Zmiňoval jsem, že jezdí i osminu. To je buggy. Průjezdnost je zhruba stejná, ale je to spíš na dráhu, než na nějaké blbnutí v bahně, štěrku apod.... (elektronika do osmin je přece jen dražší-takže jsou pak větší škody
Dlouho jsem se rozmýšlel do čeho jít. 4wd podvozek byl hned ze hry, jelikož když SC, tak jedině 2wd
Nakonec jsem za slušnou cenu na modelbazaru narazil na Losi...frajer co to prodával s tím asi moc nejezdil, ale čisté to měl jen tak "aby se neřeklo". Tlumiče a diferák nebyl snad v životě rozebraný, ložiska suché. Díly co říkal že přidá byly zlomené....no, nějak sem to neřešil, jsem modelář, unašeče odvrtám, přerazím a bodnu COčkem...Origo spojovačky měl vyměněné za spojovačky od Turnigy, ale největší peklo co sem ještě vživotě neviděl, byl kus gumy (skrz ní šroubek) místo kulových čepů
Co se týká pevnosti podvozku a jeho jízdních vlastností, tak jsem překvapen. Čekal jsem že to bude děs běs......Jezdí se s ním krásně, krásně skáče, krásně točí. Nacpal jsem do toho nějaký starší NOVAK ss5800 co sem ještě vyhrabal doma, povolil spojku (raději ať proklouzne než servat diff), seřídil odklony, sbíhavost, nastavil tlumiče no a polepili sme kastli
Přikládám pár fotek, ať víte, o čem je vlastně řeč
PS: Ta buchta je naše nová mechanička!