(pletivo na stromky(plast) globus 45kč, tavná pistole s lepidlem (obi 60kč) no a nějákej ten molitan nebo elapor nebo co to je já nevím.. kamarád v tom donesl zabalenou slivovicu aby se mu nerozbila

+ jelikož mi pořád praskaly tunningový tyčky řízení, tak jsem je propojil tou závitovou tyčkou.. je to super, od tý doby auto poslouchá co se týče řízení úplně dokonale... tak snad vás to ispiruje

je třeba to samozřejmě zkombinovat s bordelkrytem, nebo ještě lépe pro zručnější vlastnoručně vyrobeným potahem,
...do vany uděláte 4 dírky, vždy na kraji jak se začíná zahýbat ke středu a zašroubujete nějáký malý šroubky pro uchyt gumičky, vezmete textilní pytlík od vysavače a vystřihnete z něj jednu vrstvu látky, pod ní dáte igelit (např, z tašky na nákup) vezmete 2 gumičky a pak už jen zbývá přiměřovat a zapošít gumyčky na krajích tak aby vznikl takovej "látkovo-igelitovej elastickej bordelkryt, kde na 6ti místech je výřez z toho zapošití tak, aby jste mohli gumičku zaháknout za šroubek nebo konec horního patra šasi.
Funguje to na 100%.. jak budu moct přidám foto i toho

edit: tady sou fotky toho jak to vypadá (z telefonu, se omlouvám za kvalitu)
za jakejkoliv zlepšovací návrh předem díky