Chci se zeptat zda už má někdo z Vás s tímto podvozkem nějakou praktickou zkušenost. Podle toho co jsem zatim viděl vypadá mnohem pevněji než standartní TT-01 . Ovšem co by mě zajimalo nejvíc je zda se rozdílné díly dají už koupit samostatně a budou pasovat na TT-01
http://www.mz-racing.net/p1823-58407-po ... ed-lights/
TT-01E
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack
TT-01E
Co si člověk neudělá sám to nemá.
TT-01 ,Audi A4 DTM, kuličkové ložiska , stavitelný horní ramena, stavitelný spojovačky řízení, alu kardan ,MIG 500 Turbo + alu chladič, olejové tlumiče Tamiya, régl EZX-R Pro Hitec, Hitec Agresor FM + servo Hitec, Graupner Ultramat 10, Nosram 3000 mA ,Alu řízení s ložisky, bronzové klouby v ramenech.
Twin Detonátor - zatím serie + Nosram 4000mA
TT-01 ,Audi A4 DTM, kuličkové ložiska , stavitelný horní ramena, stavitelný spojovačky řízení, alu kardan ,MIG 500 Turbo + alu chladič, olejové tlumiče Tamiya, régl EZX-R Pro Hitec, Hitec Agresor FM + servo Hitec, Graupner Ultramat 10, Nosram 3000 mA ,Alu řízení s ložisky, bronzové klouby v ramenech.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Re: TT-01E
Kromě prý vylepšených předních ramen (vidim furt stejný),rozpěrky mezi předním a zadním difem a pseudo chrániče motoru,který ho spíš uvaří a světelnýho setu rozdíl nevidim.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Popravdě mi jde hlavně o tento díl ,líbí se mi to zpevnění v místě uložení řízení , nevšiml jsem si že by běžný díl k TT-01 byl takto udělán. K tomu krytu motoru se ani vyjadřovat nebudu , první co mě napadlo je jak asi nasadím chladič.

Co si člověk neudělá sám to nemá.
V čem je lepší TT-01R oproti TT-01 E ?
S100 LT, S120LTR, F103GT, TRF416X, TA-03RS, TA-05R, GT-01, Carson FY8, FG 510 2WD
Porsche 934, 935, 993 GT1, GT1/98, Nissan R390 GT1, Mercedes CLK-GTR, CLR, Ferrari Enzo, Mobil1 NSX, Ford GT, Viper GTS-R,McLaren F1GTR, Lotus Elise, Mamba GT, Pagani Zonda F
Porsche 934, 935, 993 GT1, GT1/98, Nissan R390 GT1, Mercedes CLK-GTR, CLR, Ferrari Enzo, Mobil1 NSX, Ford GT, Viper GTS-R,McLaren F1GTR, Lotus Elise, Mamba GT, Pagani Zonda F
Má normální kovový poloosy, olejový tlumiče, stavitelnou geometrii. Možná ještě nějakej drobnej tuning.. Ale pořád je to TT-čko, aneb naleštěný h**no je pořád h**no...
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/