Rally Legends (Ital trading) - zkusenosti - NEKUPOVAT
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
-
tjjack
- Finanční podpora fóra

Re: Rally Legends (Ital trading) - zkusenosti
Z Brna můžes zkusit zkontaktovat Igora Vlahoviče. Jinak stolice funguje jak pro on-road tak pro off-road. Geumetri je pořád stejná. Jenom pak osminy maj trochu jinou, kvůli jinýmu uchycení kol...
:tamiya: TRF416we (Team Novak Pulse + Ballistic 8,5t)
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
-
Daweo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jaj ja se ridil tim, ze na nekteych stolicich je prave napsano 1:10 onroad, na jinych 1:10 offroad
a to mne matlo... No tim padem je to vyresene.
Delal jsem si predbeznou objednavku a trosku jsem byl zaskocen cenou dopravy cca 80 dolaru. No a kdyz jsem prepocitaval, tak mi vychazi cena na 1 kastli na cca 1500kc. Za tuhle cenu to pres ebay prijde jak z Italie, tak z Nemecka :/ Na druhou stranu zkousel jsem jen 4 kastle a par hlouposti.... - celkem by mel balicek 5,5kg a celkem by to vychazelo na nejakych 140-144eur bez posty.
Sice ty kastle co tam maji tak se v evrope spatne shani (natoz v cr) ale asi si necham zajit chut
Delal jsem si predbeznou objednavku a trosku jsem byl zaskocen cenou dopravy cca 80 dolaru. No a kdyz jsem prepocitaval, tak mi vychazi cena na 1 kastli na cca 1500kc. Za tuhle cenu to pres ebay prijde jak z Italie, tak z Nemecka :/ Na druhou stranu zkousel jsem jen 4 kastle a par hlouposti.... - celkem by mel balicek 5,5kg a celkem by to vychazelo na nejakych 140-144eur bez posty.
Sice ty kastle co tam maji tak se v evrope spatne shani (natoz v cr) ale asi si necham zajit chut
Občas pokládám dotazy i za kamaráda
Traxxas STASH 4x4 VLX (chybi kastle + kola)/Rally Legends RL004 - LANCIA DELTA EVO2 + Camaro/Tamiya TT-02 - stock - Camaro
Rally Legends RL004 - Lancia Fulvia HF 1600/Traxxas Slash 2wd (kamarádův)
Traxxas STASH 4x4 VLX (chybi kastle + kola)/Rally Legends RL004 - LANCIA DELTA EVO2 + Camaro/Tamiya TT-02 - stock - Camaro
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Po pořízení Thunder Tiger VX Sparowhawk jsem nechal původní tlumiče,jen nechal udělat delší a měkčí pružiny,cca o 1 cm.
A jsem schopný s tim jezdit pro zábavu drift,terén rallycross a i asfalt.
Nic dalšího nenastavuju a ani nepřendavam a auto funguje pořád stejně.
A jsem schopný s tim jezdit pro zábavu drift,terén rallycross a i asfalt.
Nic dalšího nenastavuju a ani nepřendavam a auto funguje pořád stejně.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
-
Daweo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Kluci, rad bych toto tema trosku ozivil
jak jsem resil problem s dodanym akumulatorem, tak to sice trvalo na RC Kingu, avsak akumulator je vymenen za ten, jez byl psan na strankach.
Co se tyka kulovych cepu, tak ty se resi s vyrobcem a zatim cekam na vyjadreni - nejspise se ale bude opet jednat o vymenu
Jinak dorazil jim pomerne pekny kousek - vyznacuje se vyssi cenou, akumulatorem s nizsi kapacitou, 40A regulator. Samozrejmosti je ta ne moc pouzitelna vysilacka - cervena - a take servo - co jsem koukal na svem RL, tak jsou na nem po nekolika jizdach pomerne velke vychylky - ne v v otaceni ale celkovem pohybu stredu vuci krabicce :/ Proste ausus...
