Ahoj klucí modeláři
Prosím vás mám na vás dotaz,předělávám také tuto hračku na rc model pro spíše domácí ježdění žádné těžké náklady vše už mám na stole krom mechanismu sklápění
Chtěl bych použít lineární pohony místo původních plastových pístů,cestou cti nebo titan sx kde za dva chtějí kolem 5tis se mi jít úplně nechce to už je pak na zvážení hydraulika magom hrc
Když zůstanu u těch lineárních pohonu tak u nás je to celkem bída,u toho model aby se nemuselo moc kuchat je ideální píst kolem 200mm zasunutý a kolem 320mm vysunut
Našel jsem u nás tip pohonu LA-T8 210/360 nevím jak moc jsou pravdivé informace o té síle nicméně otázka vlastně dvě zní jelikož s těmi lineárními pohony nemám žádnou zkušenost
K těm lineárním pohonům stačí jeden obousměrný regl na dva písty nebo je lepší dva regulátory a třeba je i dát zvlášt na dva kanály přijímače
A pokud budou řízeny reglem zastavím si výsuv kdy budu chtít když budou ovládány kniplem či potenciometrem rc soupavy
Děkuji za případnou odpověd
sklápění Volvo A60 Bruder
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Re: Volvo A60 Bruder
Lepší by bylo,kdyby sis založil vlákno se svým modelem, i když bude stejnej,
ale budeš tam pak mít jen informace ke svýmu modelu.
ale budeš tam pak mít jen informace ke svýmu modelu.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- Michal Boček
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Re: sklápění Volvo A60 Bruder
Rozděleno, přesunuto.
Já tam mám právě CTI písty - (viz viewtopic.php?f=184&t=22385) Cenově je to sice už podobné jak hydraulika, ale nemáš žádný olej, žádné rozvaděče, žádné čerpadlo ani nádrž. Mám je řízené oba společně jedním společným reglem a společnými koncáky, zastavit to jde kdekoliv. Model už bude skoro dva roky v provozu, a písty fungují bez sebemenšího problému.
Já tam mám právě CTI písty - (viz viewtopic.php?f=184&t=22385) Cenově je to sice už podobné jak hydraulika, ale nemáš žádný olej, žádné rozvaděče, žádné čerpadlo ani nádrž. Mám je řízené oba společně jedním společným reglem a společnými koncáky, zastavit to jde kdekoliv. Model už bude skoro dva roky v provozu, a písty fungují bez sebemenšího problému.
bocektransport.cz