Zdravim

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Zdravim

Příspěvek od Steda » stř čer 20, 2012 10:16 pm

díky za radu mam vysilac a prijimac motorcraft a podvozek tamiya.Vše super až do nedavna kdy auto straci signal a kluci s vysilackama na krystali mi jezdi nekdy s autem proste ztracim kontrolu nad vozidlem:( mel jsem svetelnej set diody atd myslel jsem ze jsou moc blizko od přijimace vyndal jsem je a nevim.... porad to dela to same z niceho nic dekuji za tipy a rady jak chybu odstranit

Uživatelský avatar
rotruck
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1684
Registrován: stř led 09, 2008 2:13 pm
Bydliště: MORAVA

Re: Zdravim

Příspěvek od rotruck » stř čer 20, 2012 10:46 pm

Myslím , že bude potřeba aby sis znovu zkouknul co opravdu máš a trošku blíž to popsal.
Motorcraft je asi jen toto ..............
Obrázek

Pokud máš " Modelcraft" což je pravděpodobnější , tak budeš muset upřesnit jestli 27 nebo 40 MHz , modelcraft lepí své nálepky i na HKčka 4GHz , ale tu nebudeš asi mít.

Uživatelský avatar
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Příspěvky: 2353
Registrován: stř led 26, 2011 9:48 pm
Bydliště: šumperk

Re: Zdravim

Příspěvek od kolajz » stř čer 20, 2012 10:49 pm

nemáš jen vybité baterie ve vysílačce ?
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Problem

Příspěvek od Steda » stř čer 20, 2012 10:55 pm

Mám toto http://www.rc-auta.eu/zbozi/4515/Modelc ... 3kanal.htm baterie na vysilacce mi pise 10voltu takže to si myslim ze tim nebude

Uživatelský avatar
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Příspěvky: 2353
Registrován: stř led 26, 2011 9:48 pm
Bydliště: šumperk

Re: Zdravim

Příspěvek od kolajz » stř čer 20, 2012 10:59 pm

počkat krystalová vysílačka jezdí s 2.4ghz ? to je nějaký divný dle mého , tam když ti přijmač ztratí signál tak se jakoby vypne a čeká než ti najde vysílačku.Zkusil bych to znovu spárovat , ale asizdřejmě bude problém někde jinde.
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Re: Zdravim

Příspěvek od Steda » stř čer 20, 2012 11:01 pm

Nene kamosi maji krystalovou ja mam 2.4Ghz proto mi je to divny a už nevim v cem mam hledat zavadu....

Uživatelský avatar
kolajz
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Příspěvky: 2353
Registrován: stř led 26, 2011 9:48 pm
Bydliště: šumperk

Re: Zdravim

Příspěvek od kolajz » stř čer 20, 2012 11:06 pm

jasny ,takhle jsem to pochopil jen blbě napsal... pokud to jezdí samo tak to je fakt divný ... asi bude po ní.Ještě co baterka v modelu není v háji ? Když jsem měl slabou v emaxxovi tak při přidání max plynu mě to jakoby na chvíli se jevilo že jsou vybité a regl zapl ochranu proti podvybití a vysílačka nereagovala.Zkus si od někoho pujčit baterku která je 100% ok , co v to máš za pohon ? (regl , motor)
Měl jsem toho už moc , momentálně jen
TA05 EAGLE+full tuning.
Hpi baja 5B ss
http://kolajz.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Re: Zdravim

Příspěvek od Steda » stř čer 20, 2012 11:09 pm

motor 540tuned regl teu104bk

Uživatelský avatar
rotruck
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1684
Registrován: stř led 09, 2008 2:13 pm
Bydliště: MORAVA

Re: Zdravim

Příspěvek od rotruck » čtv čer 21, 2012 7:53 am

Možná blbá otázka , ale ten čudlík který je zasunutý na obrázku do přijímače máš vyndaný , nebo je tam ještě pořád nasunutý ?? Bude to asi Binďák ( konektor pro párování) s ním by to asi neklapalo :naughty:

Obrázek

Uživatelský avatar
shorty
Píšu hodně
Píšu hodně
Příspěvky: 577
Registrován: stř zář 30, 2009 4:14 pm
Bydliště: rokycany
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravim

Příspěvek od shorty » čtv čer 21, 2012 8:47 am

neco podibneho se deje jdyz odchazi servo tak to rozhazije primac me a MECA se to stalo new servo a bylo po problemu
Frčeldo Serpentini hezky pěkně bokem

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Re: Zdravim

Příspěvek od Steda » čtv čer 21, 2012 9:33 am

Tu karticku na parovani tam nemam tu sem zasunul jen pri parovani a zase vyndal...

Uživatelský avatar
rotruck
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1684
Registrován: stř led 09, 2008 2:13 pm
Bydliště: MORAVA

Re: Zdravim

Příspěvek od rotruck » čtv čer 21, 2012 10:12 am

Začal bych tou baterkou půjčit si nějakou ve 100% stavu , následně zkontroluj konektory propojení baterky , pokud máš původní Tamiya konektor, jestli nejsou vyčvachtané nebo rozevřené dutinky .
Potom ještě mrkni jak máš nastavený maximální výchylky serva , jestli při zatáčení nebejčíš nadoraz, to taky dokáže pěkně rozhodit ovládání .
Všechny tyto tři věci se mně sem tam vyskytnou a pak se to chová podobně jak popisuješ.
Mám už pár let 2,4GHz a nikdy ani na velkých akcích sem nezažil rušení.

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Re: Zdravim

Příspěvek od Steda » čtv čer 21, 2012 5:23 pm

Díky vyzkousim a napisu jinak konktory a servo ok....

Uživatelský avatar
Steda
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel
Příspěvky: 8
Registrován: stř čer 20, 2012 10:02 pm
Bydliště: Slaný

Re: Zdravim

Příspěvek od Steda » čtv čer 21, 2012 11:13 pm

Tak baterie odzkousena a vše v poho.....problem je ten ze sem zase pak jezdil na tu svou a vse bylo ok takze ty 3 dny proc to blblo nevim v cem to bylo.... ale díky za rady

Uživatelský avatar
Jirkacbx
Cestář
Cestář
Příspěvky: 11054
Registrován: čtv led 26, 2006 9:54 pm
Bydliště: Sedliště u Nepomuka,okr. PJ
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdravim

Příspěvek od Jirkacbx » pát čer 22, 2012 8:29 pm

O kolik Ampér si řekne servo a kolik má možnost dát přes BEC přijímač?
Nenasytný servo by mohlo přijímač vypínat či jinak zlobit.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec

Odpovědět

Zpět na „VOLNÝ POKEC“