Kastle podle netu vypada velmi dobre a jakmile budu na prodejne, tak si ji prohlednu a sdelim sva nadseni / zklamani.
http://www.rcking.eu/cs/rally-legends/7 ... 24ghz.html
jak jsem resil problem s dodanym akumulatorem, tak to sice trvalo na RC Kingu, avsak akumulator je vymenen za ten, jez byl psan na strankach.
Co se tyka kulovych cepu, tak ty se resi s vyrobcem a zatim cekam na vyjadreni - nejspise se ale bude opet jednat o vymenu
Jinak dorazil jim pomerne pekny kousek - vyznacuje se vyssi cenou, akumulatorem s nizsi kapacitou, 40A regulator. Samozrejmosti je ta ne moc pouzitelna vysilacka - cervena - a take servo - co jsem koukal na svem RL, tak jsou na nem po nekolika jizdach pomerne velke vychylky - ne v v otaceni ale celkovem pohybu stredu vuci krabicce :/ Proste ausus...
Kastle podle netu vypada velmi dobre a jakmile budu na prodejne, tak si ji prohlednu a sdelim sva nadseni / zklamani.
http://www.rcking.eu/cs/rally-legends/7 ... 24ghz.html
No jo, kdyby do těch RTR strkali kvalitní komponenty, tak to nikdo nekoupí. Je to otázka ceny a sólo to koupit nejde 
-
Daweo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Solo to koupit jde - na tuhle kastli si musis jeste pockat, ale mam pocit ze jsem ji videl u Tamyi nebo u nekoh takoveho. Co se podvoyku tyka - muzes za cca 3999 nebo 4699kc koupit bez elektroniky. Otazkou je, zda se to vyplati, kdyz nejlevnejsi RTR stoji 4990kc - navic tam by mela byt starsi - lepsi vysilacka a 3000mah akumulator pokud si dobre pamatuji, co meli na bedne.... 
Po pravdě jsem koukal a bez elektroniky jsem ho neviděl. Jestli je za tu cenu co říkáš, je to trochu víc než moc 
Edit: už jsem je našel, je to k pláči. Není to špatný podvozek pro začátečníka, ale co je moc je moc.
Edit: už jsem je našel, je to k pláči. Není to špatný podvozek pro začátečníka, ale co je moc je moc.
-
Daweo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jen tedy jedna vec k tem RL - prakticky kazdy vysroubovany sroubek = strzeny sroubek nehlede na to, jak moc se clovek snazi aby sroubek sel ven bez poskozeni zavitu :/ Pri zavode se mi z niceho nic stalo, ze jsem tahal bricho po zemi a zjistil jsem, ze se vykvedlal zavit sroubku drziciho tluic a diky tomu se zmenil realny bod, kde tlumic zabiral a pul okruhu jsem drhnul asfalt :/ Kamaradovi pri jizde pro zmenu upadlo kolo - vysrouboval se mu sroubek co drzi tehlici ci co to tam je....
No proste je to zabava vymyslet, co a jak prichytit aby to vydrzelo nekolik okruhu
No proste je to zabava vymyslet, co a jak prichytit aby to vydrzelo nekolik okruhu
Teda rcking je teda obchodník... Čínu za pár stovek prodávat za cenu těch lepsich plasťáků od Tamiye (a že ty taky nejsou levný)..Daweo píše:Co se podvoyku tyka - muzes za cca 3999 nebo 4699kc koupit bez elektroniky.
Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. -Colin Chapman
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
Tamiya TB-03F4, Tumbrel MRR-1
Datsun 240Z, Ford Mustang Fastback rally, BMW M3 E30 Rally, Toyota GT86 rally
http://honza-d.rajce.idnes.cz/
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Zlatý VXko za stejnou cenu 8)
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
-
MartasZLA
- Neaktivní uživatel

Ahoj, chtěl bych model pro rekreační ježdění a po prohlédnutí modelů z této řady jsem si říkal že bych koupil Fulvii. Prosím jak je to s rozměry podvozku u Fulvie? Jsou srovnatelné třeba s Tamiyí aby pasovaly i jiné karoserie? Díval jsem se že jiné modely z této řady mají uvedeny u RC kingu jiné rozměry.
