V případě že poradíte budu moc vděčný.
Uchycení motoru
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
Uchycení motoru
Ahoj lidi, mám prosbu, měl jsem u svého modelu plastové uchycení motoru a to se utrhlo....
viděl jsem odpovídající držák i v hliníku ale nechce se mi to tahat odněkud ze států...
Re: Uchycení motoru
Nejlepší bude koupit ten hliníkovej tuningovej díl k té buggy , mají ho v tom obchodě na internetu ........ asi tak.
Možná až se rozhodneš odtajnit nám jakou máś buggy , tak tě třeba i nasměrujem kde to koupit. Já osobně bych dle fotky typoval TA , ale bylo by vhodné to slyšet od tebe .......
Jinak u každého zakoupeného RC modelu je manuál , ve kterém jsou vypsané náhradní díly a často i tuningové díly z hliníku ...... možná bych být tebou začal tam a vyčetl číslo dílu.
Možná až se rozhodneš odtajnit nám jakou máś buggy , tak tě třeba i nasměrujem kde to koupit. Já osobně bych dle fotky typoval TA , ale bylo by vhodné to slyšet od tebe .......
Jinak u každého zakoupeného RC modelu je manuál , ve kterém jsou vypsané náhradní díly a často i tuningové díly z hliníku ...... možná bych být tebou začal tam a vyčetl číslo dílu.
- Tommy Poser
- Píšu hodně

Re: Uchycení motoru
A nebo.....
Někdo to tu má v podpisu.
"neni problém něco vyrobit,jen přijít na to jak to vyrobit"
Někdo to tu má v podpisu.
"neni problém něco vyrobit,jen přijít na to jak to vyrobit"