Předem děkuji za každou odpověď
Buggy do 3500kč
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, tjjack, Jirkacbx
Buggy do 3500kč
Dobrý den chtěl bych buggy do max. 3500kč.Chtěl bych 2wd a aby měla dostupnost nd.Zatím sem našel http://www.rcpark.cz/elektro/47200-lrp- ... c-255.html ....ještě bych k ní chtěl koupit Li-po baterii,tak jestli to pobere regulátor.Nabíječku už mám imaxb6.
-
tjjack
- Finanční podpora fóra

Re: Buggy do 3500kč
Regl ti to pobere, tomu je jedno z čeho tam jde elektrika. Akorát ti jí neochrání proti podvibití, takže budeš muset koupit cut-off nebo pípák 
:tamiya: TRF416we (Team Novak Pulse + Ballistic 8,5t)
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
JJ na tyhle věci sem myslel už mam vybranej obyčejnej pípak na 2s-4s a nabíjecí kabel.Jinak vybral sem do tý ceny dobrou buggy nebo je za tu cenu ještě lepší?Bude to moje první buggy tak si to chci ozkoušet.
Máš to na ježdění kolem baráku nebo chceš zkusit závody?
Na ježdění na jedný dráze kam skoro nikdo nechodí
Prostě zatim jen "rekreační ježdění" až bych se naučil a bavilo by mě to tak bych možná zašel zkusil nějakej závod
Teď si to jen chci ozkoušet
A nechci dát jen tak 5000kč za buggy a vybavení a potom by mě to přestalo bavit....
Vypadá hezky
Jen se chci zeptat jestli je ten obchod důvěryhodný a jestli bude možný do budoucna dát do buggy střídavý kombo? 
Obchod je spolehlivý, náhradní díly bez problémů, podíváš-li se do celého obchodu, zjistíš, že se prodávají i se střídavým motorem.
Jezdím v ní 6,5T motor a podvozek drží. Podívej se sem, je to ten samý podvozek, hlavně se podívej na úpravu céčka vepředu, duralové kroužky na tlumičích a musí se vyměnit kluzná ložiska za kuličková. Vše můžeš udělat postupně, něco o úpravách je zde a zde.
Když tě něco napadne, klidně se zeptej.
Jezdím v ní 6,5T motor a podvozek drží. Podívej se sem, je to ten samý podvozek, hlavně se podívej na úpravu céčka vepředu, duralové kroužky na tlumičích a musí se vyměnit kluzná ložiska za kuličková. Vše můžeš udělat postupně, něco o úpravách je zde a zde.
Když tě něco napadne, klidně se zeptej.
Sem úplnej nováček a nevim na co se ptát,pro začátek začnu asi tím co mám pravidelně mazat,na co si dávat pozor.A pravděpodobně budu předělávat konektor na 4mm bullet(HXT-4mm) hlavně i kvůli baterce kterou sem si vybral kterou budu později kupovat až budou peníze

Edit:ahhh teď sem si všiml,že je potřeba i dokoupit baterii
tak že bych jí koupil rovnou
čož je baterie+HXT-4mm+pípák+nabíjecí konektor je +dalších cca1500kč .....
takže celkově cca 5000kč 
Edit:ahhh teď sem si všiml,že je potřeba i dokoupit baterii
Namazat jen převody v převodovce, ale stačí po nějakém čase až si řekne diferák o údržbu
A to je asi jediná věc se kterou budeš zápasit, kuličkový diferenciál. Přečti si někde něco o zabíhání diferenciálů. V prví řadě vyndat axiální ložisko diferenciálu, promazat a po zpětné montáži zakrýt nějakým kouskem molitanu nebo pěnovky. To axiální ložisko trpí nejvíc, jak se do něj dostane prach, musí se vyčistit jinak odejde
Ale po zakrytí mechovkou jsem ho čistil po osmém závodě a to jsme ještě jezdili na hřišti.
Ani jsem se nevšiml, že tam ta baterie není. Oni ty setovky zpravidla stojí za ......, ale je alespoň něco do začátku. Na baterie používám G4 konektory. A jestli budeš lítat jen tak někde venku, pípák určitě pořiď.
Až budeš honit ložiska, tak pro začátek tyhle do kol.
Ani jsem se nevšiml, že tam ta baterie není. Oni ty setovky zpravidla stojí za ......, ale je alespoň něco do začátku. Na baterie používám G4 konektory. A jestli budeš lítat jen tak někde venku, pípák určitě pořiď.
Až budeš honit ložiska, tak pro začátek tyhle do kol.
Pak to jedině koupit v jiném obchodě, např: zde