HPI Sprint 2 Flux Chevrolet Camaro
Himoto Zenit
Himoto Zenit
-
Daweo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Rozmer podvozku je srovnatelny, jen nepocitej s tim, ze ti budou pasovat diry z Tamiye na RL podvozek.
Predni diry na TT02 se daji vyuzit ty, co jsou v narazniku, ale zadni je treba upravit a nebo mit dvoje diry.
Pokud mohu doporucit, Fulvii nebrat - jsou s ni problemy
1. kulove cepy jsou moc fest - spatne se auto ovlada (podle prodejce je temer neovladatelne). Reklamace neni stale doresena....
2. akumulator je jen 1800mAh (zadnych 3000 jako u jinych modelu). Baterku jsem dostal 3000mAh podle toho, co psali na strance.
3. dodana vysilacka je desnej bazmekt - v podstate se na ni neda nic kloudne nastavit - starsi verze mely display a mnohem vice moznosti
4. min ctvrtek vyhorel regulator (byt se jedna o ten lepsi 40A s 2A bec obvodem). Mimochodem je to regulator Himoto, ktery se da sehnat za 750kc, ale italtrading ho prodava pres RC king za 1400kc a jeste pod oznacenim 30A. - jedna se o WP-1040. Nicmene reklamace probehla okamzitou vymenou za novy regl v RCKingu.
5. po dnesni jizde na okruhu rozpadle lozisko zadni napravy, kontrola druhe strany odhalila blizky rozpad dalsiho loziska
6. servo je vice mene k nicemu - doporucuji ze zkusenosti rychlou vymenu za cokoliv solidnejsiho - treba bluebird z hobbykingu - 9kg - cca 300kc investice, ale nesrovnatelne lepsi jizdni vlastnosti
7. tlumice jsou sice olejove, nicmene neustale se propadaji, celkove jsou takove vselijake a jejich podlozky jsou neprakticky tenke (spatne se s nimi manipuluje)
Pokud tedy mohu doporucit - Fulvii rozhodne nebrat a ani soucasnou Audinu, nebot ma podobne neduhy - plati pro ni body 1.2.3.6.7.
Kterou RL vzit? Kdyz uz tak tu, co ma vysilacku s displayem + plne spodni plato + cervenou (3000mAh) baterku
delka podvozku - 36cm
rozvor - 25.7cm
sirka - konce unasecu - 17,2cm
Kluci, pls poradte mi jednu vec, jaka loziska nakoupit jako nahradni - s teflonovou prachovkou, kovovou prachovkou, gumovou jednostrannou, gumovou obojstrannou ci to je jedno?
Predem diky moc
Predni diry na TT02 se daji vyuzit ty, co jsou v narazniku, ale zadni je treba upravit a nebo mit dvoje diry.
Pokud mohu doporucit, Fulvii nebrat - jsou s ni problemy
1. kulove cepy jsou moc fest - spatne se auto ovlada (podle prodejce je temer neovladatelne). Reklamace neni stale doresena....
2. akumulator je jen 1800mAh (zadnych 3000 jako u jinych modelu). Baterku jsem dostal 3000mAh podle toho, co psali na strance.
3. dodana vysilacka je desnej bazmekt - v podstate se na ni neda nic kloudne nastavit - starsi verze mely display a mnohem vice moznosti
4. min ctvrtek vyhorel regulator (byt se jedna o ten lepsi 40A s 2A bec obvodem). Mimochodem je to regulator Himoto, ktery se da sehnat za 750kc, ale italtrading ho prodava pres RC king za 1400kc a jeste pod oznacenim 30A. - jedna se o WP-1040. Nicmene reklamace probehla okamzitou vymenou za novy regl v RCKingu.
