Pomoooooc,ale pozor-jsem laik
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
Pomoooooc,ale pozor-jsem laik
Ahoj kluci
Kluk dostal dvě RC auta,jedno jsem rozchodil a druhé ne.Můžete mě poradit co s tím.Napadlo mě koupit do toho novou elektroniku,ale nemám představu co.Nebo nevím jestli se dá koupit či opravit to co máme.Pravděpodobně bude problém se zeleným a bílým vodičem,který na mě tupě zírá a já nevím co k nim patří.Berte mě opravdu s rezervou,nic o tom nevím a ani netuším,jestli není nové auto levnější,než tohle opravit :-oo
Díky za jakoukoliv radu
Martin
Kluk dostal dvě RC auta,jedno jsem rozchodil a druhé ne.Můžete mě poradit co s tím.Napadlo mě koupit do toho novou elektroniku,ale nemám představu co.Nebo nevím jestli se dá koupit či opravit to co máme.Pravděpodobně bude problém se zeleným a bílým vodičem,který na mě tupě zírá a já nevím co k nim patří.Berte mě opravdu s rezervou,nic o tom nevím a ani netuším,jestli není nové auto levnější,než tohle opravit :-oo
Díky za jakoukoliv radu
Martin
- Loupák83
- Finanční podpora fóra

Re: Pomoooooc,ale pozor-jsem laik
Pokud nemáš v okolí někoho kdo se v tom hrabe a má to jako koníčka tuhle elektroniku tak si v ......
jaká koliv investice do tohoto auta je nesmyslná protože cena té elektroniky vysoce přesáhne to auto.
Pokud chceš něco na blbnutí tak počítej s investicí.
Rádi poradime ale rozhodni se kolik si do toho ochoten investovat. Jen prosím nepiš co nejmíň vyhneš se řekněme né pěkný reakcím.
Vyplň si do profilu bydliště ať tě můžem kdyžtak nasměrovat na někoho u koho by si to mohl okouknout co se jezdí
jaká koliv investice do tohoto auta je nesmyslná protože cena té elektroniky vysoce přesáhne to auto.
Pokud chceš něco na blbnutí tak počítej s investicí.
Rádi poradime ale rozhodni se kolik si do toho ochoten investovat. Jen prosím nepiš co nejmíň vyhneš se řekněme né pěkný reakcím.
Vyplň si do profilu bydliště ať tě můžem kdyžtak nasměrovat na někoho u koho by si to mohl okouknout co se jezdí
Xray T4 2017 Open
X-RAY XB4 2015 , ASSO B6
Axial SCX10 Dingo
FB: http://www.facebook.com/pages/RC-Semily ... 233?ref=hl
X-RAY XB4 2015 , ASSO B6
Axial SCX10 Dingo
FB: http://www.facebook.com/pages/RC-Semily ... 233?ref=hl
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Přesunuto,kam dotaz patří.
A jen se připojím k Loupákovi.
Pokud bys chtěl tyhle hračky předělat,počítej s investicí cca 3 tisíce,když nebudeš brát ty lepší komponenty.
A jen se připojím k Loupákovi.
Pokud bys chtěl tyhle hračky předělat,počítej s investicí cca 3 tisíce,když nebudeš brát ty lepší komponenty.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Díky - tak trocha jsem to čekal,i když jsem doufal v odpověď- kup tento regulátor s tímto příjmačem a jeto
No nic,do kontejneru už trefím sám
Díky Martin
No nic,do kontejneru už trefím sám
Díky Martin
Takhle to bohužel u těchto hraček nefunguje - na tom tišťáku je vše propojeno dohromady - napájení , přijímač, ovládánní serva i "regulátor" (teda spíš přepínač směru otáčení motoru ) i světla a něco z toho oddělit a ovládat samostatně nejde. Musel bys vyrobit novej tišťák, nebo to celý osadit novou elektronikou ....... Vysílać přijímač (GT2 2,4GHz) min. 700,-
+ servo 300,- + regulátor min 600,- + nová baterka co by to nakrmila 400,- a k ní nabíječka dle tvé volby 600-1500,-
Co se týká zeleného a bílého vodiče ........... na fotkách není bohužel nic vidět . Jsou obě autíčka stejná ? Pokud jo , kam vede zelený a bílý vodič v tom druhém ? Je k tomu s neznámí my vodičí karoserie ? Neměla ta kastle náhodou funkční světla- vodiče by mohly být od osvětlení.
