Ozubená kola
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
Ozubená kola
Nemá někdo pastorek 18 zubů modul 0,7 pro hřídel 3,2 mm a případně další ozubená kola tohoto modulu ? Chci použít převodovku z aku vrtačky a pastorek má díru 5mm. Z Tea technik mi odpověděly že dělají oz. kola jen dle katalogu.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ozubená kola
Modul 0.7 by měly používat auta od HSP a hledat.
Nebo zkusit třeba ALS racing,jestli by je neudělal.
Nebo zkusit třeba ALS racing,jestli by je neudělal.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- Tommy Poser
- Píšu hodně

Ale zrovna to kolo co chceš v nabídce mají.
Nevim jak tady,ale co sem kupoval kola,tak navzdory tomu,že tam měli uvedenej průměr díry,tak tam žádná díra nebyla.
Nevim jak tady,ale co sem kupoval kola,tak navzdory tomu,že tam měli uvedenej průměr díry,tak tam žádná díra nebyla.
No to už je jedno pastorek jsem našel a to výstupní oz. kolo předělám na 1 modul... Jinak díky za pomoc 
Na foru se neděkuje , ale dá se odkaz pro ostatní kde se to sehnalo a jak se to vyřešilo ..... 
No tak HSP používá modul 0,6
A od ALS žádná reakce, takže teď přemejšlím jak co nejlíp vyvložkovat původní pastorek.
ahoj ziskal jsem stary rc auto,tamiya blazing star problem je ze v něm chybi hlavní nejvetsi ozubene kolo. nemuzu ho nikde sehnat, prosim poradte.
staci trochu hledat a najdes me to trvalo ani ne pul minuty a nevedel bych kde si driv vybrat
no ja ho obednaval primo v prodejně v hradci kralove v lednu a stale tvrdi ze jim jeste neprislo. měli tam jen nejaky podobny ale nebylo to ono a ja nevim pod jakym oznacenim ho mam schanet. mam jen prazdnou hřidel a nic vic.
Stahni si na stránkách Tamiya návod k autu a v něm jsou i rozpisy ND s popisem a katalog. čísly ........
Dik moc za radu