Tak tvar svíčky je O.K. ale stejně na tak malý obsah bych doporučil R3 třeba Nosram
Kam vede ta hadička z tlumiče, na foto to není vidět. Mněla by jít do nádrže nahoru nad hladinu. Je to tak? Další hadička do karbce, to je jasný a jinak žádná další díra do nádrže nesmí být aby se tam održoval přetlak z výfuku. Je fakt že ta pumpička může být zdroj problému tím že netěsní. Zkus zavřít hlavní jehlu, vyndej hadičku z výfuku a trochu do ní foukni (palivo nepij je jedovaté
Je taky možné že pokud v nádrži zůstalo palivo a to vyschlo, tak zbytky oleje zalepily filtr v nádrži (pokud ho tam máš)
Ta komrese musí být cítit když táhneš a to i bez paliva, pokud není, tak nic nepomůže...
Mně jadnou dost potrápil prasklý "O"kroužek v karbci, chovalo se to chvíli dobře pak zas jinak a než jsem na to přišel...
Taky bacha na žhavítko jestli je správně nabité a neztrácí třeba kontakt.
Když to shrnu tak radím svíčku R3, palivo Tornado 16-20%, kontrolu těsnosti nádrže. Správně seřídit karbec. Jinak jsem ti asi moc nepomohl, ale takhle na dálku je to problém. Zkus někoho se zkušenostmi v okolí ať ti na to mrkne.
Pozn. že auto do poslední chvíle jezdilo nic neznamená, pokud bylo špatně uložené tak mohl vyreznout motor