Rada - Formule 1 TT-F1 2.5ccm 40MHz komplet
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
Rada - Formule 1 TT-F1 2.5ccm 40MHz komplet
Ahoj můžu poprosit o radu. Rád bych si koupil tuhle formuli od Thuder Tiger: http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=detail&d=1115 . Nemáte ji někdo? Zajímaly by mě zkušenosti a nikde jsem to na netu nenašel. Prodává se včetně RC soupravy Jaguar 40Mhz: http://www.autanavysilacku.cz/index.php?a=detail&d=367 a ta by mě taky zajímala jak je na tom. Předem děkuji za Vaše poznatky a připomínky.
- Jirkacbx
- Cestář

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada - Formule 1 TT-F1 2.5ccm 40MHz komplet
K rádiu.Měl jsem ho a dost spokojenost.Používal jsem ho i na FG a kupodivu mu zapalování nevadilo.Za sebe můžu doporučit.
Jinak s ND od Thunder tiger je občas trochu problém,jelikož Pelikán,jako hlavní dovozce občas trochu nestíhá.
Jinak s ND od Thunder tiger je občas trochu problém,jelikož Pelikán,jako hlavní dovozce občas trochu nestíhá.
"Pokud můžu,pomůžu.Ale nervy mam jen jedny"
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
Skype jirkacbx
AX potvora
Každý člověk má nárok na den blbec
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada - Formule 1 TT-F1 2.5ccm 40MHz komplet
Vidím to poprvé.
Spalovák formule, údajně měřítko 1:10, ale rozvor 315 se mi zdá až moc.Myslím, že to bude dost exotika, ještě jsem nic takového jezdit neviděl.
CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z