Při letošním velikonočním rodinném výstupu na Hazmburk mě osvítil vpravdě geniální nápad - příště s RC vybavením = rodinná expedice (můj naleštěný Wrangloušek, synátor s F350 a druhý zřejmě s nějakým tankem...) - I oprášil jsem po návratu svého oblíbence a začínám tím, že hodím do placu pár fotek - třeba se dovím, co vylepšit
http://20pan15.rajce.idnes.cz/CC01_Jeep_Wrangler/
Barva měla být originál lahvově zelená v kombinaci s béžovou střechou, přesně tak, jak si ji pamatuji u originálu, když jsem se ale ptal u dealera, tak jsem narazil na tak neskutečně arogantní jednání, že jsem použil podobný odstín - škodováckou original barvu ve spreji.. Střecha dostane ještě "drsný" nástřik, aby nebyla takhle neskutečně hladká, rád bych dodělal zlatý proužek na boky, nad předními blatníky rozsvítím obrysovky, ke dveřím přijde blinkr.. Asi pořídím Truck Puller motor - osvědčil se mi v kamionech, regler bych nejraději od Servonauta (také osvědčená varianta z kamionů), umí světla přesně dle mých představ: blinkry v pravý čas, ne při každém natočení kol, brzdovky kombinované s obrysovkami, tempomat...... - vím, není to nejlevnější varianta, ale když jednou zkusíte, nechcete jinak
Kovové řízení mám - jisté vylepšení řízení nastalo. Protože u CC01 mi časem vadnou zadní blatníky a kastle si sedá, tak jsem poupravil úchyty - také proto, aby nebyly vidět zadní špunty se sponkami
Orig. puky bych rád nahradil, zatím se rozhlížím - nechci jeepa moc zvedat, takže chci rozměrově podobné, ale měkčí..
Rád bych časem doplnil závěs, to ještě nevím jak, nikde jsem tu podobné téma neviděl.
No, pro začátek už stačilo.