Baterie nejde nabít,proč?
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
Re: Baterie nejde nabít,proč?
Ok,tak ja to koupim,je to snad stejne:
http://www.modelsport.co.uk/?CallFuncti ... emID=34196
hlavne doufam,ze k tomu bude vse potrebne,aby me zase neco nechybelo,nejake kabely nebo tak,uz z toho zacinam byt pomalu nemocny,porad me neco chybi,nebo neco nefunguje.Byl jsem hodne naivni,kdyz jsem si myslel,ze mi nabijecka prijde i s adapterem,pak se koupil,co jsem koupil a je to k nicemu,tak jen doufam,ze kdyz koupim tento zdroj,tak ze to bude pasovat do te nabijecky,bojim se,ze na obrazku nevidim zadne namalovane kabely,tak abych to pak mel zase jak zapojit.
http://www.modelsport.co.uk/?CallFuncti ... emID=34196
hlavne doufam,ze k tomu bude vse potrebne,aby me zase neco nechybelo,nejake kabely nebo tak,uz z toho zacinam byt pomalu nemocny,porad me neco chybi,nebo neco nefunguje.Byl jsem hodne naivni,kdyz jsem si myslel,ze mi nabijecka prijde i s adapterem,pak se koupil,co jsem koupil a je to k nicemu,tak jen doufam,ze kdyz koupim tento zdroj,tak ze to bude pasovat do te nabijecky,bojim se,ze na obrazku nevidim zadne namalovane kabely,tak abych to pak mel zase jak zapojit.
- WIN
- PROFÍK FÓRA

- Kontaktovat uživatele:
Na tom nic neni, kabel koupis, nebo udelas.
- WIN
- PROFÍK FÓRA

- Kontaktovat uživatele:
Prikoupis si 4 ks tohoto http://www.modelsport.co.uk/?CallFuncti ... emID=18021 napajis to na drat a mas hotovo.
Mohli byste me poslat odkaz,jak ten kabel ma shruba vypadat,nebo se ma menovat?Ona totiz tady neni zadna normalni elektronika,kde bych to koupil.Jakoze elektra tu jsou,ale prodavaji tam ploche televize,radia,pracky a ja nevim co,ale kdyz chces koupit normalni zarovku,tak bud v tesku,nebo po internetu.Jestli tomu dobre rozumim,tak na jedne strane bude DC konektor a na druhe strane jen volne kabely a primotam to k tomu,ze?Nebo ne,jak ted na to cumim,tak se to tam nebude namotavat,ale ma to normalne sdirku,tak to tam zasunu.Jen me sem poslete odkaz,jak se to menuje a ja si to najdu nekde tady.
Existuje vubec takovy kabel?Na strane co je nabijecka potrebuju DC konektor a na zdroji to,co poslal WIN.
- WIN
- PROFÍK FÓRA

- Kontaktovat uživatele:
http://www.mz-racing.net/p3557-1me1241- ... ge&id=3557
http://www.mz-racing.net/p3557-1me1241- ... se-li-pol/
Jen si odmysli ten prostredni tenky kabel ktery je servisni pro LI-Pol.
http://www.mz-racing.net/p3557-1me1241- ... se-li-pol/
Jen si odmysli ten prostredni tenky kabel ktery je servisni pro LI-Pol.
No jo,jenze je to nestrcim do nabijecky,mam tam na vstup jen DC konektor
- WIN
- PROFÍK FÓRA

- Kontaktovat uživatele:
muzes me to prosim te vyfotit, si asi nerozumime.
-
tjjack
- Finanční podpora fóra

