potřebuji poradit s koupí "otloukánka" pro děti. Trpím když svým dětem půjčuji svoji graphitovou Losinku. Chtěl bych nějaký levný onroad podvozek, GT závody a auta se dětem moc líbí. Kritériem není možnosti nastavení, kvalita tlumičů, chování na trati. Podmínkou je aby to co nejvíce vydrželo a byl na to široký výběr karoserií. To sou věci které mé děti osloví.
Našel jsem TT-01, TT-02, Himoto Nascada a ThunderTiger VX nebo LRP s10. ThunderTiger má divný rozměry a nevím jak na to budou pasovat kastle. Na Himoto jsem zde zjistil, že v pohodě pasují HPI kastle, což je pohoda, je jich dost a pěkných. Co tedy pro ně. O odolnosti TTček jsem nic nenašel. Jen nějaká videa od pana Vlahoviče a ten ho vcelku chválil. Ale jinak nic. Jen že je na prd, protože má vůle, nemá olejové tlumiče a nejde na něm nic nastavit. Ale to mé děti netrápí, je jim 5 let a 3 roky. Na himoto je to taky různé, někdo říká, že je neustále v rozkladu, někdo že vydrží dost. Zde se spíš bojím jestli třeba netečou tlumiče. Přeci jen bych chtěl něco o co se budu moct minimálně starat.
Pohonem bude Saturn 20T a pomalejší. Takže ty nárazy nebudou extrémní, ale budou