To by musely být motory dva a protiběžné, protože jinak se bude trup otáčet kolem vrtule.
Je to velká výzva s dost nejistým koncem. Ale jde hlavně o to, co se od toho očekává.
To se určitě nepotopí, ale chtělo by to tisknout z něčeho odolnějšího, než PLA - třeba PETG. PLA je nasákavý materiál z kukuřice a je vhodný i do kompostu. Takže bez pořádné povrchové úpravy to nasákne vodu a nesmí se to nechat na pospas žížalám.
Jsi si s tím PLA a vodou jistý? Jo píšou to a říká se to, ale testoval si to osobně? Já měl 1 rok díl z PLA hozený ve vodě Gembird PLA šedý - po roce byl stejně tvrdý jako když jsem ho do té vody házel. Nezměkl, nerozmočil se a vrstvy nepraskaly...
Jistý si nejsem, protože to není moje osobní zkušenost, ale všude to v popisu PLA píšou. Věřím tomu, že je to z kukuřice, ale těžko říct, za jak dlouho se to rozpadne. Ale raději tomu věřím, než aby se to stalo a věřil bych, že to vydrží.
Mimochodem: Gembird PLA šedý je zatím nejlepší filament, co jsem kdy měl. Tisknout z něj je radost a povrch je nádherný. Možná se sešlo víc náhod najednou, že ten tisk byl velmi slušný, ale nejsem sám, kdo s Gembirdem rád tiskne. Stejně tak šedý PETG je velice slušný a sháním, kde ho sehnat za rozumné peníze.