Auto nechce couvat
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
Re: Auto nechce couvat
Sry , ale uź nemůžu ........ proč si RC model kupují lidi co neumí - nebo nechtějí číst ani návod k obsluze , natož pročítat dobré rady a zkušenosti na forech ?? .........
To rotruck:
Sry, jestli jsem tě tak vyřídil - velice mě to mrzí. Abych zjemnil tvou bolest - RC model jsem si nekoupil - koupil jsem ho klukovi před cca 2,5 lety. Já jsem z hraní s autíčky už dávno vyrostl. Když se to teď podělalo, na netu jsem návod na REELY BLUE TANGA nenašel (původní je jen cizojazyčný), tak jsem se dovolil zeptat zde (k čemu asi jsou fóra?) a za odpovědi dopředu poděkoval.
A následně si je taky přečetl. Tímto Jirkovi ještě jednou děkuji za ochotu a radu.
Tebe nikdo nenutí číst mé dotazy...
Sry, jestli jsem tě tak vyřídil - velice mě to mrzí. Abych zjemnil tvou bolest - RC model jsem si nekoupil - koupil jsem ho klukovi před cca 2,5 lety. Já jsem z hraní s autíčky už dávno vyrostl. Když se to teď podělalo, na netu jsem návod na REELY BLUE TANGA nenašel (původní je jen cizojazyčný), tak jsem se dovolil zeptat zde (k čemu asi jsou fóra?) a za odpovědi dopředu poděkoval.
A následně si je taky přečetl. Tímto Jirkovi ještě jednou děkuji za ochotu a radu.
Tebe nikdo nenutí číst mé dotazy...
Chyba na mé straně byla , že jsem v rychlém probíhání fora nezaregistroval že je to sekce pro začátečníky ..... tvojím nechtěným přispéním k mé vrtuli bylo to že jsi navázal na předchozího ... měl jsem té za jednoho a toho samého člověka.
Mně dostala hlavně ta prodleva zpátečky ........ to je docela základ kaźdého manuálu.
Číst mně nutí to , že dost často se snažím poradit ....... jelikož jsme ale v téhle sekci , tak se vrtule dotočila ..... vracím se ji roztočit zpět na stránky probíhajícího Dakaru , tam těžce vaří emoce ...
Mně dostala hlavně ta prodleva zpátečky ........ to je docela základ kaźdého manuálu.
Číst mně nutí to , že dost často se snažím poradit ....... jelikož jsme ale v téhle sekci , tak se vrtule dotočila ..... vracím se ji roztočit zpět na stránky probíhajícího Dakaru , tam těžce vaří emoce ...
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Aki : jak bývá občas zminováno "posledním zoufalým pokusem,jak dotyčnou věc rozpohybovat,je přečíst si manuál nebo návod k věci"
Nic si z toho nedělej,to se stává i v lepších rodinách
rotruck : Zvolni a ušetříš si nervy
A na dakar stránkách at se jen daří.
Takže jsme si to v pohodě vyřikali a dál budem čekat na podnětné,vlezlé,troufalé a třeba i na nejapné dotazy uživatelů. 8)
Heeerdek,dneska mam nějakou veselou náladu
Nic si z toho nedělej,to se stává i v lepších rodinách
rotruck : Zvolni a ušetříš si nervy
Takže jsme si to v pohodě vyřikali a dál budem čekat na podnětné,vlezlé,troufalé a třeba i na nejapné dotazy uživatelů. 8)
Heeerdek,dneska mam nějakou veselou náladu
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Konec dobrý - všechno dobré!
Tak snad to taky znáte - děti mají velká přání a na rodičích je pak o VŠECHNO se postarat...
V našem případě po půl roce nadšení stála bugy 2 roky na polici a za tu dobu jsem zapomněl (maje jiných starostí) co a jak. Po návodech se slehla zem, četl jsem nějaké "s tlačítkem na vysílačce" (možná špatný překlad, asi spíš jiný model), které tam nemám.... Taky jsem netušil, že se může regulátor rozhodit při používání... atd. atd. Pak už si nejsem jistý ničím.
Naštěstí tu máme řadu šikovných a ochotných chlapíků!
Děkuji!!!
Tak snad to taky znáte - děti mají velká přání a na rodičích je pak o VŠECHNO se postarat...
V našem případě po půl roce nadšení stála bugy 2 roky na polici a za tu dobu jsem zapomněl (maje jiných starostí) co a jak. Po návodech se slehla zem, četl jsem nějaké "s tlačítkem na vysílačce" (možná špatný překlad, asi spíš jiný model), které tam nemám.... Taky jsem netušil, že se může regulátor rozhodit při používání... atd. atd. Pak už si nejsem jistý ničím.
Naštěstí tu máme řadu šikovných a ochotných chlapíků!
Děkuji!!!
