problem s elektro

Začínáš s RC auty, nevíš si rady ? Tady je sekce pro tebe.

Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx

Jirkacbx
Cestář
Cestář
Kontaktovat uživatele:

Re: problem s elektro

Příspěvek od Jirkacbx »

Další věc k zamyšlení a nápravě :-)
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
emilian
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od emilian »

no myslím že už to řešit nebudeme,auto prodám+neprodám prostě nevím, protože nemám nato náladu,podle informaci mělo bejt pojizdné a já sem člověk co se lehce vytočí

Vyřeším to zpusobem že si za majitelem osobně dojedu a upravím mu obličej zato co mi prodal a autičko oněj omlatim osobně s kamarádem

PS: poprosím admina až kdyžtak napišu aby to zamkl..... (Omluvte mě zatu agresi sem velice rozzuřenej proto to neberte nějak osobně)

beru to že se oto musí starat stim sem počital ;) ale nejvic mě asi vytočilo to jak majitel vypisoval jak je pojizdné že nebude potřeba hnedka žadné opravy atd.... a přímej Opak no :(
Rád se věnuji RC Spalovacím Nitro autičkum když bude potřeba na něco se zeptat klidně se ptejte sem přeci začatečník ale rád pomužu

Mirek E.
Píšu nejvíc
Píšu nejvíc

Příspěvek od Mirek E. »

Vis kolik lidi takhle naletelo... Vezmi to s nadhledem, pokud mas cas, napisu ti treba moji adresu a mrkneme na to. Staci chtit. :wink:
Jimmies
Píšu hodně
Píšu hodně

Příspěvek od Jimmies »

Už sem se taky nabízel že na to kouknu ,což i stále platí.
emilian
Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel

Příspěvek od emilian »

Jimmies píše:Už sem se taky nabízel že na to kouknu ,což i stále platí.
Jimmies: asi se dohodneme spolu my 2 nějak ti dám vedět to víš škola se bliži tak se chci ještě vyblbnout dokud je čas :) potom už jen učení na zkoušky :-)
Mirek E. píše:Vis kolik lidi takhle naletelo... Vezmi to s nadhledem, pokud mas cas, napisu ti treba moji adresu a mrkneme na to. Staci chtit. :wink:
ja vím hodně lidí se napálilo a děkuji za nabítku :) cením si toho že takle se nabizi pomoct aniž by ste si zani učtovali nějaké velké penize.... nebo celkově peníze

ale mě todle prostě dokáže vytočit :( neberte mě vázně nějak sem si musel ty nervy vydusit ten vztek stále je ale né na auto ale na majitele.... prostě hold sprostě mě napálil musím se přistě všechno ověřit ale tak snad když se tu nabizí ta pomoct :) tak třeba se autičko zase zprovozni :) každopadně Jimmies dám vědět i Mirek vám taky
Rád se věnuji RC Spalovacím Nitro autičkum když bude potřeba na něco se zeptat klidně se ptejte sem přeci začatečník ale rád pomužu

Odpovědět

Zpět na „SEKCE PRO NOVÁČKY !!!“