Vymena motoru
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
-
HonzaZacatecnik
- Neaktivní uživatel

Vymena motoru
Zdravim kouupil jsem si Truggy Truck sword 2,4Ghz, RTR a potrebuju silnejsi motor poradil by mi prosim nekdo nejakej vhodnej ??? dekuji
-
HonzaZacatecnik
- Neaktivní uživatel

Re: Vymena motoru
samozrejme silnejsi 
No, popravdě asi žádný. Doporučuji přečíst zde
A jsi ve špatné kategorii, nedodržuješ pravidla.......
A jsi ve špatné kategorii, nedodržuješ pravidla.......
-
HonzaZacatecnik
- Neaktivní uživatel

tam sou jen auta na prodej ja mam tohle nove a schanim do toho silnejsi motor jo a za tu katekorii se omlouvam nenasel jsem vhodnejsi myslel sem ze rally kdys auticko je na rally
Cituji:
Mám roční zkušenost s truggy VRX Sword , který jsem nakonec předělal na stříďák a je z něho Blade. Nejdříve odešel motor, pak druhý a nakonec i ten zázračnej 60A regl. Vysílačka je hrozná, pořád se rozjížděla, teď tam mám HK310 a ta je oproti setovce zlatá. V domnění, že tento model prodávají v provedení Nitro jsem tam dal stříďák 13,5T 2600kV, pohon na 2S lipo a doufal, že to něco vydrží. Omyl je to z bláta a dostupnost některých dílu je u nás hrozná. Tohle bych za sebe nedoporučil. Mám to víc na stole než na dráze.
To mluví samo za sebe.
Mám roční zkušenost s truggy VRX Sword , který jsem nakonec předělal na stříďák a je z něho Blade. Nejdříve odešel motor, pak druhý a nakonec i ten zázračnej 60A regl. Vysílačka je hrozná, pořád se rozjížděla, teď tam mám HK310 a ta je oproti setovce zlatá. V domnění, že tento model prodávají v provedení Nitro jsem tam dal stříďák 13,5T 2600kV, pohon na 2S lipo a doufal, že to něco vydrží. Omyl je to z bláta a dostupnost některých dílu je u nás hrozná. Tohle bych za sebe nedoporučil. Mám to víc na stole než na dráze.
To mluví samo za sebe.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
HonzaZacatecnik : Truggy neni rally auto.To za prvý.
Za další napiš,jaký motor byl v modelu,pak se nechá najít něco lepšího.I regl.
A pokud jsem pochopil dobře citaci od 3p0,stojí auto za prd po materiálový stránce.
Bud se toho zbav a pořid sice dražší,ale auto který vydrží víc.
Za další napiš,jaký motor byl v modelu,pak se nechá najít něco lepšího.I regl.
A pokud jsem pochopil dobře citaci od 3p0,stojí auto za prd po materiálový stránce.
Bud se toho zbav a pořid sice dražší,ale auto který vydrží víc.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
-
HonzaZacatecnik
- Neaktivní uživatel

Pro administratora motor je v tom RC550 a chci silnejsi pocitam s tim ze do toho neco dam no ale mel to kamarad jezdil s tim jen tak v seriovce a jako drzelo mu to mel to 2 roky a super akorat pak mu odesla baterka tak to vyhodil ale nevim uvidim a jeste kdyby nekdo vedel nakou baterku good moc se neviznam ale co sem se tu docetl tak urcite lipol ty sou asi nej arorad nevim jak silnou abych to neznicil samozdrejme ne k tomuhle mororu ale as k tomu novemu dekuju
-
HonzaZacatecnik
- Neaktivní uživatel

jo a pro fak pisu hrozne njn bohuzel to me nenapadlo se zeptat nez to koupim ale tak snad to vydrzi jak sem psal mel to kamarad a drzeloto ja tam chci silnejsi motor baterku i nabijecku casem dle financi i new ovladac a pak az se podle netu naucim a doctu tak nejake ty diferenciali prevody atd co sem tu cetl co se tak do aut kupuje
- 06D
- Finanční podpora fóra

- Kontaktovat uživatele:
:-oo Teda ty perlíš
. Tak ti nevím jak to tady popisuješ tak ti vlastně s toho původního auta moc nezůstane
pokud chceš měnit vysílačku, regl, motor, baterky, nabíječku ????
Možna to bude znít arogantně ale tohle dojezdi jak to je a koukni na modelbazar po pořádné truggyně a určitě ušetříš jak finance tak hlavně nervy
PS: Jirko blahopřeji k zčervenání
a on náš nový kolega si třeba myslí že by se s tím mohl je Rally Dakar ( bohužel ta se asi ještě v RC modelech nejezdí )
Olin
Možna to bude znít arogantně ale tohle dojezdi jak to je a koukni na modelbazar po pořádné truggyně a určitě ušetříš jak finance tak hlavně nervy
PS: Jirko blahopřeji k zčervenání
Olin
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
HonzaZacatecnik : Pokud to přemotoruješ koupí moc silnýho motoru,bude odcházet postupně všechno,co odejít může.
RC550 bude nějaký základní motor v prodloužený verzi,takže bych tipnul nejdřív zkusit třeba nějakou 600vku.
Což vyjde nejlevněji.Na Lipo aku musíš mít i lepší regl,pro tebe zbytečně drahý.
Diferáky neměń,jsou kovový.Ale zase záleží jaký kov.
Kapacita aku nema vliv na výdrž motoru,jen dýl jezdíš.
Vysílačku máš 27 nebo 2.4ku?Ale hlavně bych doporučil pořádnou nabíječku.
Zbytek je relevantní a počká.
06D : Neni proč gratulovat,jen opatření ohledně spamu.
RC550 bude nějaký základní motor v prodloužený verzi,takže bych tipnul nejdřív zkusit třeba nějakou 600vku.
Což vyjde nejlevněji.Na Lipo aku musíš mít i lepší regl,pro tebe zbytečně drahý.
Diferáky neměń,jsou kovový.Ale zase záleží jaký kov.
Kapacita aku nema vliv na výdrž motoru,jen dýl jezdíš.
Vysílačku máš 27 nebo 2.4ku?Ale hlavně bych doporučil pořádnou nabíječku.
Zbytek je relevantní a počká.
06D : Neni proč gratulovat,jen opatření ohledně spamu.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Skype jirkacbx
AX potvora