Pravidla fóra
V tématech KLUBOVÁ RC - máte prostor pochlubit se svým autem, podmínkou je ovšem hlasování ktere budete zadavat takto:
perfektni
vyborna
dobra
ujde
nic pro me
při nedodržení pravidel (hlasování),bude téma zamknuto a na požádání přes SZ některého z administrátorů nebo moderatoru odemknuto pro úpravu podle pravidel.
Ahoj všem,
chtěl bych vám představit můj malej projekt.Jedná se o Subaru BRZ (dvojče Toyoty FT-86) které jsem si pořídil jako novinku v JP.
Fotky budu dávat průběžně.
Takže začínáme:
Naposledy upravil(a) *mikule* dne úte úno 26, 2013 8:13 pm, celkem upraveno 2 x.
Sakura D3 CS CS-1,63 - 2,44
TA-05 Rally CS-1,5
kastle:Lancer evo 6,Subaru BRZ,Toyota AE86 McNAMARA,Nissan 180sx "Rocket bunny"
Team: Side to side Rc drift
Trochu tě zklamu, úplné dvojče to není BRZ má jiný přední nárazník
A je to Toyota GT-86, ne FT 86
Ale jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet
RC Drift Club Praha Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
TT-01E - Audi Q7 (transport project), Škoda S2000 (rally)
TT-01 air ride - VW Golf (replika 1:1) http://rcdriftclubpraha.cz/
Podle mně je kastle taková nějaká.
Neoslní,neosloví.
Taky je celkově dost tmavá.Možná to chtělo prostřední černou vyměnit za jinou barvu,která by kastli trochu rozjasnila.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Vypadá suprově zbarvení je fajné, originální a hlavně se klaním nad tím vzorem. Jako lakovat bílé proužky, do toho bych já nešel, já bych tam prdnul folii
Fakt moc dobrá
RC Drift Club Praha Xray T2 007 drift - Toyota GT86, Subaru Impreza sedan Ken Block, Mitsubishi Lancer Evo X, Nissan Fairlady Z
TT-01E drift - Nissan GTR, Honda Accord Racing 96, Škoda Octavia, Škoda Fabia sedan, VW Golf Rat Style
TT-01E - Audi Q7 (transport project), Škoda S2000 (rally)
TT-01 air ride - VW Golf (replika 1:1) http://rcdriftclubpraha.cz/