ALU řízení
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
ALU řízení
Koupil jsem si tohle http://www.mz-racing.net/p2389-tt0481-t ... embly-set/
ale jsou tam dva velke šruby s kulatou hlavou dva s placatou a pak same male,nevim jak to zapojit.Asi chybí šrouby.
ale jsou tam dva velke šruby s kulatou hlavou dva s placatou a pak same male,nevim jak to zapojit.Asi chybí šrouby.
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Re: ALU řízení
tak jsem to nějak zapojil ale nevím jestli dobře
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
blbě 
- rskedar
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
ty 4 krátké mají přijít vždycky na konec těch "tyček" řízení a dvě dlouhé do těch prostředních děr
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
a ty vložky??
Dvě už tam má ale ještě dvě
Dvě už tam má ale ještě dvě
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se nechal asi napálit.Vůbec tam nepasují dvě zlaté trubičky.Táta tlačil a stejně..Hold gpm je na ....o :zachod:
- rskedar
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
ty 4 bílé kolečka dáš do těch velkých děr a z vrchu dáš na ně ještě ty stříbrné pouzdra a zvrchu tam dáš ještě ty nejdelší šrouby. a ty zlaté by měly přijít do těch dírek na te spojovací tyčce co vede od serva a td.. nepamatuješ si jak jsi to rozebíral? možná ti někdo pošle detailní foto - dost lidí tenhle díl používá co já vím. Já koupil kdysi na TTčko řízení od topcadu a to bylo trochu jine
- Lukass
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
no jo...dyt to ríkám že nejlepší je HOME-MADE

Asso B44 (2x), LRP S8BXe, Team Losi SC....
Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
Brushless is better Bylo: Team Losi Night Crawler, Traxxas eRevo 1/16, Hyper 8e, Hyper 8 PRO ST Brushless-Novak HV 4.5, Team Losi XXX-4 G+, Team Losi XXX-T, HoBao Hyper 7 PRO Brushless, Team Losi XXX-S/G+, traktor od Brudera, Tamiya DF-02,Reely Pyro,X-MOD,Smacker
http://www.vkphoto.cz
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Mám také jiné řízení, ale zkus to takto : Do AL dílů zezhora i zespoda silonové vložky.Zezhora vložit stříbrné AL vložky a utahnout delšími šrouby.
Kratší šrouby použiješ spolu s mosaznými vložkami na spojení těchto dílů, na vložkách bude nasazena spojová středová původní část, která propojí oba nové díly aby zatáčely současně.Pokud máš spojovačku seřiditelnou, budou mezi nimi klouby.

Já tam mám Imbus šrouby, ale myslím, že z těch fotek je patrné jak to má vypadat.Ty nemáš AL spojovací díl, tak použiješ původní.Místo samořezných šroubků použiješ právě ty kratší s mosaznými vložkami.Je to jasné ?

Kratší šrouby použiješ spolu s mosaznými vložkami na spojení těchto dílů, na vložkách bude nasazena spojová středová původní část, která propojí oba nové díly aby zatáčely současně.Pokud máš spojovačku seřiditelnou, budou mezi nimi klouby.

Já tam mám Imbus šrouby, ale myslím, že z těch fotek je patrné jak to má vypadat.Ty nemáš AL spojovací díl, tak použiješ původní.Místo samořezných šroubků použiješ právě ty kratší s mosaznými vložkami.Je to jasné ?
CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
no je no,ale ty zlaté vložky do tšch původních spoovaček nepasují
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsou moc velké, tak si pomoz kulatým jehlovým pilníčkem.A kdybys dal jenom šrouby, tak je tam moc velká vůle ?
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
no když je dam na ty spoje co sou na kolech(ne ty od serva) ta se šroub hned po pár potočeních v rukou povolí.Té zlaté trubičce vadí takové tenké vrastnění co vzniká při spojení dvou plastů,zřejmě to půjde zpravit třeba pilníkem no.Ale zajímalo by mě jestli tuto věc má krom mě ještě někdo. http://www.mz-racing.net/p2389-tt0481-t ... embly-set/ A jak mu to pasuje.
- VitSramek
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
tak další problém. 
Vše už mám ok sestaveno,ale když zatočím doleva,tak se to nevrátí do té úplně neutrální pozice.
Vše už mám ok sestaveno,ale když zatočím doleva,tak se to nevrátí do té úplně neutrální pozice.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Odpor v řízení,v celku jako takovým,a slabší servo.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Může být i vyběhaným, volným servosaverem.Také je otázka,jestli se ti dokomale podařily odstranit ty otřepy po lisování.
Když odpojíš táhlo od serva a zatáčíš na jednu i druhou stranu dvěmi prsty za toto táhlo, vše musí jít krásně volně, nesmí drhnout a na obě strany stejnou silou.Jinak to nikdy nebude ono.
Když odpojíš táhlo od serva a zatáčíš na jednu i druhou stranu dvěmi prsty za toto táhlo, vše musí jít krásně volně, nesmí drhnout a na obě strany stejnou silou.Jinak to nikdy nebude ono.