Nanda NRX-10 prosím o radu
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
Nanda NRX-10 prosím o radu
Zdravím jsem v rc nováčkem a pořídil jsem si RL Iveco Trakker na podvozku Nanda NRX-10.
Poradil by mi někdo zkušený jestli by na tento podvozek šla i jiná karoserie?je mi jasný,že budu muset koupit jinej přední nárazník a držáky karoserie.Děkuji za každou radu nebo připomínku.
Poradil by mi někdo zkušený jestli by na tento podvozek šla i jiná karoserie?je mi jasný,že budu muset koupit jinej přední nárazník a držáky karoserie.Děkuji za každou radu nebo připomínku.
Re: Nanda NRX-10 prosím o radu
Otázka je , jakou karoserii máš na mysli , koupil sis náklaďák s podvozkem osobáku ....... chceč na to dávat kastli osobáku, nebo se ptáš na dostupnou kastli náklaďáku ??
V každém případě , pokud vyměníš výše uvedené , tak ti na to určitě půjde každá kastle ze serie Rally Legend od Itatrading.

Nebylo by od věci , dát sem specifikaci podvozku - rozměry , aby si to každý nemusel dohledávat , bude to tak rychlejší .........
V každém případě , pokud vyměníš výše uvedené , tak ti na to určitě půjde každá kastle ze serie Rally Legend od Itatrading.

Nebylo by od věci , dát sem specifikaci podvozku - rozměry , aby si to každý nemusel dohledávat , bude to tak rychlejší .........
Rozměr podvozku je klasická desetina, po výměně držáků karoserie tam půjde usadit většina karoserií šíře 190mm.
Jen pro info, rozvor 259 mm a další podrobnosti třeba zde, aby to nemusel někdo hledat.
Jen pro info, rozvor 259 mm a další podrobnosti třeba zde, aby to nemusel někdo hledat.
Naposledy upravil(a) 3p0 dne pon říj 21, 2013 9:55 pm, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se,ze jsem neuvedl rozmery.Chtel bych kastli osobaku.
To ze na to pujdou kaste ze serie RL jsem tak nejak tusil.
Ale jde mi o to ze kastle okolo 1500,- je celkem palba.
Jinak bych se nebranil ani kastli nakladaku ale nikde jsem nenasel zadny odkaz
To ze na to pujdou kaste ze serie RL jsem tak nejak tusil.
Ale jde mi o to ze kastle okolo 1500,- je celkem palba.
Jinak bych se nebranil ani kastli nakladaku ale nikde jsem nenasel zadny odkaz
Výrobců je poměrně dost, záleží na tom co hledáš. Jen pro příklad WV od Tamiye.
Libila by se mi nejaka skodovka rs 130 nebo rally felicie/fabie
Pořídit se dá cokoliv, jen ty ceny.
Koukni sem: Karoserie
Koukni sem: Karoserie
3p0: Jen pro info, rozchod 259 mm
Jseš si jistý?
Jseš si jistý?
Ne nejsem :--)
Chybička se vloudila
Chybička se vloudila
Naposledy upravil(a) 3p0 dne pon říj 21, 2013 9:56 pm, celkem upraveno 2 x.
259 je ROZVOR (vzdálenost náprav - wheelbase), rozchod bude tak do 170 když šiřka je těch 188
To: Dodík ...... místo chytání za hlavu je lepší to rovnou napsat
To: Dodík ...... místo chytání za hlavu je lepší to rovnou napsat