http://www.gme.cz/cz/hs25-p806-046.html nemyslíš toto?
:tamiya: TRF416we (Team Novak Pulse + Ballistic 8,5t)
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
Kabel
- Přílohy
-
[Přípona wmv byla deaktivována a nadále nebude zobrazována.]
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Na hledání vhodného adaptéru se vyprdni.
Rozeber nabíječku,na vývody pro napájení nabíječky přidělej kus kabelu a třeba G4 konektory.Pak další kus kabelu,na který připájíš opačný G4 konektory a na druhý konec krokodýlky nebo taky G4 do zdroje.
Pájku si pořid,je to věrný přítel modeláře.
Rozeber nabíječku,na vývody pro napájení nabíječky přidělej kus kabelu a třeba G4 konektory.Pak další kus kabelu,na který připájíš opačný G4 konektory a na druhý konec krokodýlky nebo taky G4 do zdroje.
Pájku si pořid,je to věrný přítel modeláře.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Ahoj,
Potřeboval bych poradit. Jsem začátečník.
Kluk ma hobby rc model auta. Byl jezdit ve sněhu. Auto normálně do poslední chvíle jezdilo. Auto jsme vzali domů, roztal sníh, vytekla voda, nechali jsme vysušit. A druhý den, Auto nejde spustit a baterka nejde nabít. Nabíječka hlásí chybu bliká červeně.
Baterie je li-ion 7.4v 2S1P 2000mAh 15C T
Můžete poradit, co se mohlo stát? Mám koupit novou baterku?
Zkoušel jsem připojit jinou baterku z jiného modelu se slabší kapacitou a jiným konektorem připojeným nakupovat a Auto také nenaskocilo.
Díky všem za rady.
Zdraví, Oskar.
Potřeboval bych poradit. Jsem začátečník.
Kluk ma hobby rc model auta. Byl jezdit ve sněhu. Auto normálně do poslední chvíle jezdilo. Auto jsme vzali domů, roztal sníh, vytekla voda, nechali jsme vysušit. A druhý den, Auto nejde spustit a baterka nejde nabít. Nabíječka hlásí chybu bliká červeně.
Baterie je li-ion 7.4v 2S1P 2000mAh 15C T
Můžete poradit, co se mohlo stát? Mám koupit novou baterku?
Zkoušel jsem připojit jinou baterku z jiného modelu se slabší kapacitou a jiným konektorem připojeným nakupovat a Auto také nenaskocilo.
Díky všem za rady.
Zdraví, Oskar.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Po ježdění jsi auto rozebral,aku vyndal a nechal všechno rozmrazit samostatně?
Pokud ne,aku se mohla mrazem podvybít,rozteklým sněhem vyzkratovat nebo vybít do ůplný mrtě.Taky záleží,jako nabíječkou a jak aku nabíjíš.
Ten kus plastu v kastli slouží jako bordelkryt? Bylo by dobrý vidět,kde všude nedolýhá a kam mohla voda natýct.
Minimálně tipuju spínač pro zapínání auta,regl,motor,přijímač,takže všude.
Pokud auto nereaguje i se slabší aku,budťo regl nebo přijímač.Obojí rozebrat,vysušit a čuchat,jestli není cejtit spálenina.Taky nemusí.
Servo řízení reaguje?
Pokud ne,aku se mohla mrazem podvybít,rozteklým sněhem vyzkratovat nebo vybít do ůplný mrtě.Taky záleží,jako nabíječkou a jak aku nabíjíš.
Ten kus plastu v kastli slouží jako bordelkryt? Bylo by dobrý vidět,kde všude nedolýhá a kam mohla voda natýct.
Minimálně tipuju spínač pro zapínání auta,regl,motor,přijímač,takže všude.
Pokud auto nereaguje i se slabší aku,budťo regl nebo přijímač.Obojí rozebrat,vysušit a čuchat,jestli není cejtit spálenina.Taky nemusí.
Servo řízení reaguje?
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Ahoj Jirko,
Moc děkuji za odpověď.
Nabijel jsem nabíječkou, co k tomu byla, při nabíjení než to vypadlo, že to nejde nabit, tak se to všechno hrozně hřálo, USB adaptér, nabíječka i baterka. Zkoušel jsem i jinou nabíječku se kterou jde normálně nabit jiná baterka ta slabší a z tou to také nejde. Takže ta baterka už zachránit nejde a musím koupit novou?
Jak poznám jestli reaguje servo, když to nejde zapnout a připojit k rc ovladači?
Děkuji.
Zdraví, Oskar.
Moc děkuji za odpověď.
Nabijel jsem nabíječkou, co k tomu byla, při nabíjení než to vypadlo, že to nejde nabit, tak se to všechno hrozně hřálo, USB adaptér, nabíječka i baterka. Zkoušel jsem i jinou nabíječku se kterou jde normálně nabit jiná baterka ta slabší a z tou to také nejde. Takže ta baterka už zachránit nejde a musím koupit novou?
Jak poznám jestli reaguje servo, když to nejde zapnout a připojit k rc ovladači?
Děkuji.
Zdraví, Oskar.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Věštěckou kouli nemám a číst myšlenky taky ne.
Takže to vezmem popořadě.
1) Rozumný odkaz na model auta,abych mohl přečíst,co to vlastně je.
Nebo fotku krabice,zbytek si dohledam.
2) Pokud sestava při nabíjení dost topila,mohlo to být jen díky tomu,že se aku musela mo a hodně nabíjet.U USB nabíječky asi trochu problém,ty dávají kolem 2A?
3) Jaká jiná nabíječka? Název,odkaz,atd.
4) Aku by mohla být 2článek Lion.Auto asi 1/16 - 18.
5) Změř napětí na červeným konektoru.Podle výsledku se uvidí.
Takže to vezmem popořadě.
1) Rozumný odkaz na model auta,abych mohl přečíst,co to vlastně je.
Nebo fotku krabice,zbytek si dohledam.
2) Pokud sestava při nabíjení dost topila,mohlo to být jen díky tomu,že se aku musela mo a hodně nabíjet.U USB nabíječky asi trochu problém,ty dávají kolem 2A?
3) Jaká jiná nabíječka? Název,odkaz,atd.
4) Aku by mohla být 2článek Lion.Auto asi 1/16 - 18.
5) Změř napětí na červeným konektoru.Podle výsledku se uvidí.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora