Mám kopii TA-04 od REELY ( Monstertruck Hotlander ), dal jsem do něj nový motor, Ezrun 9t. Dneska jsem se byl projet, ale když jsem jel do kopce, tak auto začalo hrabat (4x4). Pustil jsem plyn, a pak ho zmáčknul naplno (neudělal jsem to poprvé

) Místo toho aby efektivně zahrabaly všechny kola, létaly kameny a auto jelo do kopce, tak auto jelo z kopce, ale hrabaly jen přední kola

. Jel jsem s ostudou že jsem nevyjel kopec domů

. Po cestě bylo parkoviště posypané prachem. Pokaždé když jsem na něm zatočil a dal "plnej" tak se auto začalo točit dokola. Když jsem to ale zkusil teď tak auto normálně jelo jako při průjezdu zatáčkou. Někdy se stalo že když jsem se rozjížděl, jely pouze přední kola, a pak se teprve přidaly zadní. Když jsem zvedl auto tak zadní diferenciál byl jakoby mírně utažený, někdy se kola točily obě dvě v jednom směru, a někdy se točily v opačném jako normálně. Když jsem doma auto zvedl tak se po přidání plynu normálně točily všechny kola, tak nevím kde je chyba

.Teď když jsem vzal za kolo a točil s ním, tak to druhé stálo na místě, netočilo se ani ve směru, ani v protisměru. Dělá to jak u předního diferenciálu, tak i u zadního
Prosím poraďte
Jo ještě jsem zapoměl napsat, že několikrát mi vyskočil ozubený řemen mimo ozubené kolo, a musel jsem ho znova nasadit