Měli jsme na návštěvě známé (kamarády) z Brna a v neděli před obědem jsme šli venčit smečku. A jelikož už Tomáš jednou řídil můj model, vzali jsme auto sebou. Původně jsme sice setkání psů a auta neplánovali, ale nakonec z toho vznikl nový sport - RC venčení .
Pokud není řidič dost rychlý a obratný, přijde o kastli http://harlekinpudl.rajce.idnes.cz/Nedelni_venceni/# (videa z venčení jsou ve druhé části alba)
TT-01 s mírným tuningem, Subaru Impreza, Xsara, Toyota, ...., odtahovka "Jezevčík RCK"
Savage X s kastlí Quad vlastního návrhu pro radost v létě, F103 a Tyrell P34
Moto Honda 250 cross, BMW 250 www.hranol.cz
"jezdím pro radost, ne pro vítězství! "
onroad uz jsem se lekl , bacha na monstry a vse co ma kola venku muzou pejskovi pekne ublizit kdyz se ti zakousne do kola za jizdy... a hlavne te pripravi o dost financi.... me teda kdyz stal model a zapomnel jsem ze je pred dilnou mi rozcuckoval jednu pneu na maxxovi.
Kola je moc nezajímaly, zato křídlo je dobrý místo na zakousnutí :--)
TT-01 s mírným tuningem, Subaru Impreza, Xsara, Toyota, ...., odtahovka "Jezevčík RCK"
asi je to tím, že jsou kola schovaný, když jsem jezdil s kočárkem, nebo vozím sekačku tak jdou po kolech jako zběsilí
PS: další důvod proč mi ovčák nesmí do baráku 8)
Takhle u mě probíhá každý testování na zahradě Jezdim bez kastle a ta potvora se naučila drcat do nehnaný nápravy, takže mi to vždycky zastaví na druhou stranu se aspoň účí otáčet mi to na kola
(btw - mám jezevčíka, takže pes ne o moc větší, než to auto )
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Podle mě je daleko zajímavější je honit spalovákem. Jednak to řve, takže pes z toho má respekt a jen za tim běhá a neútočí. A druhak jakmile to ztichne, tak pes pochopí že je po všem . Proháněl jsem takhle už dva psy a oba nanejvýš spokojení
já takhle venčim hafana už nějakej pátek sídliště z toho mívá vánoce... pejsek neútočí ani na jedoucí, ani na stojící model, jen když se zastaví na dýl, tak nervózně přešlapuje kolem a kňourá, aby to zase už jelo
Oficiálně jsem s modelařinou skončil, proto jsem si koupil stavebnici MB Actros
Čeština je sice freeware, ale není opensource !!!
Svoje názory nemění jen blbec a mrtvola....
Jirko neboj, tentokrát to spískal někdo úplně jinej (vyjímečně)