Zdravim odborníky.Potřebuju poradit.Mám TT-01 se základní regulátorem TEU-101BK,motorem Mig 500 a na 4000mah baterii jezdim asi 40min.Potom mam cyclone S s tímto regulátorem:
http://www.mz-racing.net/p672-83200-lrp ... er-revers/
a nejakým obyč motorem 540 a na tu samou a stejně nabitou baterii jezdim sotva 10min.Ještě tam mam chladič s větráčkem,ale pochybuju,že ten má takovou spotřebu.Netuší někdo z vás,čím to může být.Díky zakaždou radu.
rychlá spotřeba baterie
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
-
vitos.mahdalos
- Nováček

Re: rychlá spotřeba baterie
zkus vymenit motor. Ze zacatku mi to delalo neco podobnyho. Sotva jsem zacal jezdit, uz to bylo vybite. Vymenil jsem motor a bylo to OK. (ale nic nezarucuji) 
Díky za tip.Každá rada dobrá.O víkendu to zkusim přehodit.
- WIN
- PROFÍK FÓRA

- Kontaktovat uživatele:
Jde o to jake tam mas prevody
kdyz tam narvu tezke prevody tak i s TT budu jezdit jen 10 min.
Myslim ze je to prevodama, nebo taky nejakym trenim (pridrena loziska atd.)
Myslim ze je to prevodama, nebo taky nejakym trenim (pridrena loziska atd.)
Předpokládám,že těžký převody znamená pomalejší rozjezd a pak vysoká rychlost?To by pak sedělo.Dík
Presne tak, predpokladas spravnestanda píše:Předpokládám,že těžký převody znamená pomalejší rozjezd a pak vysoká rychlost?To by pak sedělo.Dík
Hummer H2, podvozek HM-01 (monster truck), LRP A.I. Brushless Pro Reverse Digital + LRP Eraser Brushless 10.5T
Fiat Grande Punto Abarth, podvozek Kyosho PTA3 (drift), LRP Eraser Brushless 10.5T
TeamLosi DSM 2.4 GHz
Fiat Grande Punto Abarth, podvozek Kyosho PTA3 (drift), LRP Eraser Brushless 10.5T
TeamLosi DSM 2.4 GHz
Jde vidět,že WIN tomu trošku rozumí
,skutečně to bylo převodama.Proběhla výměna za menší a lítal jsem přez půlhodiny.Díky