Dohledal jsem český návod ke 101BK ...... nastavení by se u 104BK snad lišit nemělo ............
http://pkomarek.savana.cz/rc-manual/reg ... 1bk_cz.jpg
Ještě kontrolní otázka ....... nemáš tam regl FNBR od Reely/HBX.... podobá se TEUčku (je to jeho kopie), ale má BEC
http://pkomarek.savana.cz/rc-manual/reg ... 1bk_cz.jpg
Ještě kontrolní otázka ....... nemáš tam regl FNBR od Reely/HBX.... podobá se TEUčku (je to jeho kopie), ale má BEC
Mám regl Reely ESC 30A SL. Vtip je v tom, že ani tebou uvedený návod, ani ten co jsem četl před tím, nemá úplně stejný postup. Prostě jsem ANJ špatně porozuměl a dva první pokusy spárování nevyšly. Až když jsme to přelouskali s manželkou (ta na rozdíl ode mne AJ umí, ale zase nezná odborné termíny), tak se to povedlo.
Zásadní bylo zapnout vysílačku, stisknout setup reglu - držet - a pak zapnout regl, jak blikne dioda okamžitě pustit. Jak jsem to držel o fous dýl, bylo to špatně. Pak už je to v podstatě totéž jako do bodu 3 v "tvém" návodu postupuje se krok po kroku za současného bliknutí a pípnutí reglu.
Možná pro vás denní rutina, ale pro mě thriller...
Zásadní bylo zapnout vysílačku, stisknout setup reglu - držet - a pak zapnout regl, jak blikne dioda okamžitě pustit. Jak jsem to držel o fous dýl, bylo to špatně. Pak už je to v podstatě totéž jako do bodu 3 v "tvém" návodu postupuje se krok po kroku za současného bliknutí a pípnutí reglu.
Možná pro vás denní rutina, ale pro mě thriller...
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Bez obav,nastavování reglu je u každýho jedince skoro na odvoz k Chocholouškovi. 
Pokud teda neprogramuješ kartou,tam je to vcelku snadný.
Hlavně že se povedlo.
Případně si ještě dopiš do podpisu bydliště a najdeš víc lidí v okolí.
Pokud teda neprogramuješ kartou,tam je to vcelku snadný.
Hlavně že se povedlo.
Případně si ještě dopiš do podpisu bydliště a najdeš víc lidí v okolí.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Ahoj všem, nenašel jsem vhodnější sekci, tak dávám sem. Mám model HPI Blitz (motor LRP K4 13,5T, regl LRP Super spin, vysílačku Spectrum DX3C a orange přijímač) a z ničeho nic začal model blbnout: když pomalu couvám, tak v pohodě, ale když dám plný plyn (zpátečku), tak se auto zabrzdí a nejede. Pokud model zvednu nad zem a dám plnou zpátečku, tak to "jede" normálně. Když jedu pomalu dopředu v kruhu, tak motor nejde plynule a cuká a občas všechno na autě zhasne a zůstane stát. Musím vytáhnout konektor od regulátoru z přijímače a zase zasunout a auto zase funguje.
Pokud jezdím plný plyn dopředu, tak se auto chová normálně.
Zkoušel jsem dát nový senzorový kabel a nový přijímač, ale tím to není. Znovu jsem nastavil regulátor a spároval přijímač, ale pořád beze změny. Je to fakt záhada, nesetkal se s tím někdo?
Dík Petr
Pokud jezdím plný plyn dopředu, tak se auto chová normálně.
Zkoušel jsem dát nový senzorový kabel a nový přijímač, ale tím to není. Znovu jsem nastavil regulátor a spároval přijímač, ale pořád beze změny. Je to fakt záhada, nesetkal se s tím někdo?
Dík Petr
V první řadě bych to vyzkoušel s originál přijímačem a pak hledal dál.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Bud zkusit origo Spectrum přijímač nebo nenažraný servo a na reglu malej BEC.
Nebo měkký aku.
Nebo měkký aku.
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora
Nechápu to, ale ty problémy s autem mám pouze doma v jedné místnosti. Asi tam je někde štěnice a ta to ruší. Vzal jsem auto ven a všechno funguje normálně. :-/(
-
tjjack
- Finanční podpora fóra

A nemáš náhodou v tý místnosti wifi router?
:tamiya: TRF416we (Team Novak Pulse + Ballistic 8,5t)
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
TLR 22SCT (Team Novak Havoc Pro SC + Ballistic 13,5t)
Mex-I D90 → Plísňák Cabrio (DSYS 54A + Big Block Special)
HAJZLTEAM
Wifi mám o dvě patra níž, v té místnosti mám akorát switch. No nerozumím tomu, myslím, že dříve auto v té místnosti nezlobilo?
Hlavně, že to jezdí venku, v té místnosti jenom zkouším, než se dostanu ven:)
Hlavně, že to jezdí venku, v té místnosti jenom zkouším, než se dostanu ven:)