Chci se zeptat mám koupený rc model(E10 4WD) ale není nový je přes někoho.Zajímá mě jaký dosah tyto modely mají protože co jsem zatím zkoušel ale jen doma tak ho můžu ovládat cca na 2metry,tak se chci zeptat jak je to možný?Děkuji moc za odpověď. Jinak tu máte moc hezký káry
otázka okolo HPI
Moderátoři: rotruck, Loupák83, Honza D, Jirkacbx
otázka okolo HPI
Chci Vás poprosit o odpověď na mojí otázečku na email KVrabec@seznam.cz Děkuji.
Chci se zeptat mám koupený rc model(E10 4WD) ale není nový je přes někoho.Zajímá mě jaký dosah tyto modely mají protože co jsem zatím zkoušel ale jen doma tak ho můžu ovládat cca na 2metry,tak se chci zeptat jak je to možný?Děkuji moc za odpověď. Jinak tu máte moc hezký káry
- Vrakouš
- EXPERT na rady

- Kontaktovat uživatele:
Re: otázka okolo HPI
Tohle není věcí typu modelu, ale RC soupravy.Raději svůj dotaz dej do sekce elektrotechnika.
Příčin může být několik.Vybité nebo vadné baterie ve vysílači,poškozená nebo špatně nasazená anténa vysílače, poškozená nebo nadměrně zkrácená anténa přijímače, anténa jdoucí kolem silových kabelů a je rušená,poškozený krystal vysílače nebo přijímače, rozladěný přijímač....
Víc mi nenapadá, ale o RC soupravě toho zas moc nevím.Zkus vyměnit baterky,zkontroluj antény, krystaly, jestli pořádně sedí a nemají zkorodované nožičky.Máš li možnost, půjč si od kolegy vysílač stejné frekvence, dej svůj krystal a zkus.Potom totéž s přijímačem atd.Tak asi nejlíp zjistíš, v čem je chyba.
Příčin může být několik.Vybité nebo vadné baterie ve vysílači,poškozená nebo špatně nasazená anténa vysílače, poškozená nebo nadměrně zkrácená anténa přijímače, anténa jdoucí kolem silových kabelů a je rušená,poškozený krystal vysílače nebo přijímače, rozladěný přijímač....
Víc mi nenapadá, ale o RC soupravě toho zas moc nevím.Zkus vyměnit baterky,zkontroluj antény, krystaly, jestli pořádně sedí a nemají zkorodované nožičky.Máš li možnost, půjč si od kolegy vysílač stejné frekvence, dej svůj krystal a zkus.Potom totéž s přijímačem atd.Tak asi nejlíp zjistíš, v čem je chyba.
CHASSIS: X-ray T1R
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba Megatech
MOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
, TB-01 v plném tuningu :tamiya: TT-01 v tuningu, TL-01 Monster Truck, TL-01 Hummer,HPI F1 atd... KAROSERIE: VW Golf V, Subaru WRC, Fabia WRC a Kit S1600,Octavia WRC,Lancia Stratos HF, Š 130 RS, Trabant 601; VYSÍLAĆ: Futaba MegatechMOTOR: Nosram Storm Evo 7,5 z Brushless; REGULÁTOR: Nosram Matrix 90500 5,5 z
Já mám ten tvuj hpi e10tku a ovladam ji tak na 25-40m a myslim ze to mas v kabelech zkus tu antenu z prijimace uplne dat nekam jinam to co pises tak sem mel taky ,a to mam novej!Kodlos píše:Chci Vás poprosit o odpověď na mojí otázečku na email KVrabec@seznam.cz Děkuji.
- DrifterX
- Píšu hodně

- Kontaktovat uživatele:
Mě to de asi na těch 20-30 metrů. A to na krabici píšou 300 metrů

Podvozky: REELY Hotlander 1:10 ,HPI E10 Drift, Karoserie:
Plymouth Superbird, Toyota "Hachi-Roku", Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Alfa Romeo 156, Cadillac Escalade, Ford F-350, Ford Mustang 1967
2x Combo EZrun 9t 35A
Plymouth Superbird, Toyota "Hachi-Roku", Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer, Alfa Romeo 156, Cadillac Escalade, Ford F-350, Ford Mustang 1967
2x Combo EZrun 9t 35A