1) Jestli motoru nebudou vadit převody ( neví co v tom je, takže prosím nějakého odborníka ), nerad bych ho oddělal
2) Jestli se ta moje "É desítka
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx

No, tos mě teda poradil...Lukass píše:eZRun je skvělý,auto to možná vydrží.Ode mne vše...

DrifterX píše:No chtěl bych si objednat EZrun 9t Brushless combo set. Tak se chci zeptat jestli s tim máte zkušenosti ( což už tady je asi tisickrát, ale tak...) No ale hlavně když to nacpu do E10 Drift od HPI, tak :
1) Jestli motoru nebudou vadit převody ( neví co v tom je, takže prosím nějakého odborníka ), nerad bych ho oddělal
2) Jestli se ta moje "É desítka) nerozsype, nemám to totiž nijak tuněný, je to ůplnej základ...

Jó hoši smůla, před 2 hodinama mi napsal vasiik, že motory jsou objednanymartincc2 píše:nebo si vem 13ti zavitovy ezrun
No tak to ses celkem kotelnik, jezdit s 9T stridakem bez lozisekDrifterX píše: Jó hoši smůla, před 2 hodinama mi napsal vasiik, že motory jsou objednanyNo už se těšim
Takže olejový tlumiče a ložiska....
Do ložisek se mi nechce, sice je to dobrá investice, ale stojí to prachů...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech