílej prach.Tak jsem to maličko poladil a už prach není ale křivé je to pořád.Jinak na doporučení budu mněnit uložení tlumiču dám je na předek akorát musím pořídit parohy.Je to prej lepší pro drift. :text-thankyouyellow:
Naposledy upravil(a) Perlicka.honza dne čtv úno 03, 2011 9:08 pm, celkem upraveno 1 x.
TRF 416 Drift
TA05.VER.2 Rallye
XTM Monster MT
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od kolajz »

Promin ,ale to jako driftař,a mlátí mě to tak do očí že si to nemohu odpustit. DRIFT JE s měkkým I. :!: :wink:
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
Baukema
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baukema »

"NAKŘIVO" :-oo Koukni se znovu do návodu na stranu 6 a pořádně si prostuduj horní obrázek. usazení dílů A2 a A11 je na levé a pravé straně "zrcadlově", ty jsi to dal na jedné straně opačně.
TA-05
TA-05 MS
TRF416 WE
Perlicka.honza
Nováček
Nováček

y je opravene :text-imsorry: Jinak je to možné ale nevím prozkoumám to ještě a uvidíme já myslel že se to štluje právě těma štelovákama na dyfernciálu.
TRF 416 Drift
TA05.VER.2 Rallye
XTM Monster MT
Perlicka.honza
Nováček
Nováček

Tak jsem to kontroloval mám to dobře snad jen to že možná mám otočený to kolo takže díl A2 A11 co jsou v sobě tak já to mám zubama dovnitř a na obrázku to je ven.Muže to být tím?
TRF 416 Drift
TA05.VER.2 Rallye
XTM Monster MT
LARS
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od LARS »

TO kolajz :Ha a jak Ty můžeš vědět že zrovna on nejezdí tvrdý drift :mrgreen: no bože tak napsal tvrdý Y ,ale co mi víc vadí že to špatně složil a z podobných případů jsou po čase lidi co na řemen jen nadávají.
TO Perlicka.honza : Na ABS-ka která nemají tak velkou přilnavost můžeš nechat ten řemen i volnější netrpí pak ložiska ,řemenice a jiné součástky. Další dobrá věc je horní výztuha plata.
RC DRIFTMECHANICS LIBEREC
̿ ̿̿ ̿̿ ̿ ̿̿'̿̿\̵͇̿̿\--(•̪●)--/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿
Baukema
Finanční podpora fóra
Finanční podpora fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baukema »

Perlicka.honza píše:Tak jsem to kontroloval mám to dobře snad jen to že možná mám otočený to kolo takže díl A2 A11 co jsou v sobě tak já to mám zubama dovnitř a na obrázku to je ven.Muže to být tím?
Fakt nechápu jak to můžeš mít "zubama dovnitř", to přeci není možný?!?!?
Na joint nasuneš ložisko a na něj nasuneš složenej kus (A2+A11). Tečka na dílu A2 musí bejt na obou stranách stejně (zrcadlově), tedy když je na jedné straně napřílkad o 3 zuby dopředu tak i na druhé straně musí bejt o 3 zuby dopředu. Psal jsi že to máš křivě a tak si myslím že to máš na každé straně jinak.
TA-05
TA-05 MS
TRF416 WE
Perlicka.honza
Nováček
Nováček

JJ taky pravda dá se jezdit i tvdej drift :--)
No z těma dílama mám to na obouch stranách stejně 3a3 ale dal jsem to dokupy na stole a pak oba kusy dal zubama dovnitř teda tečkou jak píšeš což znamená že to musí bejt křivě.dá se to dát buď tak že na ty zuby vidíš nebo nevidíš a já to mám tak že je nevidím tak to zkusím dát obráceně.A nastavit to zrcadlově jinak jde to je to možné amatér umí :text-imsorry:

Jinak tu výztuhu to bych pak koupil ten kyt od 3racing to se mi páčí.
A do té doby to snad vydrží.Protože tam maj milion věcí a to bude něco určitě stát. :?
no zatím tam mám Abs kola a diferáky jsou nastavený podle návodu krom tej tečky takže to tak zatím nehám.Akorát ty díly otočim.
TRF 416 Drift
TA05.VER.2 Rallye
XTM Monster MT
Perlicka.honza
Nováček
Nováček

Zdravím tak dnes jsem udělal ty difráky měl jem to špatně takže jsem to dal tak jakto má bejt
a šel jsem dát zkušební jízdu prvně mi auto šlo do smyku jen na jednu stranu tak jsem přitáhnul diferák uplně na max zkouše jsem mín ale bylo t stejný dal jsem to dokupy a auto driftuje na obě strany dobře a pak mi vylítla poloosa tak jsem si z tím hrál až přestala vycpaval jsem to z obou stran tak aby se nehýbala. Azatím je to v podě.
TRF 416 Drift
TA05.VER.2 Rallye
XTM Monster MT
Perlicka.honza
Nováček
Nováček

Zdravím pánové tak už jsem auto jakš takš poladil a přišel čas upgradu ale nemužu sehnat věci na TA05V2 tak mi poradte z čím by to mohlo být kompatibilní? Díky moc
TRF 416 Drift
TA05.VER.2 Rallye
XTM Monster MT
Honza D
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Honza D »

Nápravy jsou kompatibilní s TB-03, jako tuningový posloužej TRF416/417 (lepší materiál), poloosy taktéž TB-03/TRF416/417, řemenice tuším TRF, domky + diffy TA-05(IFS), převodový kolo TA-05, přední-přední a zadní-zadní držáky ramen TA-05(IFS).. Jediný, co má V.2 odlišný je vana, vnitřní držáky ramen (i když možná by i ty šly z TA-05), kryt řízení a asi i řízení.. jo a jinej způsob uchycení spuru a malých řemeniček
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „TA-01 , TA-02 , TA-03 , TA-04 , TA-05“