stavba modelů pro antitalenta
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
stavba modelů pro antitalenta
Dobrý den. MMám pár bruderu a rád bych je přestavěl nana rc. Ovšem jsem na to opravdu totálně levej už nechci ničit další modely.Proto mě napadlo požádat někoho z vás jestli by mi model nepostavil? Pro ty co nnademnou ještě nezlomili hůl prvníprvní by byl renault atles a krmný vůz strautman.Aby michal,otevíral dvířka a samozřejmě i pás aby se točil.Traktor klasika plus zadní hydraulika osvětlení.Pokud se zde najde někdo kdo to dočetl nechce mě poslat někam a byl by ochoten a schopen toto postavit prosím napište na email cinkvecento@seznam.cz Za kolik by to bylo proveditelné atd.Případně na výši zálohy a dalších podmínkách děkuji. Komerčně se dá koupit málo co a je to malé a nepoužitelné já chci plně funkční model který míchá a krmí.A to dokáže jedině někdo z vás.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Re: stavba modelů pro antitalenta
No,moc tě nepotěším.
Málokdo z fora si ještě vezme na krk další předělávky,když během roku nestíhá dělat na svých modelech.
A pokud se už "někdo" uvolí předělat,bývá to "na levačku" a dost nepříjemností s obchodem.
Takže i když jsi antitalent,podle tebe,bud si na foru postupně přečteš většinu věcí ohledně předělávek a případně se na něco zeptáš
NEBO ti dotaz přesunu do Pokecu či Komerce,kde to budeš mít vyvěšený jako obyčejný inzerát na předělání modelů.
Zvaž sám,co je pro tebe lepší.
Zda ze sebe udělat sám truhlíka nebo se přemoci a podle dotazů a čtení s obrázky jako nápovědu si modely předělat postupně sám a mít z nich větší radost.
Podle toho,jak se rozhodneš,tvuj dotaz pak patřičně přesunu.
Málokdo z fora si ještě vezme na krk další předělávky,když během roku nestíhá dělat na svých modelech.
A pokud se už "někdo" uvolí předělat,bývá to "na levačku" a dost nepříjemností s obchodem.
Takže i když jsi antitalent,podle tebe,bud si na foru postupně přečteš většinu věcí ohledně předělávek a případně se na něco zeptáš
NEBO ti dotaz přesunu do Pokecu či Komerce,kde to budeš mít vyvěšený jako obyčejný inzerát na předělání modelů.
Zvaž sám,co je pro tebe lepší.
Zda ze sebe udělat sám truhlíka nebo se přemoci a podle dotazů a čtení s obrázky jako nápovědu si modely předělat postupně sám a mít z nich větší radost.
Podle toho,jak se rozhodneš,tvuj dotaz pak patřičně přesunu.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Ještě doplním, že jsou tací co na bazarech nabízejí přestavby a kdo ví co ještě. Prosím vyvaruj se toho a radši začni sám. Jestli si opravdu netroufáš, napiš alespoň do profilu odkud jsi, možná je ve tvém okolí človíček co se tě ujme a spolu nějakou tu přestavbu úspěšně dokončíte. Tak bych asi učinil i já 
Není hanba, když si člověk netroufne nebo na to nemá čas, ale aktivní přístup k věci se vždy cení. Kluků co nějakou tu přestavbu mají za sebou je tu mnoho, věřím, že ti někdo určitě pomůže.
Není hanba, když si člověk netroufne nebo na to nemá čas, ale aktivní přístup k věci se vždy cení. Kluků co nějakou tu přestavbu mají za sebou je tu mnoho, věřím, že ti někdo určitě pomůže.
Děkuji za podporu a zkusím to od základu.Vidím že jsou zde slušní lidé takže mi snad pár hloupých dotazů prominou
Jsem modelář plplastikových kitu tak se snad naučím i tohle a máte pravdu ze když to člověk zvládne sám má s toho úplně jinou radost a jinak si toho váží.Takže díky za radu a povzbuzení .
Držím palce
Ono to půjde, uvidíš
Ono to půjde, uvidíš
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
rc.fanda : Pokud jsi kitař,máš trpělivosti a šikovnosti až dost na předělání modelů na rc 
U mně končí trpělivost s kitem u přilepení křídel ke slepenýmu trupu.
Pak to bud celý rozmlátim nebo radši zapálim

U mně končí trpělivost s kitem u přilepení křídel ke slepenýmu trupu.
Pak to bud celý rozmlátim nebo radši zapálim
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Díky oběma nalili jste do mě optimismus díky moc