Nissan 180SX aka marilyn.
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
Pravidla fóra
V tématech KLUBOVÁ RC - máte prostor pochlubit se svým autem, podmínkou je ovšem hlasování ktere budete zadavat takto:
perfektni
vyborna
dobra
ujde
nic pro me
při nedodržení pravidel (hlasování),bude téma zamknuto a na požádání přes SZ některého z administrátorů nebo moderatoru odemknuto pro úpravu podle pravidel.
V tématech KLUBOVÁ RC - máte prostor pochlubit se svým autem, podmínkou je ovšem hlasování ktere budete zadavat takto:
perfektni
vyborna
dobra
ujde
nic pro me
při nedodržení pravidel (hlasování),bude téma zamknuto a na požádání přes SZ některého z administrátorů nebo moderatoru odemknuto pro úpravu podle pravidel.
- Marcel
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Nissan 180SX aka marilyn.
Hey drifters, niektorí z vás už to poznajú z facebooku, ale šak prečo to nehodiť aj sem.
ide o karosériu Yokomo nastriekanú farbou Tamiya sky blue anodized aluminium a podstrek čiernou. ďalej som použil stierače a zrcátka Yokomo, výfuk Speedway Pal, kola Speedway pal TE37 oba páry s offsetom 7mm, na ceste sú ale nové ružové Spice Gram Lights..
no a samozrejme home made imitácia ochrannej klietky presne podla reálneho vzoru.
krídlo pochádza z karosérie Yokomo BMW TE382, ten originál bol moc nízky a nožičky mal na môj vkus príliš blízko pri sebe..možno časom kúpim paraboly, teraz som si ale musel vystačiť len s tým čo som našiel doma, karosériu som neobjednával ale vyhral na drift závodoch, inak by som paraboly prikúpil, ale objednávať ich samostatne sa mi neoplatí..tak možno časom..
vaše názory? 
Yokomo D-MAX
Slovenský Drift King 2009, 2010, 2011.
Slovenský Drift King 2009, 2010, 2011.
Re: Nissan 180SX aka marilyn.
Nice car bro.
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz
- freestyler
- Píšu fakt hodně

nechapem ako vsetci robite tie blatniky... ja to mam zubate a o 2 cm posunute koleso vo dverach
very nice 1*
very nice 1*
už len Eagle Racing TA-05 GRT Ver. III CS 1,55
bolo: HPI E10, Tamiya DF-03Ra, Tamiya Double Blaze, Tamiya TB-Evo IV, 3Racing Sakura D3 CS
bolo: HPI E10, Tamiya DF-03Ra, Tamiya Double Blaze, Tamiya TB-Evo IV, 3Racing Sakura D3 CS
- rcrtgriffin
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Za mě stejně barevná kola (ta bílá jsou parádní, nebo zkus nafotit i jiná) a bude nádherná 
http://rcrtgriffin.webnode.cz/ Griffin rc rally team; Adapta Czech team
Tamiya TRF416weRally Ford Fiesta RS WRC; MadMads
RWD rally car Fiat 131 Abarth
Tamiya TRF416weRally Ford Fiesta RS WRC; MadMads
RWD rally car Fiat 131 Abarth
Teď má růžový kolesa a je to dokonalost takže za mě perfektní... 
Xray T2 007 D CS 1.31, 1.55, 1.63, 1.7 SIDE TO SIDE RC DRIFT