+ servo 300,- + regulátor min 600,- + nová baterka co by to nakrmila 400,- a k ní nabíječka dle tvé volby 600-1500,-
Co se týká zeleného a bílého vodiče ........... na fotkách není bohužel nic vidět . Jsou obě autíčka stejná ? Pokud jo , kam vede zelený a bílý vodič v tom druhém ? Je k tomu s neznámí my vodičí karoserie ? Neměla ta kastle náhodou funkční světla- vodiče by mohly být od osvětlení.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Zatim to ulož do depozitu/kolny/dílny,však ono se nějaký využití časem najde 
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Ahoj
To jsem měl na mysli,že odstřihnu vodiče,připojím regulátor a přijímač .Páč vysílačku a baterie mám (3x 5000mAh) Má i krásnou boudu
Kdyby náhodou jsem od Chrudimi,ale pendluju Praha,Brno,Ostrava.
Martin
To jsem měl na mysli,že odstřihnu vodiče,připojím regulátor a přijímač .Páč vysílačku a baterie mám (3x 5000mAh) Má i krásnou boudu
Kdyby náhodou jsem od Chrudimi,ale pendluju Praha,Brno,Ostrava.
Martin
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Bydliště si dopln do profilu,případně i další destinace.
Třeba se někomu na nějakou blbinu ten podvozek bude hodit.
Třeba se někomu na nějakou blbinu ten podvozek bude hodit.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Ahoj chlapáci
Rozhodli jsme se,že do toho autíčka koupím střeva.Můžete mě poradit co do toho koupit a podle čeho poznám hodnoty regulátoru.Je to dosti velké auto -délka 44 cm-tak aby to hned neshořelo.Na motorech žádné označení.
Díky
Rozhodli jsme se,že do toho autíčka koupím střeva.Můžete mě poradit co do toho koupit a podle čeho poznám hodnoty regulátoru.Je to dosti velké auto -délka 44 cm-tak aby to hned neshořelo.Na motorech žádné označení.
Díky
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Dej lepší fotky podvozku s vyndanou elektronikou.
Změř průměr motoru a průměr hřídelky,ohledně potřebnýho pastorku.
Regulátor by měl stačit cca 20-30A,vzhledem k možnému použití motoru 380.
Pak budem pokračovat.
Změř průměr motoru a průměr hřídelky,ohledně potřebnýho pastorku.
Regulátor by měl stačit cca 20-30A,vzhledem k možnému použití motoru 380.
Pak budem pokračovat.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Ahoj
Díky za ochotu předem
Dávám sem foto a doufám,že z něho vyčtete to co je třeba.
Motorek délka 38 mm,průměr 28,hřídelka 2mm a pastorek 7 zoubků o průměru 7 mm.
Průměr kol je 142/68 - nemám šajn,jestli to je duležité.
Martin
Díky za ochotu předem
Dávám sem foto a doufám,že z něho vyčtete to co je třeba.
Motorek délka 38 mm,průměr 28,hřídelka 2mm a pastorek 7 zoubků o průměru 7 mm.
Průměr kol je 142/68 - nemám šajn,jestli to je duležité.
Martin
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Takže motor velikost 380 nebo 400,podle rozměrů.
K tomu by měl stačit regl,obousměrný,třeba DSys nebo jiný,na 16A.
Jen místa pro servo moc asi nebude,abys tam mohl nějak nacpat standart velikost.Třeba i 6kg síly.
K tomu by měl stačit regl,obousměrný,třeba DSys nebo jiný,na 16A.
Jen místa pro servo moc asi nebude,abys tam mohl nějak nacpat standart velikost.Třeba i 6kg síly.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Jestli tam vůbec servo jaký známe my je.
Kdo si prošet ten se dočet , že regl a přijímač bude přeinstalován na klasiku , tudíž nové servo taky plnohodnotná klasika .
S místem pro servo bych problém neviděl - uvnitř auta nad původním pseudoservem je v chasis slušně velkej chlíveček na umístění nového klasického serva . Dal bych tam servo se servosaverem ve stylu Tamky , třeba něco jako TL01 , pro servosaver vyříznout průchozí otvor dolů ke spojovačkám řízení a propojit pořádnejma spojovačkama na kloubcích místo stávajícího drátku ......
http://i163.photobucket.com/albums/t296 ... 000640.jpg
S místem pro servo bych problém neviděl - uvnitř auta nad původním pseudoservem je v chasis slušně velkej chlíveček na umístění nového klasického serva . Dal bych tam servo se servosaverem ve stylu Tamky , třeba něco jako TL01 , pro servosaver vyříznout průchozí otvor dolů ke spojovačkám řízení a propojit pořádnejma spojovačkama na kloubcích místo stávajícího drátku ......
http://i163.photobucket.com/albums/t296 ... 000640.jpg
Ahoj
Děkuji za rady a poprosím o kompletní sestavu,ať to mohu koupit najednou.
Martin
Děkuji za rady a poprosím o kompletní sestavu,ať to mohu koupit najednou.
Martin