jj je to tak.. hele podivej se na fotogalerii a klikni na ten oranzovy obrazek viz tour de cabin.. tam je jedno auto vzhuru nohama a jde videt ze spodu.. anebo se mrkni sem http://cgi.ebay.com/Tamiya-TA02-on-road ... dZViewItem je tam pekne na fotce akorat v trosku horsim stavuVrakouš píše:Koukal jsem,auta pěkný,ale podvozek vidět není.Má to červený diferámy a v základu měl mechanický régl ?
ZACIATOK
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
To je on,má ho soused jako off-road s kastlí ford pickup.Má tam pomalej převod,i bez utažených diferáků pěkně šplhá,má ty velký kola.S jiným převodem a koly by to na rally nemuselo být špatný.Akorát baterky jsou dost nekrytý jako na TL-01.A na můj vkus to má dost tenkou kardanku,ale možná bude existovat nějaká tuningová.Ale přeci jen má TB-01 výhody,lepší zakrytování,kuličkový ložiska atd.A mám dojem,že TA-02 má v sérii jen třecí tlumiče,ale nejsem si jistej.Výhodu má v hmotnosti,je lehčí nž TB-01. 
CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
TA02 ma dobre krytou baterii nevim jestli to tvuj kamops nema nejak propylovane.. v krytovani je trochu problem ale jde to.. tlumice sou uz v zakladu olejove a kulickova loziska jdou dokoupit v tom neni problem.. celkove ti nechcu shazovat auto urcite s nim mas dobre zkusenosti ale podle nas je TA02 o kapanek lepsi ale TB01 je taky velice dobre pouzitelne auto.. ta kardanka vybec nevadi kluci s tim jezdi uz 8 let a nic se s tim nestalo.. hold je to nepremozitelny veteranVrakouš píše:To je on,má ho soused jako off-road s kastlí ford pickup.Má tam pomalej převod,i bez utažených diferáků pěkně šplhá,má ty velký kola.S jiným převodem a koly by to na rally nemuselo být špatný.Akorát baterky jsou dost nekrytý jako na TL-01.A na můj vkus to má dost tenkou kardanku,ale možná bude existovat nějaká tuningová.Ale přeci jen má TB-01 výhody,lepší zakrytování,kuličkový ložiska atd.A mám dojem,že TA-02 má v sérii jen třecí tlumiče,ale nejsem si jistej.Výhodu má v hmotnosti,je lehčí nž TB-01.
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Věřím ti,já ho viděl v akci tak 5x a nechal na mě dobrý dojem.Rally s ním u nás nikdo nejezdí,ale věřím,že má dobré vlastnosti,hlavně hmotnost a velký rejd.A jestli má v základu olejáky,tak není co řešit,určitě to není špatná volba.Ložiska,jak říkáš,nejsou takový problém.

CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
já jsem zloušel jezdit rally i se svím podvozkem kyosho PTA3 a řekl bych taky že je celkem použitelnej protože se dá dobře zakrytovat a má velkej rejd jenom je problém který se mi ještě nepovedlo vyřešit je ten že se mi dostává bordel do ozubenejch kol u motoru ikdyž je to celkem dobře zakrytovaný a nikde tam neni vidět díra 
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya F103GT - custom made
Pohon : Mamba max + MIG500 na závody + LRP X11 4,5T na zábavu
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
takze je nejlepsi kyosho pure ten alpha?? sory ale taky blby kec jsem uz dlouho neslysel ... navic ja ho nemam ale ridil jsem ho takze az priste zase neco takoveho vypustis tak si to jeste promysliTim píše:tak každému vyhovuje něco jiného a hlavně když někdo něco má tak si vždycky myslí že je to lepší a nédá na své dopustit
- martincc2
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
alpha praveze velky rejd nema u nas s nim jel jakoby predjezdec a trete vybec nevybiral musel si pomahat rukou.. jinak ono s tim podvozkem TA02 u vas nikdo nejezdi asi proto, ze se uz asi 10 let nevyrabi a nevim jak dlouho vy jezdite.. u nas kluci jezdili uz pred 15 lety jeste s bowdenovyma autama a pak presli na TA02 protoze to bylo tehdy myslim jedine auto vhodne na rally.. 
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
ale já jsem nikde nenapsal že je nejlepšímartincc2 píše: takze je nejlepsi kyosho pure ten alpha?? sory ale taky blby kec jsem uz dlouho neslysel ... navic ja ho nemam ale ridil jsem ho takze az priste zase neco takoveho vypustis tak si to jeste promysli
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
- Tim
- Píšu nejvíc

- Kontaktovat uživatele:
tak dobrý přestanem to řešit ne??martincc2 píše: ja mam TL01 ne zebych s nim nebyl spokojeny ale nejsemjako na zacatek je to v pohode auto ale chci tu TA02 protoze vim ze se s ni paradne jezdi
Traxxas Slash
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R
Tamiya TA-05 IFS
Xray T2R