ZACIATOK

Začínáš s RC auty, nevíš si rady ? Tady je sekce pro tebe.

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx

martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

Vrakouš píše:Koukal jsem,auta pěkný,ale podvozek vidět není. :cry: Má to červený diferámy a v základu měl mechanický régl ? :twisted:
jj je to tak.. hele podivej se na fotogalerii a klikni na ten oranzovy obrazek viz tour de cabin.. tam je jedno auto vzhuru nohama a jde videt ze spodu.. anebo se mrkni sem http://cgi.ebay.com/Tamiya-TA02-on-road ... dZViewItem je tam pekne na fotce akorat v trosku horsim stavu
Martin Čuřík
Xray T1R
1. místo Intercup rally trophy 2009
http://www.intercup.cz
Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vrakouš »

To je on,má ho soused jako off-road s kastlí ford pickup.Má tam pomalej převod,i bez utažených diferáků pěkně šplhá,má ty velký kola.S jiným převodem a koly by to na rally nemuselo být špatný.Akorát baterky jsou dost nekrytý jako na TL-01.A na můj vkus to má dost tenkou kardanku,ale možná bude existovat nějaká tuningová.Ale přeci jen má TB-01 výhody,lepší zakrytování,kuličkový ložiska atd.A mám dojem,že TA-02 má v sérii jen třecí tlumiče,ale nejsem si jistej.Výhodu má v hmotnosti,je lehčí nž TB-01. :twisted:
CHASSIS: X-ray T1R Obrázek, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

Vrakouš píše:To je on,má ho soused jako off-road s kastlí ford pickup.Má tam pomalej převod,i bez utažených diferáků pěkně šplhá,má ty velký kola.S jiným převodem a koly by to na rally nemuselo být špatný.Akorát baterky jsou dost nekrytý jako na TL-01.A na můj vkus to má dost tenkou kardanku,ale možná bude existovat nějaká tuningová.Ale přeci jen má TB-01 výhody,lepší zakrytování,kuličkový ložiska atd.A mám dojem,že TA-02 má v sérii jen třecí tlumiče,ale nejsem si jistej.Výhodu má v hmotnosti,je lehčí nž TB-01. :twisted:
TA02 ma dobre krytou baterii nevim jestli to tvuj kamops nema nejak propylovane.. v krytovani je trochu problem ale jde to.. tlumice sou uz v zakladu olejove a kulickova loziska jdou dokoupit v tom neni problem.. celkove ti nechcu shazovat auto urcite s nim mas dobre zkusenosti ale podle nas je TA02 o kapanek lepsi ale TB01 je taky velice dobre pouzitelne auto.. ta kardanka vybec nevadi kluci s tim jezdi uz 8 let a nic se s tim nestalo.. hold je to nepremozitelny veteran
Martin Čuřík
Xray T1R
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

tak každému vyhovuje něco jiného a hlavně když někdo něco má tak si vždycky myslí že je to lepší a nédá na své dopustit :?
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya F103GT - custom made
Pohon : Mamba max + MIG500 na závody + LRP X11 4,5T na zábavu
Vrakouš
EXPERT na rady
EXPERT na rady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vrakouš »

Věřím ti,já ho viděl v akci tak 5x a nechal na mě dobrý dojem.Rally s ním u nás nikdo nejezdí,ale věřím,že má dobré vlastnosti,hlavně hmotnost a velký rejd.A jestli má v základu olejáky,tak není co řešit,určitě to není špatná volba.Ložiska,jak říkáš,nejsou takový problém. :twisted: :twisted: :twisted:
CHASSIS: X-ray T1R Obrázek, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

já jsem zloušel jezdit rally i se svím podvozkem kyosho PTA3 a řekl bych taky že je celkem použitelnej protože se dá dobře zakrytovat a má velkej rejd jenom je problém který se mi ještě nepovedlo vyřešit je ten že se mi dostává bordel do ozubenejch kol u motoru ikdyž je to celkem dobře zakrytovaný a nikde tam neni vidět díra :idea:
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

Tim píše:tak každému vyhovuje něco jiného a hlavně když někdo něco má tak si vždycky myslí že je to lepší a nédá na své dopustit :?
takze je nejlepsi kyosho pure ten alpha?? sory ale taky blby kec jsem uz dlouho neslysel ... navic ja ho nemam ale ridil jsem ho takze az priste zase neco takoveho vypustis tak si to jeste promysli :roll:
Martin Čuřík
Xray T1R
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

alpha praveze velky rejd nema u nas s nim jel jakoby predjezdec a trete vybec nevybiral musel si pomahat rukou.. jinak ono s tim podvozkem TA02 u vas nikdo nejezdi asi proto, ze se uz asi 10 let nevyrabi a nevim jak dlouho vy jezdite.. u nas kluci jezdili uz pred 15 lety jeste s bowdenovyma autama a pak presli na TA02 protoze to bylo tehdy myslim jedine auto vhodne na rally.. :wink:
Martin Čuřík
Xray T1R
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

martincc2 píše: takze je nejlepsi kyosho pure ten alpha?? sory ale taky blby kec jsem uz dlouho neslysel ... navic ja ho nemam ale ridil jsem ho takze az priste zase neco takoveho vypustis tak si to jeste promysli :roll:
ale já jsem nikde nenapsal že je nejlepší :evil:
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

Tim píše: ale já jsem nikde nenapsal že je nejlepší :evil:
ale mas ho tak by podle tveho tvrzeni ze nejlepsi je to co kazdy ma mel byt nej ne? :lol:
Martin Čuřík
Xray T1R
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

skoro jo jenom prostě když si na něco zvykneš a ještě k tomu to máš tak ti to vyhovuje a těžko si pak budeš řikat co sis koupil za sra__u
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

jo vrakousi hodis mi odkaz na vase stranky? jako na zavody co jezdis?
Martin Čuřík
Xray T1R
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

Tim píše:skoro jo jenom prostě když si na něco zvykneš a ještě k tomu to máš tak ti to vyhovuje a těžko si pak budeš řikat co sis koupil za sra__u
ja mam TL01 ne zebych s nim nebyl spokojeny ale nejsem :lol: jako na zacatek je to v pohode auto ale chci tu TA02 protoze vim ze se s ni paradne jezdi
Martin Čuřík
Xray T1R
Tim
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tim »

martincc2 píše: ja mam TL01 ne zebych s nim nebyl spokojeny ale nejsem :lol: jako na zacatek je to v pohode auto ale chci tu TA02 protoze vim ze se s ni paradne jezdi
tak dobrý přestanem to řešit ne??
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
martincc2
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martincc2 »

Tim píše: tak dobrý přestanem to řešit ne??
OK :vochlasta:
Martin Čuřík
Xray T1R
Odpovědět

Zpět na „SEKCE PRO NOVÁČKY !!!“