Mám jezdit rally či ne..........
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
- zmetex
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Mám jezdit rally či ne..........
Ahojte závodníci, chci se zeptat na váš názor na rally,mě to strašně láká....sem už připraven,mám pneu,kryt a už vybírám i kastlu.......jen čekám na jaro.....jo a jakej byste mi dopuručili regulátor???....měl sem Tamiya TEU 101BK a ten se po jedné docela drsné jízdě v lese vyskratoval a vzal do kytek i baterku
........tak sem bez réglu
...........Jo a s cenou se nedržte při zemi když régl tak pořádnej!!!!!!!
X-Ray T2R Pro,TAMIYA TA-05,HPI E-Firestorm
http://rckenik.webnode.cz
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mám jezdit rally či ne..........
1)Graupner V80R-je vodotěsnej a jestli ho seženeš tak seš v poho
2)Graupner speed profi 55R-skvělej regl,kterej taky mam,dává dobrý proudy a jestli ho seženeš pod prodejní cenou v ČR jako já tak seš vpoho,jenom jediná vada je že neni vodotěsnej
2)Graupner speed profi 55R-skvělej regl,kterej taky mam,dává dobrý proudy a jestli ho seženeš pod prodejní cenou v ČR jako já tak seš vpoho,jenom jediná vada je že neni vodotěsnej
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya F103GT - custom made
Pohon : Mamba max + MIG500 na závody + LRP X11 4,5T na zábavu
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya F103GT - custom made
Pohon : Mamba max + MIG500 na závody + LRP X11 4,5T na zábavu
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
nebo jinak pokud levnejsi reegl tak Nosram Patriot reverse ze kterym mam zatim velmi dobre zkusenosti... ma supr proudy a je od 7 zavitu.. cena 2490.. nebo pokud nejaky drazsi tak Nosram Matrix ISTC na stridave motory od 3z a uhlikove od 4z.. cena asi 6500
.. ale rikal si kdyz regl tak poradnej 
- dědy
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Ti řeknu asi toto
mam si na snidani dat chleba nebo rohlik
v hospe rum nebo pivo
a když pivo tak černy nebo svetly
Proste když myslíš že by te to mohlo bavit tak vysilačku doruky a hurá do přírody
mam si na snidani dat chleba nebo rohlik
v hospe rum nebo pivo
a když pivo tak černy nebo svetly
Proste když myslíš že by te to mohlo bavit tak vysilačku doruky a hurá do přírody
Od té doby co se snížil počet negramotných se zvedl počet blbců.
regulator na rally nemusi byt nejak extra vykonny, stejne se jezdi relativne pomaly motory. hlavne asi aby byl vodotesnej. V80R nebo GM V8RW... nebo nakej nosram, v tech se ale nevyznam 
TRF416X, Mazda 6 Speed, SP2.0LPF, SP13.5, Z590, Nosram LiPo 5300 28C
Ultramat 12, DX 3.0
Ultramat 12, DX 3.0
- mkymky
- Píšu hodně

- Kontaktovat uživatele:
Urcite ANO. Cim vic lidi v Brne bud jezdit rally, tim lip. Na posledni Ice Rally sraz nikdo neprisel.
RC RALLY - rallybrno.cz - www.monkeyracing.cz
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Rally je pěkná a relativně nejlevnější disciplína.Doporučuji.Motory se používají od 17 závitů,ménězávitové jsou zbytečné. Tak by ti měl stačit régl od 15 závitů s rezervou.Např Nosram Hawk Power Reverse.Já používám Ripmax,není vodotěsný,ale přežil ve zdraví pád do požární nádrže.Zmiňovaný Nosram jezdí žena,syn bez problémů odjezdil sezónu se zavrhovanou Tamiyou 101,teď dostal starý Hitec SP 560.I na ten jsem slyšel dobré posudky,ale zatím ho nemáme pořádně vyzkoušený.Nové Hitec régly za moc nestojí.
CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- zmetex
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
No já se kůkal na net a docela se mi líbí Hi-Tec EZX-R Pro.....Má super funkce a je za dobrou cenu...Jo a ten MATRIX za těch 6500 je naprosto krutej,ale zas tak pořádnej sem nemyslel
Hi-Tec EZX-R Pro : http://www.reichard.cz/eshop/product_in ... cts_id=670
Čumte na ten ten maximální proud 140 A
A ještě dotaz na Vrakouše.Ty máš kastlu Focus a tu bych si chtěl objednat,jseš s ní spokojenej????
Hi-Tec EZX-R Pro : http://www.reichard.cz/eshop/product_in ... cts_id=670
Čumte na ten ten maximální proud 140 A
A ještě dotaz na Vrakouše.Ty máš kastlu Focus a tu bych si chtěl objednat,jseš s ní spokojenej????
X-Ray T2R Pro,TAMIYA TA-05,HPI E-Firestorm
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna tento Hi-tec bych nedoporučoval,je dost poruchový,nejsou na něj dobré ohlasy.Jezdil s ním jeden ze známých,stalo se,že se mu auto bezdůvodně zastavilo,několikrát.
Mám ho doma taky,chystám se ho dát do lodě,takže ho vyzkouším až v létě.Když si tu přečteš dotazy na régly,tak není zrovna chválený.
Mám ho doma taky,chystám se ho dát do lodě,takže ho vyzkouším až v létě.Když si tu přečteš dotazy na régly,tak není zrovna chválený.
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
na rally praveze potrebujes dobry regulator troufam si rict ze i proudove lepsi nez na okruzich kde se jezdi plynule.. raly mas porat brzda plyn zatacka plnty plyn plna brzda atd,..... hlavne musi mit poradny spickovy proud protoze v rally akcelerujes porad a ten proud pri akceleraci je vysoky!!! cim vetsi proud tim lepsi akcelerace!!! takze to ze na rally nepotrebujes dobry regl je mylna odpoved!! jinak vrakousi hitec560 je vyborny regulator! sice ma asi 100g
ale nastavis na nem vykon a hlavne spickovy proud pres 500A

- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Já vím,že 560 je perfekt,taky mě všichni lámou ať jim ho prodám.
Ale ty nové Hitec stojí za houby.Jinak Ripmaxe mám bez limitu a ten Nosram od 15 z je taky velmi slušný,jen náročnější na chlazení,Áje jsem tam přidal 2 další chladiče.(a samo ventilátor v bordelkrytu )a je v pohodě,bez problémů.
-
Vouilloz
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Rally je to nejlepší co znám takže jezdi.
Regl si vyber sám, každý ma na to svůj vlastní názor co je nejlepší
Regl si vyber sám, každý ma na to svůj vlastní názor co je nejlepší
Citroën DS3 WRC, Citroën Xsara WRC, Subaru Impreza WRC 2006, Škoda Fabia WRC, Mitsubishi Lancer WRC 05, Toyota Celica GT-Four
Xray T3R, LRP SPX Competition StockSpec, X12 17.5, DX3R, LiPo, KoPropo
Intercup - radio controlled rally web
Xray T3R, LRP SPX Competition StockSpec, X12 17.5, DX3R, LiPo, KoPropo
Intercup - radio controlled rally web
martincc2 píše:na rally praveze potrebujes dobry regulator troufam si rict ze i proudove lepsi nez na okruzich kde se jezdi plynule.. raly mas porat brzda plyn zatacka plnty plyn plna brzda atd,..... hlavne musi mit poradny spickovy proud protoze v rally akcelerujes porad a ten proud pri akceleraci je vysoky!!! cim vetsi proud tim lepsi akcelerace!!! takze to ze na rally nepotrebujes dobry regl je mylna odpoved!! jinak vrakousi hitec560 je vyborny regulator! sice ma asi 100gale nastavis na nem vykon a hlavne spickovy proud pres 500A
![]()
TRF416X, Mazda 6 Speed, SP2.0LPF, SP13.5, Z590, Nosram LiPo 5300 28C
Ultramat 12, DX 3.0
Ultramat 12, DX 3.0
- worlusho
- Pravidelný navštěvník

- Kontaktovat uživatele:
Tak s těma proudama je to asi tak: Pokud obě káry (okruhová a rallyčková) dostanou stejný motor, tak větší odběr proudu má rally kára. Motor neběží zdaleka v ideálních otáčkách, kára je daleko těžší jízdní odpor větší, to vše má za následek daleko větší odběr. A co se týká reglu, měl by mít větší výkonovou rezervu než kdyby jezdil okruhy a to i z důvodu daleko horšího chlazení. A bavím se o motorech od 14T či jejich střídavých protějšků. 
AX10 SCORPION ARTR krásně žlutý
a nějaká ta elektronika, SCX 10 a modrý medvěd
Sanwa M11
Ultramat 12,16 GMVIS 2000 COMMANDER
http://worlusho.rajce.idnes.cz/SCX_Mercedes_ML/
Sanwa M11
Ultramat 12,16 GMVIS 2000 COMMANDER
http://worlusho.rajce.idnes.cz/SCX_Mercedes_ML/
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
playere me poucovat o okruzich nemusis jezdim je take... nicmene jak vidis worlusho ma podobny nazor jako ja takze 2 na 1
.. mam svuj nazor a vim kde se jezdi plynuleji...