5. po dnesni jizde na okruhu rozpadle lozisko zadni napravy, kontrola druhe strany odhalila blizky rozpad dalsiho loziska
6. servo je vice mene k nicemu - doporucuji ze zkusenosti rychlou vymenu za cokoliv solidnejsiho - treba bluebird z hobbykingu - 9kg - cca 300kc investice, ale nesrovnatelne lepsi jizdni vlastnosti
7. tlumice jsou sice olejove, nicmene neustale se propadaji, celkove jsou takove vselijake a jejich podlozky jsou neprakticky tenke (spatne se s nimi manipuluje)
Pokud tedy mohu doporucit - Fulvii rozhodne nebrat a ani soucasnou Audinu, nebot ma podobne neduhy - plati pro ni body 1.2.3.6.7.
Kterou RL vzit? Kdyz uz tak tu, co ma vysilacku s displayem + plne spodni plato + cervenou (3000mAh) baterku
delka podvozku - 36cm
rozvor - 25.7cm
sirka - konce unasecu - 17,2cm
Kluci, pls poradte mi jednu vec, jaka loziska nakoupit jako nahradni - s teflonovou prachovkou, kovovou prachovkou, gumovou jednostrannou, gumovou obojstrannou ci to je jedno?
Predem diky moc
-
MartasZLA
- Neaktivní uživatel

Díky za informace. Která je tedy ta správná co má plné plato, baterku a lepší vysílačku?
HPI Sprint 2 Flux Chevrolet Camaro
Himoto Zenit
Himoto Zenit
-
Daweo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Uplne nejlepsi je zajit si do obchodu a prohlidnout si ty, ktere maji vystavene. Vule / ci pevnost rizeni poznas a pokud tam bude pevnost, tak to proste nebrat.
Vysilacku a vse ti samozrejme taktez predvedou....
http://www.rcking.eu/cs/rally-legends/6 ... -evo2.html - tohle jsem bral pro sebe, Fulvii pro kamarada.
V podstate mohu rici, ze Fulvia ma pruznejsi kastli, coz je plus, ale bohuzel jedine, na ktere jsem do ted narazil :/
Vysilacku a vse ti samozrejme taktez predvedou....
http://www.rcking.eu/cs/rally-legends/6 ... -evo2.html - tohle jsem bral pro sebe, Fulvii pro kamarada.
V podstate mohu rici, ze Fulvia ma pruznejsi kastli, coz je plus, ale bohuzel jedine, na ktere jsem do ted narazil :/
Nechci a nebudu se porovnávat jednotlivé sestavy RL, při letmém pohledu na stránky prodejce by měli být podvozky stejné a lišit se jen výbavou. Jsou-li tam rozdíly i na podvozcích, měl by o nic prodejce informovat.....
Daewo: ložiska používám s gumovou krytkou nebo gumovou z jedné strany a plechovou z druhé, např. do nábojů kol plechem dovnitř a gumou ven. Velmi dobrý výběr modelářských ložisek je na tomto webu. Používám čínská ložiska cca za dvacku a sezonu v modelu vydrží.
MartasZLA: Jestliže počítáš jen s rekreačním ježděním, doporučil bych tuto sestavu, jen jsem nezmínil možnost výběru z nalakovaných karoserií, ale to je na jiné téma.
Daewo: ložiska používám s gumovou krytkou nebo gumovou z jedné strany a plechovou z druhé, např. do nábojů kol plechem dovnitř a gumou ven. Velmi dobrý výběr modelářských ložisek je na tomto webu. Používám čínská ložiska cca za dvacku a sezonu v modelu vydrží.
MartasZLA: Jestliže počítáš jen s rekreačním ježděním, doporučil bych tuto sestavu, jen jsem nezmínil možnost výběru z nalakovaných karoserií, ale to je na jiné téma.