tak jsem pořídil nové náčiní na závody, který se budou jezdit v Jindřichově Hradci, pod velením Nohajze a jeho bandy
Rozhodoval jsem se dlouho, bude to znít divně, ale jako první ze tří zůčastněných vypadl Shark, už jen proto, že ho má každej :--) Pak vypadlo Asso, páč Xko bylo hezčí a kvalitnější
No, co pořád budu povídat. Zakoupil jsem na rcxauta.cz u p. Kořínka a ještě jsem dostal pěknou slevičku
Dále jsem přes kamaráda objednal z HK nějaké díly, které rádi odcházejí od 3Racing, a jedná se o díly pro rok 2009, takže ty nejnovější a nepropracovanější.
No a řekl jsem si, že si stavebnici nechám na svátky a po Vánocích, že se na to vrhnu.
Ok, jdeme na to, tady je stavba:
Krabice:

První krok - přední diff:
Zadní diff:
- ještě se špatným ozub. kolem, v dalším sáčku bylo ocelové 54T.
Karbonový plato:
Zadní náprava:
Přední náprava + uhlíkový kardan:
Horní karbonová rozpěra + servopáka:
Tlumiče + kola + parohy + seřízený motor:
Nainstalována elektronika:
Ze předu:
Ze zadu:
Celkový pohled:
Stavba:
Probíhala suprově, naprosto jsem si jí užíval, vše perfektně pasovalo a byl jsem uchvácen provedením dílů. Prostě lahoda.
Elektronika:
Servo Hitec HS-82MG
Regl Graupner GM Genius Sport 30R
Motor Hacker E30-11L
Lipol RAY 1800mAh 7.4V
Ještě jsem stím nejezdil, ale je to extra lehoučké, je to včetně celé elektroniky lehčí o celkem dost, než MI bez elektroniky. No jsem na to zvědavej, teď nabíjim baterky do soupravy a pak se stím svezu aspoň po bytě a napíšu další referenci
Díky za shlédnutí, snad se bude líbit :--)
Deacon.