TT-01E

Technika Tamiya TT-01

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack

Odpovědět
favo
Nováček
Nováček

TT-01E

Příspěvek od favo »

Chci se zeptat zda už má někdo z Vás s tímto podvozkem nějakou praktickou zkušenost. Podle toho co jsem zatim viděl vypadá mnohem pevněji než standartní TT-01 . Ovšem co by mě zajimalo nejvíc je zda se rozdílné díly dají už koupit samostatně a budou pasovat na TT-01

http://www.mz-racing.net/p1823-58407-po ... ed-lights/
Co si člověk neudělá sám to nemá.

TT-01 ,Audi A4 DTM, kuličkové ložiska , stavitelný horní ramena, stavitelný spojovačky řízení, alu kardan ,MIG 500 Turbo + alu chladič, olejové tlumiče Tamiya, régl EZX-R Pro Hitec, Hitec Agresor FM + servo Hitec, Graupner Ultramat 10, Nosram 3000 mA ,Alu řízení s ložisky, bronzové klouby v ramenech.
Twin Detonátor - zatím serie + Nosram 4000mA
Jirkacbx
Cestář
Cestář
Kontaktovat uživatele:

Re: TT-01E

Příspěvek od Jirkacbx »

Kromě prý vylepšených předních ramen (vidim furt stejný),rozpěrky mezi předním a zadním difem a pseudo chrániče motoru,který ho spíš uvaří a světelnýho setu rozdíl nevidim.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
favo
Nováček
Nováček

Příspěvek od favo »

Popravdě mi jde hlavně o tento díl ,líbí se mi to zpevnění v místě uložení řízení , nevšiml jsem si že by běžný díl k TT-01 byl takto udělán. K tomu krytu motoru se ani vyjadřovat nebudu , první co mě napadlo je jak asi nasadím chladič.

Obrázek
Co si člověk neudělá sám to nemá.

TT-01 ,Audi A4 DTM, kuličkové ložiska , stavitelný horní ramena, stavitelný spojovačky řízení, alu kardan ,MIG 500 Turbo + alu chladič, olejové tlumiče Tamiya, régl EZX-R Pro Hitec, Hitec Agresor FM + servo Hitec, Graupner Ultramat 10, Nosram 3000 mA ,Alu řízení s ložisky, bronzové klouby v ramenech.
Twin Detonátor - zatím serie + Nosram 4000mA
zdenefek
Nováček
Nováček

Příspěvek od zdenefek »

V čem je lepší TT-01R oproti TT-01 E ?
S100 LT, S120LTR, F103GT, TRF416X, TA-03RS, TA-05R, GT-01, Carson FY8, FG 510 2WD
Porsche 934, 935, 993 GT1, GT1/98, Nissan R390 GT1, Mercedes CLK-GTR, CLR, Ferrari Enzo, Mobil1 NSX, Ford GT, Viper GTS-R,McLaren F1GTR, Lotus Elise, Mamba GT, Pagani Zonda F
Honza D
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Honza D »

Má normální kovový poloosy, olejový tlumiče, stavitelnou geometrii. Možná ještě nějakej drobnej tuning.. Ale pořád je to TT-čko, aneb naleštěný h**no je pořád h**no...
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Technika“