pomoc pří zapojení
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
pomoc pří zapojení
koupil jsem si skaladačku a mam vše zapojene tak jak ma byt a neumin to nastavit umí mi někdo poradit??
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc pří zapojení
No a ty máš sadu XBpro?gena píše:koupil jsem si skaladačku a mam vše zapojene tak jak ma byt a neumin to nastavit umí mi někdo poradit??
Já nic nenastavoval.Prostě sem to zapojil a jezdil.
- halaly
- Finanční podpora fóra

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale kdyz si koupil skladacku, tak to nebude XBPro no ni? Rekni mi, co tam nevis nastavit
Xray T2R
HPI Formula TEN
Bylo: Tamiya TT-01, TA-02, DF-03ra; Himoto Truggy EAMBA XR1; Nascada on-road; Axial SCX10; Xray T2; Hot Bodies Lightning Stadium 2 Pro
HPI Formula TEN
Bylo: Tamiya TT-01, TA-02, DF-03ra; Himoto Truggy EAMBA XR1; Nascada on-road; Axial SCX10; Xray T2; Hot Bodies Lightning Stadium 2 Pro
-
veverka69
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Nastavujes rizeni a plyn. V prvni rade nam sdel jestli mas elektronickej regl ( a jakej) a co mas za rc. kazdopadne je to dotaz......blbe se to vysvetluje, pokud mas navod, vse tam najdes a pokud ne, vsechny zkratky a vysvetlivky najdes v sekci pro zacatecniky, nebo v elektronice----hledej, nebo podej konkretni dotaz :binkybaby:
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
njn..halaly píše:Nic proti, ale kdyz si koupil skladacku, tak to nebude XBPro no ni? Rekni mi, co tam nevis nastavit
-
veverka69
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
ty jo ty jsi trubka, Takze mas Cayenna, tak za prve- to je TA-01,02 a ne TT-01, musis nam napsat co mas za elektroniku, tech je hafo a kazda se chova jinak. To ze ti to pri zapojeni tuta muze znamenat cokoliv. Napr u elektroniky tamiya to znamena, ze neni signal s vysilackou. Zataci ti to??? jestli ti to ani nezataci, tak mas bud vypnutou vysilacku (vzdy zapinej driv, nez samotne auto), nebo ze nemas privedenou stavu z regulatoru do prijimace. na to je ta cervenocerna dvojlinka co jde z reglu. tu pichni do prijimace do toho posledniho slotu nad servo a regl. a neposilej soukrome zpravy, tady je to zbytecny, navic vic hlav, vic vi

-
veverka69
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
uplne dole das odpovedet, co mas za vysilacku, co mas za prijimac
-
veverka69
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
v podstate by to ale melo bejt stejny, schema zapojeni je uplne stejne u vsech prijimacu reglu. Navic se to takhle blbe pise. Autickari jsou vsude, odkud jsi? Vzdyt se muzes domluvit a kdokoliv se ti na to jukne....
jsem z hlučína jestli víš kde to je
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Zajed do Ostravy.Pomalu rozjíždíme klub.RCT-OSTRAVA (RC TEAM OSTRAVA). 
ja když to zapnu a vyskouším vysilačku tak to nereaguje a někdy jak to zapnu tak se to samo od sebe rozjede parkrat to zatočí a jinač nic... neviš co s tím je?
ty si z ostravy
-
veverka69
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
takze to nereaguje na vysilacku? To odpovida tomu co ti rikam, i kdyz, jestli se to hejbe, tak sem tam nejaky signal to dostane. Myslim, ze bude problem mezi prijimacem a vysilackou. Mas tam krystaly o stejne frekvenci? Nebo jestli jsi si s nima nehral a nedal treba prijimacovy krystal do vysilace a naopak. Mas vytazenou poradne antenu na vysilacce a antenu z prijimace vyvedenou v brcku az nad auto?.....
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Zkontroluj, jestli máš krystaly řádně zasunuté ve vysílači nebo i přijímači.Blbá chyba, ale setkal jsem se s ní vícekrát. 
CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto do patřičné sekce "Dotazy nováčků"
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec