RC Model Show Holýšov
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- Kejhak
- Píšu nejvíc

RC Model Show Holýšov
Vážení přátelé modeláři,
v domažlickém okrese nám vzniká nová akce s názvem RC Model Show Holýšov, která se koná v KD Holýšov dne 8.4.2017 pro veřejnost od 9.00 do 17.00 a do budoucna, pokud se ujme a věříme, že ano, bude označována rokem konání a o jaký ročník jde.
Pro řádně přihlášené vystavovatele, bude přichystáno občerstvení a s výstavním prostorem sousedí restaurace, kde je možnost si za lidovou cenu taky nějakej ten oběd dát.
Pro zájemce o poježdění si s kamionem na silnici, s bagrem na hromadě hlíny, s traktorem u hromádky substrátu, nebo offroadem po překážkách, využijte prosím přihlašovacího formuláře http://m.rc-truck.cz/rc-model-show-holy ... rihlaseni/ na stránkách klubu.
Uzávěrka přihlášek je 1.4.2017.
rc-truck Domažlice
http://www.rc-truck.cz
v domažlickém okrese nám vzniká nová akce s názvem RC Model Show Holýšov, která se koná v KD Holýšov dne 8.4.2017 pro veřejnost od 9.00 do 17.00 a do budoucna, pokud se ujme a věříme, že ano, bude označována rokem konání a o jaký ročník jde.
Pro řádně přihlášené vystavovatele, bude přichystáno občerstvení a s výstavním prostorem sousedí restaurace, kde je možnost si za lidovou cenu taky nějakej ten oběd dát.
Pro zájemce o poježdění si s kamionem na silnici, s bagrem na hromadě hlíny, s traktorem u hromádky substrátu, nebo offroadem po překážkách, využijte prosím přihlašovacího formuláře http://m.rc-truck.cz/rc-model-show-holy ... rihlaseni/ na stránkách klubu.
Uzávěrka přihlášek je 1.4.2017.
rc-truck Domažlice
http://www.rc-truck.cz
Naposledy upravil(a) Kejhak dne stř bře 22, 2017 11:30 pm, celkem upraveno 12 x.
- Kejhak
- Píšu nejvíc

Re: RC Model Show Holýšov
.
Naposledy upravil(a) Kejhak dne stř bře 08, 2017 10:29 am, celkem upraveno 3 x.
-
BAXAN25
- Píšu fakt hodně

v holýšově mám firmu kde jezdím na kamionu
mohl bych vzít axiala ...jestli to nemáte vyloženě jen kamionové
mohl bych vzít axiala ...jestli to nemáte vyloženě jen kamionové
YXRAY T2,Tamiya TT-01 RALLY,Tamiya TA-02 RALLY (v tuningu přední osa),A pár zbitků+AXIAL SCX10
ŠKODA 130 RS BLACK,LANCIA DELTA HF INTEGRALE,MITSUBISHI EVO IV,ŠKODA FABIA WRC (VRAK),SUBARU 2003,SUBARU WRC,A NÁKEJ TUNING OD REELY...M-01 MINI COOPER
NEJDE O AUTO ALE O ZKUŠENOSTI...
ŠKODA 130 RS BLACK,LANCIA DELTA HF INTEGRALE,MITSUBISHI EVO IV,ŠKODA FABIA WRC (VRAK),SUBARU 2003,SUBARU WRC,A NÁKEJ TUNING OD REELY...M-01 MINI COOPER
- Kejhak
- Píšu nejvíc

Plzeňský offrouďáci mají zrovna taky nějakou akci, tak se se svým arzenálem nezůčastní. Z nás se expedicím nikdo nevěnuje, tak nemáme potřebný překážky, proto prozatím "jen" ty kamiony.
Ale za měsíc se může všelicos změnit. 
- Dejvid
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
:-oo 
Naposledy upravil(a) Dejvid dne stř bře 08, 2017 12:38 pm, celkem upraveno 1 x.
-
honza 1960
- Píšu nejvíc

Ježiši, Mária,co to je na tom plakátu, za hroznou škodovku??..Kdo toto postavil,tak toho bych chtěl jednou potkat.Co to je za člověka..???

- Kejhak
- Píšu nejvíc

Tak tu máme nový info k akci. Přímo na stránkách klubu je již formulář pro přihlášky, tak prosím zájemce o přihlašování tady http://m.rc-truck.cz/rc-model-show-holy ... rihlaseni/ a ne už mejlem na Davida.
Další novinkou, a to asi potěšíme Baxana, je, že pokud se přihlásí i nějací modeláři, zabývající se offroadem/expedicí 1:10, tak můžeme připravit i nějaký ty překážky s brodem.
Svačina sebou zatím zůstává a Davide, díky za vložení plakátu, mě se to nepovedlo ze dvou počítačů.
-
honza 1960
- Píšu nejvíc

Jejda Kejháčku,to je tvoje??..To je tada překvapení..
..Škoda,že ten Holýšov,je tak daleko..Hned bych se za váma a na ten tvůj stroj přijel podívat,co to je za krasavce a,co to všechno umí.. :--)
- Kejhak
- Píšu nejvíc

To není žadnej krasavec, ale dáma v letech. Vidíš, jak je chuděra celá vorvaná oproti tý Scanii? Sice je ještě mlaďounká, ale už se narodila stará.
Ale to nepatří sem.
Ale to nepatří sem.
-
BAXAN25
- Píšu fakt hodně

já tedy ještě zvažuji tedy koupi nákého trucku :/... ale prostě toho už mám doma moc a časově to nestíhám vše
....
a za druhé těch moc akcí pro kamioni moc není
ale s expe bych se ukázal když tam bude někdo více
a za druhé těch moc akcí pro kamioni moc není
ale s expe bych se ukázal když tam bude někdo více
YXRAY T2,Tamiya TT-01 RALLY,Tamiya TA-02 RALLY (v tuningu přední osa),A pár zbitků+AXIAL SCX10
Akcí pro kamiony moc není? Každý měsíc se najdou dvě i více... To je málo?
Moje práce:
Škoda 706 RTHP viewtopic.php?f=182&t=17120
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
Škoda 706 RTHP viewtopic.php?f=182&t=17120
"Výkonnost vozidla není závislá jen na počtu koní, nýbrž na stupni porozumění mezi člověkem a vozidlem" (dílenská příručka Praga V3S)
"Jedete-li s větrem v zádech, naučte se využívat jeho sílu" (příručka k obsluze Trabant 601)
- Kejhak
- Píšu nejvíc

On Baxan asi myslel na plzeňsku, že toho moc pro kamiony není.
Ale stačí občas kouknout na stránky RC Truck Domažlice a nějaká ta akce občas je.
Jinak Baxane, zbav se toho, co nevyužíváš a do toho kamionu, nebo náklaďáku se klidně pusť.
A v Domažlickým klubu jsou i kluci z Plzně. 
Jinak Baxane, zbav se toho, co nevyužíváš a do toho kamionu, nebo náklaďáku se klidně pusť.
-
BAXAN25
- Píšu fakt hodně

dík klucí ale já jsem zaneprázdněn už jedním kamionem :DDDD
ale popřemýšlím

ale popřemýšlím

- Kejhak
- Píšu nejvíc

Přátelé modeláři,
máme zde nové info k chystané akci a týká se občerstvení.
Pro řádně, do 1.4.2017, přihlášené vystavovatele, bude zajištěno občerstvení v podobě teplého a studeného nápoje, včetně něčeho teplého k zakousnutí, tak neotálejte se zasláním přihlášky a přijeďte se pobavit.
http://m.rc-truck.cz/rc-model-show-holysov-2017/
máme zde nové info k chystané akci a týká se občerstvení.
Pro řádně, do 1.4.2017, přihlášené vystavovatele, bude zajištěno občerstvení v podobě teplého a studeného nápoje, včetně něčeho teplého k zakousnutí, tak neotálejte se zasláním přihlášky a přijeďte se pobavit.
http://m.rc-truck.cz/rc-model-show-holysov-2017/
-
honza 1960
- Píšu nejvíc

Kejháčku,pořádně nabij baterky,dofoukej škodověnce pneu,namáž čepy na pístnicích a chci tě na fotkách a videách,vidět pořádně makat,tak jako já jsem tři dny makal v Olomouci..Já jsem nakládal s nakladačem a hrnul s buldozerem,jako čert a,ani jsi mě nepochválil..
Ale zase škodověnku trošku šetři a neužeň ji,aby ti neumřela hned dopoledne..Co by jsi tam celý odpoledne, bez škodověnky dělal..To by byla tragédie..