problem s elektro
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s elektro
Další věc k zamyšlení a nápravě 
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- emilian
- Neaktivní uživatel

no myslím že už to řešit nebudeme,auto prodám+neprodám prostě nevím, protože nemám nato náladu,podle informaci mělo bejt pojizdné a já sem člověk co se lehce vytočí
Vyřeším to zpusobem že si za majitelem osobně dojedu a upravím mu obličej zato co mi prodal a autičko oněj omlatim osobně s kamarádem
PS: poprosím admina až kdyžtak napišu aby to zamkl..... (Omluvte mě zatu agresi sem velice rozzuřenej proto to neberte nějak osobně)
beru to že se oto musí starat stim sem počital
ale nejvic mě asi vytočilo to jak majitel vypisoval jak je pojizdné že nebude potřeba hnedka žadné opravy atd.... a přímej Opak no 
Vyřeším to zpusobem že si za majitelem osobně dojedu a upravím mu obličej zato co mi prodal a autičko oněj omlatim osobně s kamarádem
PS: poprosím admina až kdyžtak napišu aby to zamkl..... (Omluvte mě zatu agresi sem velice rozzuřenej proto to neberte nějak osobně)
beru to že se oto musí starat stim sem počital
Rád se věnuji RC Spalovacím Nitro autičkum když bude potřeba na něco se zeptat klidně se ptejte sem přeci začatečník ale rád pomužu
-
Mirek E.
- Píšu nejvíc

Vis kolik lidi takhle naletelo... Vezmi to s nadhledem, pokud mas cas, napisu ti treba moji adresu a mrkneme na to. Staci chtit. 
Už sem se taky nabízel že na to kouknu ,což i stále platí.
- emilian
- Neaktivní uživatel

Jimmies: asi se dohodneme spolu my 2 nějak ti dám vedět to víš škola se bliži tak se chci ještě vyblbnout dokud je časJimmies píše:Už sem se taky nabízel že na to kouknu ,což i stále platí.
ja vím hodně lidí se napálilo a děkuji za nabítkuMirek E. píše:Vis kolik lidi takhle naletelo... Vezmi to s nadhledem, pokud mas cas, napisu ti treba moji adresu a mrkneme na to. Staci chtit.
ale mě todle prostě dokáže vytočit
Rád se věnuji RC Spalovacím Nitro autičkum když bude potřeba na něco se zeptat klidně se ptejte sem přeci začatečník ale rád pomužu